Първоначално изпратено от Бай Сачо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение500к USD за 15 квадрата студио-ковчег в Хонгконг! Добре ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
изглежда
ама ако са радиоактивни ще Опре до пешето
готвя се за зелен преходтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
рулетчо, ще продаваш май роднински имоти на промо, като те гледам така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Идваха 2 пъти, единият път гледаха, другият оферираха. А аз съм направил добри снимки и съм дал качествено описание.препоръка е
Коментар
-
тая агенция, идваха ли на място да го огледат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И какви са му параметрите ? Да не са го надценили нещо ?
Много разлика от 120 до 90К....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Ей, точно за такъв пост си запазих последния коз. Една агенция, рекламираща се, че изкупувала имоти, предложи 11-12 % под "плашещата" цена. Та явно цената не е "плашеща". Освен това е около средната на тази, която Песи посочи. Та на агенцията им казах да ми се махат от главата, да се обадят като мине 2029 година, хохохо.
И ако 30 % годишен ръст чакаме на цените, защо ни един купувач без брокер не се обади? То до 2029 колко време има, чак подаръци раздавам ми се струва.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако имаше поне една нормална сграда при новото строителство, нямаше да има тези проблеми. Последните етажи при новото са обикновено полулегални - имаш рестрикция за кота било и оттам нагоре следват едни тераси, скосявания, чудесии -само и само на хартия да изкара още X квадрата РЗП.
При старите сгради имаш или таван или въздушна възглавница. А открита тераса над апартамент е абсолютно недопустимо, но го правят, броейки го за "покрив" или нещо от сорта, пък после ти го продават за квадратура.
Сега съжалявам, че не го взех много защото мястото е много по-добро от сегашното ми , а апарта беше 4-стаен югоизток и т.н. Трябваше да поема риска от течове...., но свърши. Сега трябва да дам 400-500К за подобен като вече имам друг.... Нито мога да си го позволя, нито има смисъл след наличието на другият защото за наеми подобни са сложни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеама гледай го сега и номчето,
криза чакал, цените щели да падат а набил на оферта плашеща цена.
па после, повишителите така казали, брокерите и те по дефолт само пречат /тук 2 мнения няма/
па не се било продало 2 седмици...
ном, слагай френдли цена и само гледай.
И ако 30 % годишен ръст чакаме на цените, защо ни един купувач без брокер не се обади? То до 2029 колко време има, чак подаръци раздавам ми се струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За тропането съм съгласен, че е голям бонус и дори обмислях в даден момент такива имоти. Обаче през лятото е АД жега и с климатик не може да се охлади, а през зимата хлуе студ. И разбира се гарантираният проблем с течове към теб и към съседите под теб от терасите.
Ако е добре направен е горе долу само ако сам си го направиш....Моят любим инвеститор , който не щади пари от материали разбирай всичко най-най и слагаше всичко най-ново в тази посока / топло и хидро/ ми каза сори не мога нищо да ти гарантирам. Казва майстора се напил шибне с теслата 2 пъти прикрият го и в даден момент се покаже проблема.... Ставаше въпрос при това за апарт на предпоследен етаж, но с открити тераси над части от него.... Отказах се....
Та така голям риск, а за повечето хора има само 1 покупка на имот в живота им....Не си заслужава риска...
При старите сгради имаш или таван или въздушна възглавница. А открита тераса над апартамент е абсолютно недопустимо, но го правят, броейки го за "покрив" или нещо от сорта, пък после ти го продават за квадратура.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Никога не съм разбирал това избягване на последен етаж. Аз ако исках апартамент щях да държа да е на последен, стига да е добре направен като топло и хидроизолация разбира се. Поне отгоре няма да има кой да ти тропа.
Ако е добре направен е горе долу само ако сам си го направиш....Моят любим инвеститор , който не щади пари от материали разбирай всичко най-най и слагаше всичко най-ново в тази посока / топло и хидро/ ми каза сори не мога нищо да ти гарантирам. Казва майстора се напил шибне с теслата 2 пъти прикрият го и в даден момент се покаже проблема.... Ставаше въпрос при това за апарт на предпоследен етаж, но с открити тераси над части от него.... Отказах се....
Та така голям риск, а за повечето хора има само 1 покупка на имот в живота им....Не си заслужава риска...
- 1 like
Коментар
Коментар