Първоначално изпратено от lefti
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
С една дума - да построиш и живееш в комунизма. Имаш си всичко и НИКОЙ не те знае и не те закача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Голяма глупост. По тая логика и на ЦУМ да си собственик, пак притежаваш въздух под налягане. Сграда в Париж, Виена, пак въздух под налягане ако не си я продал.
Ама те и парите са хартийки докато не си купиш нещо.
Абе само шеърхолдърите имате нещо реално. Дебело и четвъртито.
Реално и ЦУМ да имаш, може да мислиш че струва 50млн, а да няма купувач и на 20. Е, колко струва тогава и как смяташ да си ги харчиш тия измислени 50 млн?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Чети и се образовай. А със всяко нова сграда става все по-зле и по-зле. Сори, но си се набутАл. Твоя апартамент дори да ми го подаряваш, не бих го взел.
https://spasisofia.org/bg/%D0%BC%D0%...%82%D0%BE.html
Като се тръгне от Студентски, през Витоша, Кръстова вада и Манастирски всичко е пълен кенеф, ама народа първо се набива, после пита кога ще има улица и градина. Е, кой е простия в случая?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
добър вход.
тогава много добре знаеш, че едно е да купиш на 750-850, а съвсем друго на 1250-1450.
един и същи наем изглежда по съвсем различен начин на база различна покупна цена.
за всяко нещо си има време.
Да ти кажа ли колко взема лекар без дежурства като мен в Австрия? Дежурствата повишават леко дохода. Предположи ако искаш. Разбира се има и топ консултанти с доста повече, но редови опитен лекар специалист. Да ти кажа ли колко струва суши, сандвич, салам и храна в Билла, проста верига? А колко е един хот дог на улицата?
Ако нямаш жилище а си под наем става леко кофти. Това е истината.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за да не живеят хората по къщите на баба си и дедо си, колега.
Ти можеш да ми отговориш на въпроса, кои четири квартала контролирате с кредитния инвеститор Адреналинчо, както се изрази той.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Далеч съм от мисълта да го хваля, но така изглеждаше и частта на Ливадите която описах 2006 година / щях да взимам от НИКМИ комплекса на ъгъла по около 500 евро искаха тогава/, но точно подобни гледки ме отказаха. Сега не изглежда така и цената е 1500-2000....
Ето на това му викам добра инвестиция в НИ:
20-25К$ парцел 98/99-та = 700-800 м² застроена площ 2007-8ма в Ливадите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Голяма глупост. По тая логика и на ЦУМ да си собственик, пак притежаваш въздух под налягане. Сграда в Париж, Виена, пак въздух под налягане ако не си я продал.
Сграда в калта и тинята е съвсем друга работа.
За вас брокерите всеки един имот има стойност дотогава, докато се излъже някой да ви плати 3%. След това кучета го яли човека - сам да си бере грижата за боклука, който сте му продали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Далеч съм от мисълта да го хваля, но така изглеждаше и частта на Ливадите която описах 2006 година / щях да взимам от НИКМИ комплекса на ъгъла по около 500 евро искаха тогава/, но точно подобни гледки ме отказаха. Сега не изглежда така и цената е 1500-2000....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Докато не го продам притежавам актив, който запазва стойност и ми носи доходност (макар и ниска).
Реалността е че имам готов клиент, на който вече няколко пъти отказвам (деликатно).
Всичките ми имоти са застраховани, но не защото си мисля че ще паднат
Проблемните сгради са 0.1% и обикновено на тях попадат "тарикатите", които искат да минат тънко и не си проверяват нещата.
Пак казвам, приемаме че аз съм глупав, а Кавръка (който е по-възрастен от мен, живее при майка си и е спестил 50 000 евро, които стиска от 6-7 години) е голям хитрец
- 1 like
Коментар
-
Сега бутат бившият Дом на българите в чужбина и там ще строят училище и детска градина.
Спирката на трамвая е на 3-4 Мин, на толкова имаш мол, бизнес център и каквото се сетиш още. Планината е на две крачки.
Сега не бих живял там защото е лудница, но като ерген ми беше добре
- 1 like
Коментар
-
Нали знаеш, че докато не го продадеш, притежаваш само въздух под налагане? В момента само си мислиш, че струва нещо, реалността може да се окаже съвсем друга.
Колко според теб може да струва жилище на подобно място?
https://pik.bg/%D1%88%D0%BE%D0%BA-%D...ews720603.html
Виж и това:
https://lupa.bg/news/investitorat-pl...36139news.html
Аз на твое място бих се застраховал и то сериозно. Утре ще се срути сградата ти заради подпочвените води и некадърно строителство. Кой мислиш е отговорен за изпотрепаните хора вътре? Ти, като собственик и никой друг.
Ако си живял пък със семейството си там, значи си рискувал и техния живот.
Изключителна глупост и безотговорност е да притежаваш имот на подобно място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за да не живеят хората по къщите на баба си и дедо си, колега.
Коментар
-
Нали знаеш, че докато не го продадеш, притежаваш само въздух под налагане? В момента само си мислиш, че струва нещо, реалността може да се окаже съвсем друга.
Колко според теб може да струва жилище на подобно място?
https://pik.bg/%D1%88%D0%BE%D0%BA-%D...ews720603.html
Виж и това:
https://lupa.bg/news/investitorat-pl...36139news.html
Аз на твое място бих се застраховал и то сериозно. Утре ще се срути сградата ти заради подпочвените води и некадърно строителство. Кой мислиш е отговорен за изпотрепаните хора вътре? Ти, като собственик и никой друг.
Ако си живял пък със семейството си там, значи си рискувал и техния живот.
Изключителна глупост и безотговорност е да притежаваш имот на подобно място.
Реалността е че имам готов клиент, на който вече няколко пъти отказвам (деликатно).
Всичките ми имоти са застраховани, но не защото си мисля че ще паднат
Проблемните сгради са 0.1% и обикновено на тях попадат "тарикатите", които искат да минат тънко и не си проверяват нещата.
Пак казвам, приемаме че аз съм глупав, а Кавръка (който е по-възрастен от мен, живее при майка си и е спестил 50 000 евро, които стиска от 6-7 години) е голям хитрец
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар