IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Има един нов медицински клъстър от 100 човека и голямата работа. Усетиха ги собствениците на празни имоти и ги щавят вместо 300 600лв за 2 стайчета

Абе кво му е на това? 120кв за 400лв
    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7f179i&f1=1
    Основния проблем на пуе'ен даге е, че е населен с плевенчани, които са дивни селяндури. Всеки който има поне щипка потенциал духва от там при първа възможност. Те хората са го казали - от плевен котка не се взима, ти жена си довел...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Като казахте Люлин, та скоро гледах там е въздуха е доста замърсен. Мисля че скоро, това ще бъде също компонент при решението за покупка на жилище.
      Люлин е една идея по-добре от Младост щото ветровете са основно от запад. А най-зле е центъра и Павлово че цялата гняс от "баровските" квартали във Витоша слиза там като напалят кюмбетата.
      Отделно щастливците близо до цигански махали, там е друга категория.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За 20 години - над 20% от населението на Плевен се е стопило. Не бих се учудил ако сте вече под 90к. А има ново строителство. Подобно ниво на наемите говори за катастрофално състояние на сградния фонд. Да не говорим, че средната заплата там е под средното за страната. При средна заплата от под 1000 лева нето да плащаш наем 600 лева за двустайка....

Предполагам средните цени се калкулират на база 20-30 апартамента.Това не е никакъв пазар ако питаш мен. Умряла работа
        Има един нов медицински клъстър от 100 човека и голямата работа. Усетиха ги собствениците на празни имоти и ги щавят вместо 300 600лв за 2 стайчета

Абе кво му е на това? 120кв за 400лв
        https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7f179i&f1=1
        Last edited by bota156; 07.12.2021, 13:13.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Абе пеше уж си инженер, учил математики и секви сложни науки, казах компонент, не основен фактор.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Като казахте Люлин, та скоро гледах там е въздуха е доста замърсен. Мисля че скоро, това ще бъде също компонент при решението за покупка на жилище.
            То ако беше компонент София нямаше да е 1300000 калпака официално и не знам колко си неофициално.По селата чист въздух в изобилие ама няма желаещи всички се бутат у мръсното

Коментар

• Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнение

Това някакъв опит за майтап ли е? Масово двустайните в пуе'ен са по 200-300 ЛЕВА, не евро. То бива да лъжете нагло брокерастите, ама това вече е направо комично.
              Ела наеми некоя дупка за 300 лева аз ще ти дам парите за срока на договора от поне година. Майтапчии от дистанция. Ей такива сте за всичко. Затова и имоти немате.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Като казахте Люлин, та скоро гледах там е въздуха е доста замърсен. Мисля че скоро, това ще бъде също компонент при решението за покупка на жилище.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Сега хората не са много ларж и не дават. От 20г всяка година ходя и поддържам една къща от баба и дядо.

Никой комшия не ми е дал нищо за 20 г., ами аз им давах няколко пъти разни неща.

Дори леля ми (в друго село), която произвежда и навремето баща ми много й помагаше, ми дава малко неща като отида там.

Иначе и на мен ми се яде домашно прасе и пържени картофи с мас,

яде ти се ама нема откъде
                  е го и пешето, на него ветеринара му казал да не гледа прасе
                  агронома му казал да не реже асмите и да не слага вино
                  и как да се доберем ние гражданите до селскостопанска продукция
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А вие какво затваряте?
                    нищо, евго. чакаме на готово. но никой не се сеща за нас като коле прасето.
                    аз най-много са сложа кисело зеле на балкона и да опека люти чушки с оцет.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Мисля скоро да поканя един приятел на 38г, в свободното време тренира ръгби и е много готин като човек.
                      за мъжка компания е добре да има и домашнярка ама от убавата.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е как си против, пък правите?
                        зимнината е нещо най-хубаво.
                        представи си как до питката слагаш бурканче домашна едро смляна лютеница
                        прясно сирене и шише вино
                        нема мома на тоя свет дето да ти откаже при тая постановка

ти пешето защо мислиш, че го търсят толко
                        ама той добавя и два стръка праз лук и малко тиквено семе на синията
                        че при тая постановка не само момите, ами и момците няма да му откажат
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

А вие какво затваряте?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм много против да се прави зимнина, особено ако си купуваш всичко от пазара.

Ние все още правим по малко, но си е разправия.

Иначе в миналото сме печелили от земеделие и селско стопанство.

Last edited by ratten; 07.12.2021, 10:22.
                            препоръка е

Коментар

тая дума не съм я чувал по нашия край
                              Ми то у Папурково сте сбиротак от цела България баровци къде да чуеш такива думи?

Коментар

разтуриха ни гаражите зад блока
                                отидЕ ни поминъка и зимнинътъ
                                Аз съм много против да се прави зимнина, особено ако си купуваш всичко от пазара.

Ние все още правим по малко, но си е разправия.

Иначе в миналото сме печелили от земеделие и селско стопанство.

Коментар

Working...
                                X