IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Не ми се смей, смятай и доказвай.
    Е, как да не ти се смея ? Наистина ми е забавно защото " Не всичко което хвърчи се яде " - стара българска поговорка

Коментар

В Женева не бих купил, защото не знам френски. Но в немската част бих купил, стига да реша да живея там.

Какво стана със сметките, а?
      Къде ти е достъпността в София?

Хайде смятай, не ми се измъквай.
      Какво да се измъквам ? Твоите "доказателства" са на базата на Нумбеото, отваряш и четеш ,останалото са мечти и илюзии

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Мисля, че не знаеш много неща и само един данък за който предполагам ,че дори не си чувал ще те откаже завинаги да купуваш там

ПП : има го и в немската част хахаха
        Не ми се смей, смятай и доказвай.

Коментар

ПС: В Швейцария съм живял, имам банкови сметки там и поназнайвам доста повече, отколкото си мислиш.
          Мисля, че не знаеш много неща и само един данък за който предполагам ,че дори не си чувал ще те откаже завинаги да купуваш там

ПП : има го и в немската част хахаха

Коментар

Чудесно ! Щом си мислиш ,че всичко ти е ясно купувай смело в Женева, ама после да няма мяу-бау и каке, помагай защото няма да мога да помогна
            В Женева не бих купил, защото не знам френски. Но в немската част бих купил, стига да реша да живея там.

Какво стана със сметките, а?
            Къде ти е достъпността в София?

Хайде смятай, не ми се измъквай.

Коментар

Чудесно ! Щом си мислиш ,че всичко ти е ясно купувай смело в Женева, ама после да няма мяу-бау и каке, помагай защото няма да мога да помогна
              На кой си помогнала?
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Една средна нетна заплата в Женева е 6241 франка (Нумбео). Това по сегашен курс са 11.600 лева.
                30 годишен кредит при лихва 0.9% и вноска 6241 франка финансира точно сумата от 1.958.786 франка.

Средната нетна заплата в София е 1630 лева
                30 годишен кредит при лихва 2,7% и вноска 1630 лева финансира сумата от 205.476 Евро.

В Женева за 1.650.000 CHF (с 300к под сумата) се купува това:
                https://www.immoscout24.ch/en/d/flat-buy-geneve/6740809
                110 квадрата светла площ без стени.

В София за 205.000 Евро се купува това:
                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...fih&f1=1&fe7=1
                Не повече от 70 Женевски квадрата, а го пишат 97.

Чакам те да ми сметнеш за Берлин.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

Ама викаш тука да скубем от балъците и НИКАКВИ данъци да не плащаме ..... Гиди комунистическо мислене.
                  Като един капут от ДБ-то - има запор за 1/2млн и да му давали заплатата в плик разбийш ли
                  Хахаха, не ! Никъде не съм написала такива неща обаче тук си пишете разни работи които нямат нищо общо с реалността. Не пиша за данък за какъвто дори може да ви мине през акъла Едно ще кажа ,пазара определя цената

Коментар

Когато ти ми докажеш със средната швейцарска заплата колко квадратни метра може да се купят ,аз ще проуча как е в Германия ! Не само това ,а и какви данъци трябва да се плащат докато си жив и след като починеш. Има такива разлики ,че ако ви напиша какъв данък има в Швейцария, никой тук няма да ми повярва. Не знам кой ти е казал къде работя, но със сигурност не съм аз ,защото никъде не съм писала за това ! Да, има хора които знаят ама повярвай ти не си от тях !!!
                    Една средна нетна заплата в Женева е 6241 франка (Нумбео). Това по сегашен курс са 11.600 лева.
                    30 годишен кредит при лихва 0.9% и вноска 6241 франка финансира точно сумата от 1.958.786 франка.

Средната нетна заплата в София е 1630 лева
                    30 годишен кредит при лихва 2,7% и вноска 1630 лева финансира сумата от 205.476 Евро.

В Женева за 1.650.000 CHF (с 300к под сумата) се купува това:
                    https://www.immoscout24.ch/en/d/flat-buy-geneve/6740809
                    110 квадрата светла площ без стени.

В София за 205.000 Евро се купува това:
                    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...fih&f1=1&fe7=1
                    Не повече от 70 Женевски квадрата, а го пишат 97.

Чакам те да ми сметнеш за Берлин.

ПС: В Швейцария съм живял, имам банкови сметки там и поназнайвам доста повече, отколкото си мислиш.
                    Last edited by ejonny2376; 16.12.2021, 18:47.

Коментар

Нищичко не си доказвала досега, нула! Кръгла нула.

Сметни ми една средна Берлинска заплата при лихва 0,9% колко квадратни метра (реални) може да финансира в Берлин и го съпостави с една средна Софийска заплата при лихва 2,7%. Хайде да те видя, нали уж работиш в Церн, една такава проста сметка можеш да направиш надявам се.
                      Когато ти ми докажеш със средната швейцарска заплата колко квадратни метра може да се купят ,аз ще проуча как е в Германия ! Не само това ,а и какви данъци трябва да се плащат докато си жив и след като починеш. Има такива разлики ,че ако ви напиша какъв данък има в Швейцария, никой тук няма да ми повярва. Не знам кой ти е казал къде работя, но със сигурност не съм аз ,защото никъде не съм писала за това ! Да, има хора които знаят ама повярвай ти не си от тях !!!

Коментар

Също и аз съм го доказвала многократно и не само с числа, а и с конкретни примери
                        Най-смешно ми е когато се опитваш да убедиш хората, че е много по-добре да си купуват апартаменти извън БГ, като им трябват такива в София, а самия ти не го правиш. Дори няма да отворя дума ,че не е само цената ,а и куп други неща за които не пишеш или от незнание или защото не подкрепя тезата ти
                        Нищичко не си доказвала досега, нула! Кръгла нула.

Сметни ми една средна Берлинска заплата при лихва 0,9% колко квадратни метра (реални) може да финансира в Берлин и го съпостави с една средна Софийска заплата при лихва 2,7%. Хайде да те видя, нали уж работиш в Церн, една такава проста сметка можеш да направиш надявам се.

Коментар

Остава и да го докажеш с числа. Само че не можеш.
                          Аз моето твърдение съм го доказвал многократно с конкретни примери.
                          Също и аз съм го доказвала многократно и не само с числа, а и с конкретни примери
                          Най-смешно ми е когато се опитваш да убедиш хората, че е много по-добре да си купуват апартаменти извън БГ, като им трябват такива в София, а самия ти не го правиш. Дори няма да отворя дума ,че не е само цената ,а и куп други неща за които не пишеш или от незнание или защото не подкрепя тезата ти

Коментар

Напълно съгласна съм с теб, нямаш друга работа и искаш да се заяждаш с някой ! Каквито и факти да ти показва човек ,че наистина имотите в София, са много по-достъпни от тези в другите държави няма да се съгласиш, а те наистина са такива !!!
                            Остава и да го докажеш с числа. Само че не можеш.
                            Аз моето твърдение съм го доказвал многократно с конкретни примери.

Коментар

За губене на време, когато имам такова.
                              Напълно съгласна съм с теб, нямаш друга работа и искаш да се заяждаш с някой ! Каквито и факти да ти показва човек ,че наистина имотите в София, са много по-достъпни от тези в другите държави няма да се съгласиш, а те наистина са такива !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Джони,след като за теб имотите не са никаква инвестиция, какво търсиш и защо си само в тази тема????? Има толкова много теми за други инвестиции във форума..обясни защо не излизаш оттук?
                                За губене на време, когато имам такова.

Коментар

Working...
                                X