Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И какви са фактите? Всеки може да обявява квито си иска цени. Аз ако имам и реша да продам единия ми имот, естественно, че ще използвам инерцията и еуфорията и ще го пусна на висока цена и трудно продаваема цена, впоследствие ще коригирам надолу.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 13:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
бенчмаркоТ паднА на: 1788 https://www.imot.bg/89cw1q
пп. т.нар. бенчмарк, по-известен като накавръковата справка не съм го измислил аз. Ако имаш въпроси или оплаквания, обърни се към кольо. Аз съм само вестоносец на фактите. (донт шуут дъ месинджър плийс)
когато кольо го лансира през 2016-та, бенчмаркоТ показваше трицифрено число... (това само за аналите, да се знае)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.
очаквам едно смразяване на пазара за няколко месеца и едва напролет ще стане ясно счупен ли е окончателно бичия тренд и дали сме поели към корекция и начало на мечи пазар за НИ в България. Аз лично мисля,че в момента формираме връх, но както се видя при силен бичи тренд нищо не е сигурно докато не се чуе 'мяу'
ПП не пропускайте момента, че есента ще стане актуална темата със значително по-високите разходи за газ,парно,вода, вероятно и ток за населението. Комбинирано с увеличение на храни и услуги това няма как да не засегне потреблението, което е мотор на бичия тренд. Всичко е навързано и не е случайно, че пазарите са циклични. Имотния не прави изключение.Last edited by bertram; 26.07.2022, 12:47.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хора, не се хабете сега да гледате оферти за имоти, ще разберем какво се случва есента, че дори бих казала зимата. Днес, народа и продавачи и купувачи са по села, гори и морета и не мислят много за покупко-продажби или наеми. Интересното каквото и да става ще е в късната есен и зимата.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/sasht/337/a/...realna-356913/
За хората на Байдън техническата рецесия все още не означава реална
Бях ви споделил преди време, че в борбата с инфлацията ще си затварят очите за рецесията! Е вече започнаха!
Мойте прогнози отново се сбъдват!
един път ези един път тура и животът си продължава.
помпаш инфлация, после лелее к'во стана-кажи к'во стана, после вдигаш лихви и предизвикваш рецесия - леле к'во стана, кажи к'во стана
големите риби имат сили да плуват и срещу течението и по течението .... като не спират да хапват малки риби и в двете посоки.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...realna-356913/
За хората на Байдън техническата рецесия все още не означава реална
Бях ви споделил преди време, че в борбата с инфлацията ще си затварят очите за рецесията! Е вече започнаха!
Мойте прогнози отново се сбъдват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Админи, кога ще блокнете този спамер? Не виждате ли, че постоянно спами с някакви имагинерни офертни цени?
пп. т.нар. бенчмарк, по-известен като накавръковата справка не съм го измислил аз. Ако имаш въпроси или оплаквания, обърни се към кольо. Аз съм само вестоносец на фактите. (донт шуут дъ месинджър плийс)
когато кольо го лансира през 2016-та, бенчмаркоТ показваше трицифрено число... (това само за аналите, да се знае)Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 12:44.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Нищо не мисля.
За последните години си постоянно в някакви преговори и някакви предварителни договори. Като купиш ако имаш желание сподели вид и локация, а за цената си е твоя работа. Не товари децата си с отговорността да вземат решение предвид, че купуваш нещо, което ти си харесал. Ако считаш, че ще могат да го продадат след време с печалба - скачаш. Виж друга бира е ако им кажшеш вземете тия пари, за да следвате или нещо от сорта.
Твоя си работа. Като стане ако искаш се похвали.
Положителното от цялата работа е, че имаш някой лев/евро, които да похарчиш с мерак.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениебенчмаркоТ покачи на: 1791 https://www.imot.bg/89cw1q
- 2 Харесвания
Коментар
-
бенчмаркоТ покачи на: 1791 https://www.imot.bg/89cw1qОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеспадоТ почнА!
[ATTACH=CONFIG]n3950978[/ATTACH]
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
ти нямаше ли яка дедуктивна мисъл? Написал съм: децата ще решават. Какъв мислиш, че ще е имота и с какво предназначение м? Или мислиш, че децата ще вземат решение дали да купувам фабрика или лавандулова плантация?
За последните години си постоянно в някакви преговори и някакви предварителни договори. Като купиш ако имаш желание сподели вид и локация, а за цената си е твоя работа. Не товари децата си с отговорността да вземат решение предвид, че купуваш нещо, което ти си харесал. Ако считаш, че ще могат да го продадат след време с печалба - скачаш. Виж друга бира е ако им кажшеш вземете тия пари, за да следвате или нещо от сорта.
Твоя си работа. Като стане ако искаш се похвали.
Положителното от цялата работа е, че имаш някой лев/евро, които да похарчиш с мерак.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар