Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.youtube.com/watch?v=AYpRjM...ature=youtu.be
Интервюто на Стив Ханке от Invest pro от Януари 2022 година Просто го чуйте За еврото,за инфлацията,за интервенциите на ЕЦБ,и всичко което засяга България занапред
Какво беше правило 1 - Не губи пари - ти къде си в тази ситуация - За миналата година от инфлацията загуби 20%
Има още много да го гледаш и да го осмисляш
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Трябва да са много под нивата от 2008 година даже. По простата причина, че населението е намаляло, а жилищната площ се е увеличила. От имотите полза няма никаква, освен ако не се използват по предназначение. Когато се изпълнят празните имоти с наематели, тогава можем да говорим за дефицит на жилищна площ и следва цените да скочат.
Акции, бизнес, криптовалути, злато, малко кеш - от всичко по малко. Имот - също, стига цената му да е разумна и да съответства на качествата му.
Аз никога не съм твърдял, че имотите са лоша инвестиция по принцип. Лоша са в момента, защото са надценени.
Празен имот нямам проблема е че поскъпнаха и на настоящите цени вече все по трудно се открива нещо дето да ми хареса
Но това не променя нещата че при акциите ситуацията е още по трагична да не говорим за криптоси
Та реалната переспектива е да стоя с кеша и да го гледам как втасва в най добрият случай мога да откупя дялове от една съсобственост ако се навият на някаква нормална цена
- 1 like
Коментар
� -
https://m.youtube.com/watch?v=AYpRjM...ature=youtu.be
Интервюто на Стив Ханке от Invest pro от Януари 2022 година Просто го чуйте За еврото,за инфлацията,за интервенциите на ЕЦБ,и всичко което засяга България занапред
Last edited by nkavrakov1982; 12.01.2022, 01:36.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ти в 2008-ма ли си още, бре?!?
Събуди се, Земята се върти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Трябва да са много под нивата от 2008 година даже. По простата причина, че населението е намаляло, а жилищната площ се е увеличила. От имотите полза няма никаква, освен ако не се използват по предназначение. Когато се изпълнят празните имоти с наематели, тогава можем да говорим за дефицит на жилищна площ и следва цените да скочат.
Акции, бизнес, криптовалути, злато, малко кеш - от всичко по малко. Имот - също, стига цената му да е разумна и да съответства на качествата му.
Аз никога не съм твърдял, че имотите са лоша инвестиция по принцип. Лоша са в момента, защото са надценени.
Събуди се, Земята се върти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Та кой е този по добър начин???
Имотите са малко над нивата от 2008-ма
Акциите са по 3 от тогавашните нива
Биткойна е в орбита не че бих купил дори и да е 3000 долара
Златото не е чак толкова скъпо но е разправия да го купуваш физическо да го съхраняваш и после да го продаваш
Та какво е това за което си заслужава да си похарчиш парите???
- 1 like
Коментар
� -
Според мен е пил една студена вода с капарото
Явно са били договорили цена в лири та затова се кефеше като падаше лирата
Като скочи лирата най вероятно не е могъл да плати и издяде хурката с капарото
Ако беше купил да се беше похвалил вече не е от срамежливите
а ашладисването от брокера може да го брои за аванта и чиста печалбапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
отпрали са му ги на евтината лира и сега му пари
Явно са били договорили цена в лири та затова се кефеше като падаше лирата
Като скочи лирата най вероятно не е могъл да плати и издяде хурката с капарото
Ако беше купил да се беше похвалил вече не е от срамежливите
- 1 like
Коментар
� -
Кога лирата падаше се фалеше как е на далавера от спада - От как скочи не е споменавал за Турция явно му отпраха шушонитепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Кога лирата падаше се фалеше как е на далавера от спада - От как скочи не е споменавал за Турция явно му отпраха шушоните
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Да си купи нова каруца и кон
А и с езиците е добре ще може да се пазари във Филиповци на майчин език
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Нищо ти пък заради мене го купи на 60 000 та напредна в живота
Крети аз нямам нужда да играя високо рисков хазарт та да се видя в пари - Криптото е измислено за такива като тебе да мечтаят някой ден да уцелят джакпота
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ем тъй е, не си купил бития на 3000 и ей го сега "спад" на 42000, само 14 ПЪТИ. Не е за теб, стана ясно ...
Крети аз нямам нужда да играя високо рисков хазарт та да се видя в пари - Криптото е измислено за такива като тебе да мечтаят някой ден да уцелят джакпота
- 1 like
Коментар
�
Коментар