IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
    Мислиш ли? Хонгконг е най-гъсто населения град в света, но за разлика от западните мегаполиси имаш чувство на сигурност, че няма тумба негри да ти направят садо-мазо в тъмницата, или Али Баба да ти се взриви в краката.

Има и още много плюсове и много минуси.
    Хората от далечния Изток видимо понасят тая лудница и живота в помещения 2 на 3, но ние сме европейци. Всичко друго е по-хубаво от това.

Коментар

• Мислиш ли? Хонгконг е най-гъсто населения град в света, но за разлика от западните мегаполиси имаш чувство на сигурност, че няма тумба негри да ти направят садо-мазо в тъмницата, или Али Баба да ти се взриви в краката.

Има и още много плюсове и много минуси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
        500к USD за 15 квадрата студио-ковчег в Хонгконг! Добре ли е ?
        Те тия там са ненормални. Има къде да къде по-хубави места за живеене.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

изглежда
          ама ако са радиоактивни ще Опре до пешето
          токсични и радиоактивни не барам.
          готвя се за зелен преход
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

рулетчо, ще продаваш май роднински имоти на промо, като те гледам така.
            Защо?! Откъде стигаш до тоя извод. Джуджето поп нали ще вдига цените до 29-та година.

Коментар

• 500к USD за 15 квадрата студио-ковчег в Хонгконг! Добре ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Идваха 2 пъти, единият път гледаха, другият оферираха. А аз съм направил добри снимки и съм дал качествено описание.
                тогава значи може и добре да си ценообразувал.
                препоръка е

Коментар

тая агенция, идваха ли на място да го огледат?
                  Идваха 2 пъти, единият път гледаха, другият оферираха. А аз съм направил добри снимки и съм дал качествено описание.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

И какви са му параметрите ? Да не са го надценили нещо ?
                    Много разлика от 120 до 90К....
                    Разликата между да виси 10 години на оферта и да се продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Ей, точно за такъв пост си запазих последния коз. Една агенция, рекламираща се, че изкупувала имоти, предложи 11-12 % под "плашещата" цена. Та явно цената не е "плашеща". Освен това е около средната на тази, която Песи посочи. Та на агенцията им казах да ми се махат от главата, да се обадят като мине 2029 година, хохохо.
                      И ако 30 % годишен ръст чакаме на цените, защо ни един купувач без брокер не се обади? То до 2029 колко време има, чак подаръци раздавам ми се струва.
                      тая агенция, идваха ли на място да го огледат?
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако имаше поне една нормална сграда при новото строителство, нямаше да има тези проблеми. Последните етажи при новото са обикновено полулегални - имаш рестрикция за кота било и оттам нагоре следват едни тераси, скосявания, чудесии -само и само на хартия да изкара още X квадрата РЗП.

При старите сгради имаш или таван или въздушна възглавница. А открита тераса над апартамент е абсолютно недопустимо, но го правят, броейки го за "покрив" или нещо от сорта, пък после ти го продават за квадратура.
                        В моят случай всичко беше законно без скосявания е сградата от инвеститора с асансьора...
                        Сега съжалявам, че не го взех много защото мястото е много по-добро от сегашното ми , а апарта беше 4-стаен югоизток и т.н. Трябваше да поема риска от течове...., но свърши. Сега трябва да дам 400-500К за подобен като вече имам друг.... Нито мога да си го позволя, нито има смисъл след наличието на другият защото за наеми подобни са сложни....

Коментар

ама гледай го сега и номчето,
                          криза чакал, цените щели да падат а набил на оферта плашеща цена.
                          па после, повишителите така казали, брокерите и те по дефолт само пречат /тук 2 мнения няма/
                          па не се било продало 2 седмици...

ном, слагай френдли цена и само гледай.
                          Ей, точно за такъв пост си запазих последния коз. Една агенция, рекламираща се, че изкупувала имоти, предложи 11-12 % под "плашещата" цена. Та явно цената не е "плашеща". Освен това е около средната на тази, която Песи посочи. Та на агенцията им казах да ми се махат от главата, да се обадят като мине 2029 година, хохохо.
                          И ако 30 % годишен ръст чакаме на цените, защо ни един купувач без брокер не се обади? То до 2029 колко време има, чак подаръци раздавам ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За тропането съм съгласен, че е голям бонус и дори обмислях в даден момент такива имоти. Обаче през лятото е АД жега и с климатик не може да се охлади, а през зимата хлуе студ. И разбира се гарантираният проблем с течове към теб и към съседите под теб от терасите.
                            Ако е добре направен е горе долу само ако сам си го направиш....Моят любим инвеститор , който не щади пари от материали разбирай всичко най-най и слагаше всичко най-ново в тази посока / топло и хидро/ ми каза сори не мога нищо да ти гарантирам. Казва майстора се напил шибне с теслата 2 пъти прикрият го и в даден момент се покаже проблема.... Ставаше въпрос при това за апарт на предпоследен етаж, но с открити тераси над части от него.... Отказах се....
                            Та така голям риск, а за повечето хора има само 1 покупка на имот в живота им....Не си заслужава риска...
                            Ако имаше поне една нормална сграда при новото строителство, нямаше да има тези проблеми. Последните етажи при новото са обикновено полулегални - имаш рестрикция за кота било и оттам нагоре следват едни тераси, скосявания, чудесии -само и само на хартия да изкара още X квадрата РЗП.

При старите сгради имаш или таван или въздушна възглавница. А открита тераса над апартамент е абсолютно недопустимо, но го правят, броейки го за "покрив" или нещо от сорта, пък после ти го продават за квадратура.

Коментар

• ама гледай го сега и номчето,
                              криза чакал, цените щели да падат а набил на оферта плашеща цена.
                              па после, повишителите така казали, брокерите и те по дефолт само пречат /тук 2 мнения няма/
                              па не се било продало 2 седмици...

ном, слагай френдли цена и само гледай.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Никога не съм разбирал това избягване на последен етаж. Аз ако исках апартамент щях да държа да е на последен, стига да е добре направен като топло и хидроизолация разбира се. Поне отгоре няма да има кой да ти тропа.
                                За тропането съм съгласен, че е голям бонус и дори обмислях в даден момент такива имоти. Обаче през лятото е АД жега и с климатик не може да се охлади, а през зимата хлуе студ. И разбира се гарантираният проблем с течове към теб и към съседите под теб от терасите.
                                Ако е добре направен е горе долу само ако сам си го направиш....Моят любим инвеститор , който не щади пари от материали разбирай всичко най-най и слагаше всичко най-ново в тази посока / топло и хидро/ ми каза сори не мога нищо да ти гарантирам. Казва майстора се напил шибне с теслата 2 пъти прикрият го и в даден момент се покаже проблема.... Ставаше въпрос при това за апарт на предпоследен етаж, но с открити тераси над части от него.... Отказах се....
                                Та така голям риск, а за повечето хора има само 1 покупка на имот в живота им....Не си заслужава риска...

Коментар

Working...
                                X