Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Едва ли, наясно съм и с двете понятия :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не знам защо бъркаш демокрацията с анархията ама ти си знаеш
- 1 like
Коментар
-
Докато има ипотечен пазар т.е. дългосрочно кредитиране, няма да спре.
- 1 like
Коментар
-
Нали, сега сме демокрация и мнозинството побеждава. Само предварително да се знае кои са мнозинството.
Коментар
-
Къде пък аз съм написала ,че това ще се случи ? Само предупреждавам какво ще стане ако строителството спре !
Коментар
-
Ти сериозно ли мислиш, че строителството ще спре ? Кой ще е този да подпише такава заповед и повече да не види мандат? Предвид многото различни бизнеси които участват в него, строителството е основен начин в разхвърлянто на парите от банките измежду данъкоплатците. Никой няма интерес то да спира, с изключение на хората които вече имат къща и всяка нова такава обезценява тяхната.
- 1 like
Коментар
-
Остави ги да си вярват. Тези мечти сме ги играли преди много ама много години ,но за жалост е така като не изучават какво се е случвало по времето на социализма / комунизма /
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То и в кризата от 2008 година се спряха сума ти строежи, но това не доведе до увеличеное на цените а напротив- до намаление
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То и в кризата от 2008 година се спряха сума ти строежи, но това не доведе до увеличеное на цените а напротив- до намаление
- 1 like
Коментар
-
Кавръков, ще ти го напиша за N-ти път : Спрат ли строителите не чакай намаление на цените, а увеличение. Няма да има нищо интересно на "тезгяха" на имотите. Ще се продава само вече построено на умопомрачителни цени, а каквото що годе интересно се появи ще се купува мигновено . Нищо добро не ни очаква като купувачи !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Хахахах, ти верваш ли си? Това дори и БСП не могат да го предложат, а да го осъществят още по-малко. В най добрия случай, некое ведомствено оборотно или каквото там се води да докопаш.
- 1 like
Коментар
-
Кавръков, ще ти го напиша за N-ти път : Спрат ли строителите не чакай намаление на цените, а увеличение. Няма да има нищо интересно на "тезгяха" на имотите. Ще се продава само вече построено на умопомрачителни цени, а каквото що годе интересно се появи ще се купува мигновено . Нищо добро не ни очаква като купувачи !!!
Коментар
-
Хората много са си повярвали в алъш вериша на свободния пазар. Накрая в общината ще публикува таблица с допустимите наеми по квартали и дотам ще са ви притесненията.
Коментар
Коментар