If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За тоя дето мислеше да купуваш в Люлин точно преди да се срине пазара
След срива на пазара 2020-та спре да говориш за апартамент и почна да ни обясняваш как си продал акциите точно преди спада и си купил обратно на ниското
Ама чак пък 27 апрта да си загубил нема как да ти поверваме
колега радев, разсъждавайки хипотетично... твоята панелена боксониера + японския климатик, би се поместила в 20% от имотите на лорда.
с какво колега, би запълнил зеещата дупка от 80% разлика в имотните декларации?
м?
Не ти разбрах въпроса.Има ама не е купил а наследил. Аз нямам неговия късмет да имам дядо софиянец.
Човека инвестира с акъл и е налял една твоя маломерка в образованието на сина си и всичко това е достойно за уважение ,защото уважаме не думите,а делата ,и тук делата достатъчно красноречиво говорят за него ,докато това не можем да кажем за теб.
Синът му да не е завършил в УСА???
Или е завършил в УНСС-то ама е трябвало да плаща за изпитите?
колега радев, разсъждавайки хипотетично... твоята панелена боксониера + японския климатик, би се поместила в 20% от имотите на лорда.
м?
Кой бе ??? Нима не си спомняш как преди две години Радев продаде точно преди срива и натовари веднага след това на евтиното, носят се слухове за десетки левове
м?
Човека инвестира с акъл и е налял една твоя маломерка в образованието на сина си и всичко това е достойно за уважение ,защото уважаме не думите,а делата ,и тук делата достатъчно красноречиво говорят за него ,докато това не можем да кажем за теб.
Kупил е хипотетично.Както и имотите.Докато мислил те за месец скочили 20%.Дано да си остане с мисленето, че иначе ще хапне дръвцето.
м?
Еха, пак албански хумор, много концентрирана сила има тук бе Какъв е тренда, обясни ми го, аз съм сигурен, че ти си много по-умен, по-можещ и по-знаещ във всичко от мен Количествен или качествен анализ ще направиш ?
Трендът е анализ за теб, единствено. Зарови се поне три години назад за да схванеш че и тогава си само спал, а сега анализираш спейки.. За теб качествен анализ би показал че не знаеш що е пари и как работят, в частност с актива имот.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар