IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Хора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.
    Нищо същественно няма да се случи есента и зимата, корекцията (не казвам спад) ще започне догодина от зеленото и панелките и ще продължи 4~5 год, ако не се пренесе войната тук. Дори и да свърши "горивото" на имотите, те продължават да се движат известно време на инерция...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И какви са фактите? Всеки може да обявява квито си иска цени. Аз ако имам и реша да продам единия ми имот, естественно, че ще използвам инерцията и еуфорията и ще го пусна на висока цена и трудно продаваема цена, впоследствие ще коригирам надолу.
      АКО... ако... ако (ако баба ми беше мъжкА, щеше да играе в ЦСКА)
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Хора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.
        Скъпа, не е честно така. Значи ти се сдоби и уреди с 2-ри ваканционен имот, а ние да чекаме до наесен а? Неее, наесен ще е късно и неприятно да гледаме новото катерене и новите по-високи нива на бенчмаркоТ.
        Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 13:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

бенчмаркоТ паднА на: 1788 https://www.imot.bg/89cw1q

пп. т.нар. бенчмарк, по-известен като накавръковата справка не съм го измислил аз. Ако имаш въпроси или оплаквания, обърни се към кольо. Аз съм само вестоносец на фактите. (донт шуут дъ месинджър плийс)
          когато кольо го лансира през 2016-та, бенчмаркоТ показваше трицифрено число... (това само за аналите, да се знае)
          И какви са фактите? Всеки може да обявява квито си иска цени. Аз ако имам и реша да продам единия ми имот, естественно, че ще използвам инерцията и еуфорията и ще го пусна на висока цена и трудно продаваема цена, впоследствие ще коригирам надолу.

Коментар

+1

очаквам едно смразяване на пазара за няколко месеца и едва напролет ще стане ясно счупен ли е окончателно бичия тренд и дали сме поели към корекция и начало на мечи пазар за НИ в България. Аз лично мисля,че в момента формираме връх, но както се видя при силен бичи тренд нищо не е сигурно докато не се чуе 'мяу'

ПП не пропускайте момента, че есента ще стане актуална темата със значително по-високите разходи за газ,парно,вода, вероятно и ток за населението. Комбинирано с увеличение на храни и услуги това няма как да не засегне потреблението, което е мотор на бичия тренд. Всичко е навързано и не е случайно, че пазарите са циклични. Имотния не прави изключение.
            Last edited by bertram; 26.07.2022, 12:47.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Тъкмо де ,като се върнат банките вече ще са актуализирали офертите за кредити в посока НАГОРЕ ,ПО-СКЪПИ И ПО-СКЪПИ КРЕДИТИ !+ ДА НЕ ЗАБРАВЯ НАЙ-ВАЖНОТО -ДВОЙНА ИЗНЕНАДКА ХЕМ ПО-СКЪПИ ОФЕРТИ ХЕМ ЕЦБ ЩЕ ЛЮСНЕ ЛИХВИТЕ С ДВОЙНА ПОРЦИЯ ПАК ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ МЕСЕЦ !

Коментар

• Хора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                  https://www.investor.bg/sasht/337/a/...realna-356913/
                  За хората на Байдън техническата рецесия все още не означава реална

Бях ви споделил преди време, че в борбата с инфлацията ще си затварят очите за рецесията! Е вече започнаха!

Мойте прогнози отново се сбъдват!
                  инфлацията и рецесията са двете страни на една монета, която финансовите центрове не спират да подмятат.
                  един път ези един път тура и животът си продължава.

помпаш инфлация, после лелее к'во стана-кажи к'во стана, после вдигаш лихви и предизвикваш рецесия - леле к'во стана, кажи к'во стана
                  големите риби имат сили да плуват и срещу течението и по течението .... като не спират да хапват малки риби и в двете посоки.

Коментар

• https://www.investor.bg/sasht/337/a/...realna-356913/
                    За хората на Байдън техническата рецесия все още не означава реална

Бях ви споделил преди време, че в борбата с инфлацията ще си затварят очите за рецесията! Е вече започнаха!

Мойте прогнози отново се сбъдват!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Админи, кога ще блокнете този спамер? Не виждате ли, че постоянно спами с някакви имагинерни офертни цени?
                      бенчмаркоТ паднА на: 1788 https://www.imot.bg/89cw1q

пп. т.нар. бенчмарк, по-известен като накавръковата справка не съм го измислил аз. Ако имаш въпроси или оплаквания, обърни се към кольо. Аз съм само вестоносец на фактите. (донт шуут дъ месинджър плийс)
                      когато кольо го лансира през 2016-та, бенчмаркоТ показваше трицифрено число... (това само за аналите, да се знае)
                      Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 12:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Нищо не мисля.
                        За последните години си постоянно в някакви преговори и някакви предварителни договори. Като купиш ако имаш желание сподели вид и локация, а за цената си е твоя работа. Не товари децата си с отговорността да вземат решение предвид, че купуваш нещо, което ти си харесал. Ако считаш, че ще могат да го продадат след време с печалба - скачаш. Виж друга бира е ако им кажшеш вземете тия пари, за да следвате или нещо от сорта.
                        Твоя си работа. Като стане ако искаш се похвали.
                        Положителното от цялата работа е, че имаш някой лев/евро, които да похарчиш с мерак.
                        Колкото имам, все сам съм ги изкарал, не ми ги е давал тати. Даже и в негов имот не живея. :–))

Коментар

бенчмаркоТ покачи на: 1791 https://www.imot.bg/89cw1q
                          Админи, кога ще блокнете този спамер? Не виждате ли, че постоянно спами с някакви имагинерни офертни цени?

Коментар

• бенчмаркоТ покачи на: 1791 https://www.imot.bg/89cw1q

Коментар

спадоТ почнА!
                              [ATTACH=CONFIG]n3950978[/ATTACH]
                              Стига си спамил с тези офертни цени бре! Всеки може да си иска и 40 000 евра на кв/, въпросът е кой ги дава!

Коментар

ти нямаше ли яка дедуктивна мисъл? Написал съм: децата ще решават. Какъв мислиш, че ще е имота и с какво предназначение м? Или мислиш, че децата ще вземат решение дали да купувам фабрика или лавандулова плантация?
                                Нищо не мисля.
                                За последните години си постоянно в някакви преговори и някакви предварителни договори. Като купиш ако имаш желание сподели вид и локация, а за цената си е твоя работа. Не товари децата си с отговорността да вземат решение предвид, че купуваш нещо, което ти си харесал. Ако считаш, че ще могат да го продадат след време с печалба - скачаш. Виж друга бира е ако им кажшеш вземете тия пари, за да следвате или нещо от сорта.
                                Твоя си работа. Като стане ако искаш се похвали.
                                Положителното от цялата работа е, че имаш някой лев/евро, които да похарчиш с мерак.

Коментар

Working...
                                X