Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Спокич Мите глей сега съдбата може да ни помогне и да купим,е не онези хубави цени но на малко по сгодни ,не знам за теб ти си знаеш,усещаш,но аз ще изчакам още месец,два толкова чаках няма да ме обърнат,освен ако не видео нещо което мога да взема и сега без да се остържа до кокал.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕ, днес е малко по-скромен, вчера сравни Бургас с Монте Карло, ама да не бързаме, има още час до края на деня.(или негов фен)
"Враца ми е Ню Йорк"
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
по-меко ще бъде докъм 5% , а след това амаргедон...просто сега дългът е прекалено много.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Трофи имот в Редута звучи като заглавие от в. "Стършел". Днес като минавах с количката по "Велчо Атанасов" щях да се оглеждам за такива имоти, ама нямаше как понеже тротоар няма и внимавах да не утепам бебока. Предлагам "Модерно предградие" за следващия ти трофи имот.
Признавам обаче, че имаш известно чувство за хумор.
П.С хумор наистина има! Представям си го как пуска количките на децата в центъра на Бургас, кът им разказва на вицове на Къци Вапцаров и се хвали, колко голЕм бизнесмен е, притежава няколкостотин грама злато и уреди Миели, по-дръти от слънцето.Last edited by better; 27.07.2022, 00:01.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Волкър 2 няма да има ! Можем да се обзаложим !това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
За trophy имотите ми / новата къща в Редута и апарта в Бургас, само здрави уреди като Miele или профи такива от специализираните магазини. Никакъв компромис. Изкарват векове.Криптофен няма как да го разбере това, той е ветропоказател, не тежи на местото си, като стара реликва, стиропорена душа...
Признавам обаче, че имаш известно чувство за хумор.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеБлагодаря, че ме разсейвате докато имам работа на компютъра. Ще си отворя една бира за форумното здраве и на повишители и на понижители.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Обещал си книга за имотите ,да не забравиш,я виж какви изрази "стиропоена душа',това да се включи задълже
- 1 like
Коментар
� -
За trophy имотите ми / новата къща в Редута и апарта в Бургас, само здрави уреди като Miele или профи такива от специализираните магазини. Никакъв компромис. Изкарват векове.Криптофен няма как да го разбере това, той е ветропоказател, не тежи на местото си, като стара реликва, стиропорена душа...
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Коментар
�
Коментар