Бутайте панеляците, докато не са паднали сами и слагайте кофраж за монолитки !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Пу, да му е..майката, пак ще се отлага покупка на първо жилище за след 40
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
И Централната банка на Норвегия днес не повиши лихвите и ги остави без промяна.Last edited by 13ADROL; 20.01.2022, 15:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нашето прес аташе май не беше писало до ком партията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнениеБанките в Китай свалиха основни лихвипрепоръка е
- 7 Харесвания
Коментар
-
инфлация 6.2% в САЩ на годишна база е невиждана от края на 1990 г., ръст с 4.6% в Германия – от края на 1991 г., а в цялата еврозона средно – от епизода точно преди финансовия крах през есента на 2008 г.
https://forbesbulgaria.com/2021/12/2...5%D1%87%D0%B5/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Беше. След като излязоха от ЕС, вече 27к на година. Или повече може да е вече, отделно разходите в скъп град.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Тука ти си единствения мелеонер.Инвестициите ти не са от най -доходните ,ама поне имаш мащаб.За което мога да кажа само евала.И не си призна от акциите колко лапаш
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И защо не? Някакъв проблем да виждаш в това? Не плащам и лев, близо ми е до офиса когато съм в София. Отдолу готини заведения, барове, Витошка на 2 минути от вратата ми. Тихо. А светлата площ е колкото на двустаен нов боклук.
Много по-добре си живея, отколкото ако се бях заврял като теб в кочината Манастирски на Каблешков.
Може би и ти като redcretin ще си отживееш след 65-годишна възраст.
ПС: Не живея в Ман. ливади, но имам имот там, който се оказа много добра инвестиция
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеПреди 2 години, кога си се регнал у тоя форОм, един от съфорумците ми каза, че си търсел нещо си. Ама по така.. "рич и престиж".
Казах му - дай му координати, имам интересен имот.
Точно по това време тук, един модел тогава "прогнозираше"- срив, край на тулите.
Та извода е следния: На пазара 2 + 2 не е равно на 4.
Тепърва ще свиквате с нови цени в България, навсякъде..., не само в София.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Демек требва да се гмурнеш яко и да глътнеш вода и тогава ставаш инвеститор...пак със същия успех може би.
Коментар
-
Ми тва е същото с ретроанализа на мелеонерите тука, все едно казват: тая кака щях да я мушна ако бях действал по един друг начин. Аз поне разлика не виждам.
- 1 like
Коментар
-
Ми тва е същото с ретроанализа на мелеонерите тука, все едно казват: тая кака щях да я мушна ако бях действал по един друг начин. Аз поне разлика не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Прекрасна реакция. Трябва и наказателно дело да му се спретне по тая причина
..отдавна го обмисляме няколко човека
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар