Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеВинаги търсете хубавото на изгодна цена.
Трудно ми е да си представя как сме живели досега без подобно знание?!?
Моля ви, споделяйте тази мъдрост с нашите сънародници!!!
Те не заслужават да живеят в неведение за истината и пътя.
п.п.
Кажи ни, О, премъдра, и за пресичането на зелен светофар - трябва ли да чакаме да светне или чЕкат само заблудените? Истинските играчи сигурно пресичат когато им падне и както им падне без да се одзъртат? чЕкането е само за загубеняците, нали!?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
Дъри, главно заради ЦЕНАТА е, ако беше на 150К щеше лида я купиш? Аз знам прекрасно какви къщи има и на какви "офертни" цени. Знам и друга къща ( чисто нова пред завършване) която се предлага в момента на як дискаунт но не ми е нужна повече. На тия цени дето им търсят по "морето", както казват нашите сънародници, има прекрасни къщи на по-хубави и не презастроени места като Корфу и Кефалония да речем. Кажи ми сега що да плащам тия цени за България, България представлява интерес ДО ОПРЕДЕЛЕНО НИВО НА ЦЕНИТЕ. Оттам нататък е безинтересна за мен. Това е евтина дестинация, няма облик, няма атмосфера, презастроена е безразборно, мръсно е, неугледно, колите са качени по тротоарите които не са подменяни от бай Тошово време. Като тръгнеш да пътуваш из страната и спреш на някоя отбивка е пълно с пластмасови бутилки и торбички, които лятото се поприкриват от зеленина и храсталаците, но есента и зимата " светват" и не ме стимулират да си развързвам кесията , ама хич. По морето сульо и пульо е настроил хотелчета, апартхотелчета, кооперации, кой каквото му падне. Единия розово боядисан, другия оранжев билдинг, единия лицето му на юг, другия на Запад, какъвто е бил парцела и кой както му е диктувал вкуса и разбиранията му за естетично и красиво. Само определени затворени комплекси са на ниво и добри ама като мръднеш малко настрани и е мазало. И отпреде мерцедеса на гордия собственик със старозагорски номер, пернишки, софийски. Смех драги зрители, то затова и който може да си го позволи ходи в чужбина да си почива. И най- трагичното е, че това е необратимо, не може да се поправи.Хора, купувайте където искате по света, лошо няма, само не ми казвайте какво да правя аз или пък защо да го правя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Е, не е главно заради цената, но беше много приятно да я купя на половин ценаКъщата ми хареса, ама и аз не се колебая като много тук .
Винаги търсете хубавото на изгодна цена
- 4 Харесвания
Коментар
-
Е това исках да си признаеш, да кажеш, че си купила къщата главно заради ЦЕНАТА. Щото ако беше с 60К по-висока ( на 150К) нямаше да я купиш. С други думи за публиката тука, търсете изгодни сделки на приемливи цени, не купувайте на набалончени "офертни " цени каквито ви се предлагат. Аз така направих, затова съм успешна. Можем ли да приемем това за добър съвет от seasoned инвеститор в недвижимости?!Къщата ми хареса, ама и аз не се колебая като много тук .
Винаги търсете хубавото на изгодна цена
Коментар
-
Интересен човек си , ако не си разбрал търся втора къща в Созопол, от две години . Наистина не ми се даваха тези пари ,но имах късмет и купих на половин цена от хайде да не е обедняващ руснак ,но бързащ с продажбата. Има прекрасни къщи и много по-скъпи от тези цени за които си писал ,но такива за сега не ми трябват. Всеки гледа да купи изгодно, аз не правя изключение, но и не плача по форумите ,че цените са ми високи ,а се оглеждам ,ослушвам и винаги мисля
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Шменти-капели!
Бюджетът е на дефицит, но със счетоводни трикове нагласят нещата!
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.imot.bg/89v4r1 Кольовия бенчмарк показва 1785. Абее, покачването май забавя скорост.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеДефицитът на държавния бюджет към 30 юни е... излишък! Един милиард и 500 милиона! А милиардите от Европа тепърва ще идват.
Парадоксално падането беше заради: ГЕРБ внася в парламента вот на недоверие заради провала на правителството в сферата на публичните финанси и икономическата политика
Бюджетът е на дефицит, но със счетоводни трикове нагласят нещата!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Интересно, кого си послушала?Мерси !!!
Коментар
-
Интересен човек си , ако не си разбрал търся втора къща в Созопол, от две години . Наистина не ми се даваха тези пари ,но имах късмет и купих на половин цена от хайде да не е обедняващ руснак ,но бързащ с продажбата. Има прекрасни къщи и много по-скъпи от тези цени за които си писал ,но такива за сега не ми трябват. Всеки гледа да купи изгодно, аз не правя изключение, но и не плача по форумите ,че цените са ми високи ,а се оглеждам ,ослушвам и винаги мисля
- 1 like
Коментар
-
Сериозно ли, и как така от толкоз оферти на пазара нищо не ти харесва, а точно тази щото е с голяма отстъпка ти хареса? Има хубави къщи на хубави локации в добре поддържани комплекси на 250 000, 380 000 евро и малко повече. Какво да не им харесваш, цената може би?!!
Коментар
-
Хубава, сравнително нова с дворче и басейнКупена е за лично ползване и вече се използва и тя, харесва ми и съм доволна от покупката
Добра сделка . По южното черноморие цените ще продължават да фърчът съизмеримо със Софйските.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение"Дъричка", я сподели с широката публика ти купуваш ли имоти на сегашните офертни цени или чакаш някой да подшушне сделка на сериозен дискаунт?
https://www.youtube.com/watch?v=YHH1DsctJjE
Коментар
Коментар