IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бутайте панеляците, докато не са паднали сами и слагайте кофраж за монолитки !

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Пу, да му е..майката, пак ще се отлага покупка на първо жилище за след 40
      Нищо де 2039 е близо.

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение

И Централната банка на Норвегия днес не повиши лихвите и ги остави без промяна.
        Пу, да му е..майката, пак ще се отлага покупка на първо жилище за след 40
        Last edited by 13ADROL; 20.01.2022, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

нашето прес аташе май не беше писало до ком партията
          И Централната банка на Норвегия днес не повиши лихвите и ги остави без промяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
            Банките в Китай свалиха основни лихви
            нашето прес аташе май не беше писало до ком партията
            препоръка е

Коментар

• Банките в Китай свалиха основни лихви

Коментар

• инфлация 6.2% в САЩ на годишна база е невиждана от края на 1990 г., ръст с 4.6% в Германия – от края на 1991 г., а в цялата еврозона средно – от епизода точно преди финансовия крах през есента на 2008 г.

https://forbesbulgaria.com/2021/12/2...5%D1%87%D0%B5/

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Беше. След като излязоха от ЕС, вече 27к на година. Или повече може да е вече, отделно разходите в скъп град.
                  Беше 10к паунда на година преди да излезнат от ЕС. Сега е от 20к за кофти университет до 40к на година бакалавър. 4 хил. паунда е било 2010г.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Тука ти си единствения мелеонер.Инвестициите ти не са от най -доходните ,ама поне имаш мащаб.За което мога да кажа само евала.И не си призна от акциите колко лапаш
                    Единственото нещо дето Лева направи и не ми хареса , е да си даде ника на банския герой да пише и да се заяжда през него .Изключително неприятна ситуация ,дано не го направи никога повече

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

И защо не? Някакъв проблем да виждаш в това? Не плащам и лев, близо ми е до офиса когато съм в София. Отдолу готини заведения, барове, Витошка на 2 минути от вратата ми. Тихо. А светлата площ е колкото на двустаен нов боклук.

Много по-добре си живея, отколкото ако се бях заврял като теб в кочината Манастирски на Каблешков.
                      Казвам го понеже имаш огромни изисквания за жилището, което никога няма да купиш, а междувременно живееш в доста скромно такова.

Може би и ти като redcretin ще си отживееш след 65-годишна възраст .

ПС: Не живея в Ман. ливади, но имам имот там, който се оказа много добра инвестиция

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                        Преди 2 години, кога си се регнал у тоя форОм, един от съфорумците ми каза, че си търсел нещо си. Ама по така.. "рич и престиж".
                        Казах му - дай му координати, имам интересен имот.
                        Точно по това време тук, един модел тогава "прогнозираше"- срив, край на тулите.
                        Та извода е следния: На пазара 2 + 2 не е равно на 4.
                        Тепърва ще свиквате с нови цени в България, навсякъде..., не само в София.

Косотлани е казал ч е на пазара 2+2 не е 4 а 5 минус 1. трябва обаче да имаш нервите да издържиш минус 1.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Демек требва да се гмурнеш яко и да глътнеш вода и тогава ставаш инвеститор...пак със същия успех може би.
                          Не е така. След провала си дългосрочен инвеститор с голям успех.Който купил 2008ма с кредит е жив пример.

Коментар

Ми тва е същото с ретроанализа на мелеонерите тука, все едно казват: тая кака щях да я мушна ако бях действал по един друг начин. Аз поне разлика не виждам.
                            Тука ти си единствения мелеонер.Инвестициите ти не са от най -доходните ,ама поне имаш мащаб.За което мога да кажа само евала.И не си призна от акциите колко лапаш

Коментар

Ми тва е същото с ретроанализа на мелеонерите тука, все едно казват: тая кака щях да я мушна ако бях действал по един друг начин. Аз поне разлика не виждам.
                              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Прекрасна реакция. Трябва и наказателно дело да му се спретне по тая причина
                                ..отдавна го обмисляме няколко човека
                                След третата мастичка ,почваш да се изяваяваш като прокурор.

Коментар

Working...
                                X