If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Амааа… как така?!!! Нали уж инфлация нямаше, даже за дефлация ни разказваха и за царь кешъ. То верно че само парното ще скочи с поне +20%, ама това не се брои за инфлация. И въпреки, че строителните материали са поскъпнали със +50% за година, имотите ще ги продават по-евтино. Чеканье му е майката…
Кавръче ми като гледам тоя май е единственият нормален.Има твърдата ми подкрепа.Всеки трябва да се научи да харчи колкото си е изкарал.Крайно време е да се престане с тия облигации кредити и други простотии
И аз съм на същото мнение.Сега всички работим за дълга на Италианци,Гърци,Испанци...от там натискат за още следпандемични стимули,но Германия казва баста ,вече им писна.
Това са инфраструктурни проекти и държавни поръчки.На свободния пазар строителя получава среден пръст,когато иска да вдигне цената ,която е договорена по рано.Други изчакват и не строят,защото знаят че няма как да работят при тези цени.Затова и някои ще фалират.Навън вече лихвите почват ръста си нагоре.
Откога чакам фалирал строител да му купя етажа.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
https://m.24chasa.bg/novini/article/10299929
Цените на строителните материали поскъпват, инфлацията надмина всички прогнози. Абе, цените на имотите ще паднат.
Който очаква подобно развитие е вероятно доста наивен.
Това са инфраструктурни проекти и държавни поръчки.На свободния пазар строителя получава среден пръст,когато иска да вдигне цената ,която е договорена по рано.Други изчакват и не строят,защото знаят че няма как да работят при тези цени.Затова и някои ще фалират.Навън вече лихвите почват ръста си нагоре.
https://m.24chasa.bg/novini/article/10299929
Цените на строителните материали поскъпват, инфлацията надмина всички прогнози. Абе, цените на имотите ще паднат.
Който очаква подобно развитие е вероятно доста наивен.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Кавръче ми като гледам тоя май е единственият нормален.Има твърдата ми подкрепа.Всеки трябва да се научи да харчи колкото си е изкарал.Крайно време е да се престане с тия облигации кредити и други простотии
Коментар