Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://fortune.com/2023/06/13/home-...tal-economics/
Пазара е толкова далеч от фундамента че спадовете били временни,демек..ощеее спад ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така е, но това не отменя или омаловажава щетите от едно удрарно замърсвяване като настоящото бедствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Черно море се пълни стотици години с боклуци от няколко големи реки,а се оттича единствено през Босфора. Така че реално си е клоаката на Европа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е добре работата
всеки един порой вкарва в морето сума боклуци изхвърлени и полузарити по дерета, а тук говорим за огромен обем вода, която ще отмие страшно много отпадъци и ще ги закара в черно море, отпадъци, които иначе биха си стояли по разни измислени сметища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Представям си Биков ,как плува и около него се носят умрели животни ,масла ,гуми,отпаъци на островчета и той сред тях ,а какво ще кажеш ,Велика гледка ха ха ха !!!
Щом румънците са издали предупреждение смятай какво се задава на нашето лайноморие ,което и без това си е мръсно ,и там нормални хора не мисля че влизат да се къпят
https://www.google.com/maps/@43.3799...6656?entry=ttu
На тези кофтори всичките лайна се изливат в морето, а кибиков яде прясна риба, расла във фекални води. Да живееш в лайна, да се храниш в лайна и същевременно да се горедееш с това - само психично болен индивид може да се похвали с такива заложби. Карлово е като приказка пред това тук.
- 1 like
Коментар
-
ЕЙ ГО ТОВА КАФЯВИЧКОТО !!
ИДЕ ИДЕ ИДЕ
ГБИКОВ СТЯГАЙ ПЛУВНИТЕ ШОРТИ ,ОБАДИ СЕ НА АЛАДИН ДА ТЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕНТРАЛА ЗА ПОЧИСТВАНЕ
Това на снимката е тиня в комбинация с много сладка вода, която не е проблем. Проблем е боклука, които тази водна маса отмива по пътя към морето.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, не виждам защо се радваш?
Аз нямам имот на морето и мисля и тази година да го пропусна, но това не е добре за никого. Дано нещата да са преувеличени!
всеки един порой вкарва в морето сума боклуци изхвърлени и полузарити по дерета, а тук говорим за огромен обем вода, която ще отмие страшно много отпадъци и ще ги закара в черно море, отпадъци, които иначе биха си стояли по разни измислени сметища.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Кибиков, боклуците отдавна са стигнали родното крайбрежие. Но ти чисти, практикувай, 21-ви наближава.
Щом румънците са издали предупреждение смятай какво се задава на нашето лайноморие ,което и без това си е мръсно ,и там нормални хора не мисля че влизат да се къпят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, не виждам защо се радваш?
Аз нямам имот на морето и мисля и тази година да го пропусна, но това не е добре за никого. Дано нещата да са преувеличени!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Това е твоята собствена справка/бенчмарк, не съм я измислил аз. не знам колко е била вчера, че вече всичко е казано, а с новата кака бяхме на театър и после в Джанъм. Та хич не ми е до справката ти. Не се нерви, и без това октомври справката ще е минала 2000. Ще свикнеш... Реалната средна цена за читав апартамент на добра локация ще е поне 4000К средно за София и това ще е съвсем в реда на нещата. Бързо ще се свикне и с това ниво.
Кой е палячо? Този който ти казваше 2017та Купувай Кольо или този който казваше: "сори сори не познах мислех, че сме в балон"
И сега още не сме в балон, балона ще е след 16 години през 2039та. (на твое място бих изчакал в деЦката, годинките ще отлетят неусетно)
Коментар
-
Само 100%ов ненормалник би се радвал на подобна новина. Ти и навремето се радваше за Ковид с "Welcome Covid-19" и копаеше гробове за собствениците на имоти, пък в крайна сметка закопа знаеш кой...
Та дори и боклуците да достигнат родното крайбрежие, това не е повод за радост ненормалнико. Както и да е, ние чистим редовно плажа и пътеките и няма да оставим нищо непочистено.
Коментар
-
СТРАХОТНА ГЛЕДА ПО МОРЕТО ТАЗИ ГОДИНА ХА ХА ХА
- 1 like
Коментар
-
Само 100%ов ненормалник би се радвал на подобна новина. Ти и навремето се радваше за Ковид с "Welcome Covid-19" и копаеше гробове за собствениците на имоти, пък в крайна сметка закопа знаеш кой...
Та дори и боклуците да достигнат родното крайбрежие, това не е повод за радост ненормалнико. Както и да е, ние чистим редовно плажа и пътеките и няма да оставим нищо непочистено.
Това са фактите ,не се радвам ,ти злобееш за какво ли не ,да видиш какво е .Какво ще чистиш ,като морето се замърсява ,ония там нон стоп взривяват какво ли не ,чистли били ,взлени в морето и го почисти цялото ,а ?
Можеш ли ,превърни се на огромна пречиствателна станция
Коментар
Коментар