Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
И актовете на ИИ ли ще ги пише НАП. А при укриване на данъци ще му спират тока на ИИ.. Финансови анализатори за клиенти са вече в киреча благодарение и на мен ....
Помните ли едно време имаше личен асистент по банките, че и клиент им бях. Тези има ли ги още? Сега си имаме "кейт".
Какви актове - всичко ще е на чисто по ПРАВИЛА писани от ИИ, изпълнявани от ИИ. Ще има някакви одитори, докато се наложи стандарт за 10 години. Няма да има офшорни зони - едно правителство ИИ, единна тежест, ставка за всичко. Най-богатите няма да има нужда да правят врътки да крият данъци, те ще притежават всичко както царете едно време. Те да не би да си крили данъци?
Игото на чиновника/политика ще се замени с тотално иго на ИИ. С чиновника може "да измислим нещо", как ще подкупиш ИИ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Здраво си налапал плувката,Мите .. та чак и още искаш...ще има шоково събуждане
Не си си преценил силите и ще ти вземат два или три панеляка,освен ако може да издържиш на 7-8 год мечи пазар
А че "активите" вечно били нагоре,много може да се спори тук.
Важно е да биеш инфлацията,а десетократно по-важно е тайминга,щото тея панелки може да си ги купил точно на върха за всички времена. Малко песимист ми се струваш за 7-8 години мечи пазар, но както казах, ако има " промоции" ще взема още нещо.
Last edited by mitko2848; 02.07.2023, 06:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеС четири панелки съм се "нашил", но в четвъртата живея. Не се страхувам, защото съм си преценил силите. Догодина ако има промоции и ако ми се доверят банките може да взема още една...ще има шоково събуждане
Не си си преценил силите и ще ти вземат два или три панеляка,освен ако може да издържиш на 7-8 год мечи пазар
А че "активите" вечно били нагоре,много може да се спори тук.
Важно е да биеш инфлацията,а десетократно по-важно е тайминга,щото тея панелки може да си ги купил точно на върха за всички временаLast edited by petrg5s; 02.07.2023, 06:19.
Коментар
-
плюй в пазва, защото много професии за застрашени
примерно учител - с ИИ може да направиш индивидуален подход към неограничен брой ученици в реално време - нужен е добър интернет и комп нещо, което покрай ковида стана нещо нормално.
Представи си един учител, който може да учи 100 ученика и да има индивидуален подход на база личните резултати на ученика... география, история, биология, химия и тн... ще стане пълна лудница.Last edited by X_Y; 02.07.2023, 10:17.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
ИИ, ще е представител на МОЛ със съответния софтуер. Много лесно, ставате напълно излишни.Last edited by X_Y; 02.07.2023, 10:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз съм фен на Киосаки, имам цялата му поредица. Също гледам дългосрочно, но не смея да сключвам никакви ипотеки, иначе сега вместо 6, щях да разполагам с 20 имоти. Точно щото внимавам в преценката на силите. Също обичам и дивидентните акции, като теб, затова имам соди, атери и rio. Непонятно ми е в какво не се разбираме...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изкуственият интелект ще промени 25% от всички работни места до пет години
Това сочи анализ на Световната банка
По техни оценки в резултат на това ще бъдат съкратени до 26 млн. работни места. Съкращенията ще засегнат служители на административни и счетоводни длъжности, включително касиери и счетоводители.
Според мен са пропуснали една нула отзад.
П.С статията е от конкурентна медия, който желае, може да я потърси.
Коментар
-
И счетоводителите с какво ще ги заменят?
Виж ко става в Китай и Индия:
https://www.businesstoday.in/latest/...397-2021-03-21Last edited by better; 01.07.2023, 23:05.
- 1 like
Коментар
-
И актовете на ИИ ли ще ги пише НАП. А при укриване на данъци ще му спират тока на ИИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз като фен на Киосаки гледам дългосрочно на нещата, инвестициите ми се ограничават само до снп 500, няколко дивидентни акции и имоти на кредит в София, освен това съм в ниския сегмент на наемите- след мен наемателите се връщат по родните места. Дългосрочно всички активи са нагоре, въпросът е човек да си прецени силите за да може да премине успешно през " бурите", които се случват от време на време
Коментар
-
ИИ, най-лесно ще ви отнеме работата завинаги. Предполагам, че това е имал предвид Бетера. Там е и най-лесно, щото никаква аналитична мисъл не тече. Само числа и формули.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Масови? Това нищо не е! До 2-3 год очаквам, пълни, пак казвам пълни съкращения т.е повече от 99% съкратени в банковия сектор, заради ИИ и CBDC.
Следващите ще са счетоводителите! В държавните структури - също. Милиони ще останат без работа.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
И счетоводителите с какво ще ги заменят?
Коментар
Коментар