Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Към днешна дата се финализират сделки започнати през първото полугодие на 2022! През лятото очакваха "чужденците" да дойдат да купуват, но няма никой...пълно мъртвило е!
или викаш да продаваме и да държим в кеш, за да се обезценят така едно хубаво, щот имотите са кочина, а кеша е цар.
не сте добре с главите повечето участници, ще ме извините.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Затуй ли част от тях, започнаха така да хапят? Сал ние сме им виновни, че не можаха да си пласират имотчетата купени на върха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеРадостта за едни..... = сълзи за други...
п.п.
Опасявам се, че жегата навън в комбинация с предстоящото охлаждане на вътрешния пазар не се отразява добре на всички участници!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеРадостта за едни..... = сълзи за други...
п.п.
Опасявам се, че жегата навън в комбинация с предстоящото охлаждане на вътрешния пазар не се отразява добре на всички участници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
АКО... ако... ако (ако баба ми беше мъжкА, щеше да играе в ЦСКА)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.standartnews.com/biznes/...te-499240.html
Радост от банките. Вдигат лихвите по депозитите
От: СТАНДАРТ - 26 юли, 2022
Копирано от standartnews.com
п.п.
Опасявам се, че жегата навън в комбинация с предстоящото охлаждане на вътрешния пазар не се отразява добре на всички участници!Last edited by Julius_BG; 26.07.2022, 13:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ох за такива коментари си мисля че тука всичко е платени тролове. ...найсти апартамент, ей така. И при това кеш доколкото разбирам е това, то няма как да имаш повече от един висящ кредит.
И никой не се е оплакал от блокирани сметки, блокирани транзакции, данъчни проверки. Или купувате някакви несъществени неща за по 50К евро макс или сте лъжци. Аз като направих един превод 50К евро първата им работа на банката беше да го блокират за две седмици, после и другата банка го блокира или май беше някаква агенция и накрая го върнаха да давам повече обяснения за други преводи преди това. Когато правих превод от 100К евро банковата служителка даже не знаеше какво да прави, викаха едни началници дето били в почивка и на другия ден ми се обажда някаква и ми казва не може ли да ги разделя на месечни вноски. Тука даже не описвам документите дето трябваше да събирам. А при лева не ми се мисли как доказва произходи и липса на връчки със особени индивиди в чужбина....
Коментар
-
кольо, ако позволиш ще ти задам един въпрос без капка заяждане или лоши чувства.
Та: Вчера един съфорумец извади твое твърдение от 2017-та в което ти твърдиш, че тогава цените имотите били надути до пръсване в балон. Ако тогава ти беше познал и балона се е пръснал, то какъв беше повода да пропуснеш поредният шанс да закупиш? И ако пък се е оказало, че не е имало никакъв балон и ти въобще не си познал, то тогава какво те кара да мислиш, че сега ще познаеш. Ти и през 2017-та беше също толкова категоричен и злобен. С други думи, ако тогава не е имало балон, ще признаеш ли, че Дъричка и Купата ти набиваха канчето за добро или "балонЯ" се е спукал, но някой пак е проспал момента? Ако в 2017-та е поредния проспан момент, то каква е гаранцията, че и задаващия се момент през 2029-та няма да бъде проспан?
Предварително благодаря за един приятелски и честен отговор.Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 13:53.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.standartnews.com/biznes/...te-499240.html
От: СТАНДАРТ -
26 юли, 2022
евтин ресурс - раздаваш - мотивираш консуматорите - дърпат още 'хубав кредит' - после ами малко лихви, че много изтървахме инфлацията и доиш.
ако прекалиш в някоя от точките след раздаването рискуваш да събориш икономиката - не е да не се е случвало много пъти в модерната история на света (не говоря конкретно за България)
при едни депозити от 2-3% банките ще имат 'основание' да вдигнат лихвите на 5-6%.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
На моята яхта имах 6кс извънбордов двигател Ямаха. Харчът е около 3-5л/час бензин. Ползвах двигател или само при натоварен трафик при акустиране или на надуваемата лодка ако съм на рейд за да стигна до брега. В Холандия за яхта до 12 метра не се изисква документ за правоспособност, но въпреки това аз си изкарах шкиперския курс, че ми беше полезен и за навигацията и комуникацията за летенето.
Туй беше малко офф топик за добие представа 3 пъти наемалия катамаран.
Сега по въпроса за имотите. При добро стечение на обстоятелствата ще ми предстои сделка след няколко дни. ВъпросоТ предвид започналия спад е: Да чекам? Или да не чекам?
Моята философия е: Намерил съм търсения имот и реално не ме интересува икономическата конюктура. Покупката може да бъде спряна само ако децата кажат НЕ. Понеже това е ...мнайстия пореден имот който ще купувам, та вече тръпката от покупка и харчене на голяма сума вече е попреминала.
И никой не се е оплакал от блокирани сметки, блокирани транзакции, данъчни проверки. Или купувате някакви несъществени неща за по 50К евро макс или сте лъжци. Аз като направих един превод 50К евро първата им работа на банката беше да го блокират за две седмици, после и другата банка го блокира или май беше някаква агенция и накрая го върнаха да давам повече обяснения за други преводи преди това. Когато правих превод от 100К евро банковата служителка даже не знаеше какво да прави, викаха едни началници дето били в почивка и на другия ден ми се обажда някаква и ми казва не може ли да ги разделя на месечни вноски. Тука даже не описвам документите дето трябваше да събирам. А при лева не ми се мисли как доказва произходи и липса на връчки със особени индивиди в чужбина....
- 1 like
Коментар
-
https://www.standartnews.com/biznes/...te-499240.html
От: СТАНДАРТ -
26 юли, 2022
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И какви са фактите? Всеки може да обявява квито си иска цени. Аз ако имам и реша да продам единия ми имот, естественно, че ще използвам инерцията и еуфорията и ще го пусна на висока цена и трудно продаваема цена, впоследствие ще коригирам надолу.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 13:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар