Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
ОК, преценил си силите, ама идва рецесия, капиталовата ще се срути, голямото производство на нови апартаменти ще намали и цените на наемите, имотите ще станат непродаваеми обори, демографията ще настани роми във всички апартаменти, тези "истински" доводи на твоите съмишленици и приятели, не те ли смущават поне леко, по отношение на тези твои инвестиции?
Да не пиша за "опасните" лихви, които предстоят, казват твоите приятели под мостовете и в кашоните. Дългосрочно всички активи са нагоре, въпросът е човек да си прецени силите за да може да премине успешно през " бурите", които се случват от време на време
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
С четири панелки съм се "нашил", но в четвъртата живея. Не се страхувам, защото съм си преценил силите. Догодина ако има промоции и ако ми се доверят банките може да взема още една
Да не пиша за "опасните" лихви, които предстоят, казват твоите приятели под мостовете и в кашонитеLast edited by Bailor; 01.07.2023, 20:51.
Коментар
-
Не ми нарушаваш дори движението на левия тестис кой крачол ще си избере. Кавръка ще си реши кога от 41 до 95 годишна възраст ще си купи имот, ти нали си се "нашил" с три панелки, не се ли страхуваш от мненията на твоите колеги-спихвачи?. Не се страхувам, защото съм си преценил силите. Догодина ако има промоции и ако ми се доверят банките може да взема още една
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Следващите ще са счетоводителите
Коментар
-
Не искам да ти нарушавам
" портфолиото". Знам че всички сте безкористни и това дали Кавръков е купил имот или не ви е една от главните грижи в живота, както и кой от непознатите от форума е "изпуснал влака" и кой живее в детската
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеТрите кръга на Ада: Идат масови съкращения на банкери, търговци и помощен персонал заради Credit Suisse
UBS, чиято комбинирана работна сила скочи до около 120 000 души при приключване на сделката, заяви, че цели да спести около $6 милиарда от разходи за персонал през следващите години.
От банката всъщност планират да намалят общия брой на персонала с около 30%, или с 35 000 души. И това е в съответствие с общото намаление от около 30 000 души, изчислено от анализатори в Redburn в доклад за UBS по-рано този месец.
https://blitz.bg/ikonomika/trite-krg...ews961899.html
Следващите ще са счетоводителите! В държавните структури - също. Милиони ще останат без работа.Last edited by better; 01.07.2023, 20:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАйде и газетата се включи. Пак да предупредя:
Който държи кешовица, може да се окаже, че държи някви ненужни хАртийки, и то съвсем скоро.Аргументът за дигитално евро е повече от убедителен
То би било допълнение към парите в брой, а не заместител
https://www.investor.bg/a/541-kripto...hh-u6Ed5Q7bC7U
BIS Plan For A GLOBAL CBDC Was Just Released
https://www.youtube.com/watch?v=l6vc...l=GeorgeGammon
- 2 Харесвания
Коментар
-
Айде и газетата се включи. Пак да предупредя:
Който държи кешовица, може да се окаже, че държи някви ненужни хАртийки, и то съвсем скоро.Аргументът за дигитално евро е повече от убедителен
То би било допълнение към парите в брой, а не заместител
https://www.investor.bg/a/541-kripto...hh-u6Ed5Q7bC7U
Коментар
-
Интересно, защо точно спихвачите са толкова нажежено изнервени в темата, ако вярват в това, което се случва на пазара на НИ, а ние сме спокойно и за пореден път им гледаме сеира от напразни надежди и несбъднати мечти
други са по пресни, едва от 2015-та и дори от 2017-та
но нервната система не издържа
години загубени в чакане по децки стаи и кашони
и все чакане, чакане и за разнообразие по някое жабепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Интересно, защо точно спихвачите са толкова нанежено изнервени в темата, ако вярват в това, което се случва на пазара на НИ, а ние сме спокойно и за пореден път им гледаме сеира от напразни надежди и несбъднати мечти
" портфолиото". Знам че всички сте безкористни и това дали Кавръков е купил имот или не ви е една от главните грижи в живота, както и кой от непознатите от форума е "изпуснал влака" и кой живее в детската
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
първо до бай цинго опря, но явно му е отказал...Last edited by Bailor; 01.07.2023, 20:01.
- 1 like
Коментар
-
Не разбира се, тук никой не е брокер. Ти ако имаш примерно 20 кила злато ще пишеш ли всеки ден как златото ще е все нагоре и който не е купил злато е глупак и т.н.-не, ще ти е все едно кой е купил и кой не. Но от друга страна ако продаваш злато срещу комисионна има резон да буташ темата нагоре с едни и същи постове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
До бабите ли опря, петрогъзчо? И коя моя прогноза е сбъркана, ДАЙ ЕДНА! Щото аз имам много 10-ки - от тази през 2018 за падането на лихвите, после в началото на ковид през 2020 че ще има голям скок, януари 2021 прогнозирах ръст породен от купуващи гастари, януари 2022 прогнозирах 16% ръст за годината и т.н.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Kaka ти брокерица ли си?. Ти ако имаш примерно 20 кила злато ще пишеш ли всеки ден как златото ще е все нагоре и който не е купил злато е глупак и т.н.-не, ще ти е все едно кой е купил и кой не. Но от друга страна ако продаваш злато срещу комисионна има резон да буташ темата нагоре с едни и същи постове
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар