If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не е уместна тая приказка
тая за киселото грозденце е за случая
тук си се объркал, имам кеша да купя апартамент в хубав квартал, но нуждата отпадна, а и не мисля, че мога да свикна на съществуване в кофтор 70-80м2. А не съм и кольо, че да ме е страх да купя. Други са ми вече интересите и София не е между тях.
в София хубави квартали има под Витоша, но те пак са в София, нали като излезеш от къщи и мизерията пак те грабва. Само човек отстрани може да види и да ви каже в каква кочина живеете. Сори, така ги виждам аз нещата.
Къде па ти убави квартали под Витоша...Това са блата и папури и досега само късмета ги спасява...Явно не познаваш София
в София хубави квартали има под Витоша, но те пак са в София, нали като излезеш от къщи и мизерията пак те грабва. Само човек отстрани може да види и да ви каже в каква кочина живеете. Сори, така ги виждам аз нещата.
хубавите квартали под витоша нямат канализация нито инфраструктура. това, че е усойно и се топлят 1 месец повече на кюмур няма и да го споменавам.
има мизерия, но ако само това търсиш да видиш, друго няма да забележиш.
Кое те грабва че не разбрах ?
От Холандия през къщата на мама в Албена та чак в Красна поляна ...и аз се чудя какво толкова те грабва там ...???
търси некоя кака в по-убав квартал
и в ново строителство
иначе ще си направя грешен извод за качеството на каката
като видех поста на пешето и се сетих
виж в света троЙца как е хавата с каките
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ясно ,пак си бил в Красна поляна .
Не плюй там от където ядеш,образно казано .
оо, ми тогава няма какво изобщо да критикува красна поляна а да вземе, като радев
да се информира за цените на тоя проект, който върви там на булеварда
Коментар