If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като останат 30% от ИТ-тата без работа, кой ще го крепи тоя Койн не знам. Всичкото млад/рисков пилот залага на крипто на сляпа вяра. Познавам хора дето изкараха по 50-60-70к и сега не можеш ги убеди, че вече тая инвестиция няма такъв потенциал. Явно много се услажда да бутнеш 20к и да изкараш 50 за година...
Няма значение кой ще го крепи! Китовете са го програмирали на всеки 4 год да прави ATH после да се срутва със 70-80%. След всеки ATH големите излизат и малките плащат сметката. После малките продават панически и големите купуват дъната, после повтаряме упражнението.
Въх, разкри ма. Ти по какво преподаваше? Дано не е свързано с икономика/бизнес/финанси. Трябва да се върна назад, но мисля, че твойте предсказания бяха най-клети.
Много е зле Юлката. Нито едно предсказание не му се сбъднало и той подскача, като петле. Все едно, че е задължително да му се сбъдват несбъдваемите предсказания...явно се изживява на Ванга, хахаха. издава дълбоки ментални дефицити горкия
Въх, разкри ма. Ти по какво преподаваше? Дано не е свързано с икономика/бизнес/финанси. Трябва да се върна назад, но мисля, че твойте предсказания бяха най-клети.
Като останат 30% от ИТ-тата без работа, кой ще го крепи тоя Койн не знам. Всичкото млад/рисков пилот залага на крипто на сляпа вяра. Познавам хора дето изкараха по 50-60-70к и сега не можеш ги убеди, че вече тая инвестиция няма такъв потенциал. Явно много се услажда да бутнеш 20к и да изкараш 50 за година...
бетЕрчо, край, свърши се!
сега вече имотиту потъна и койня излетЕ
при официална инфлация 17 или колко там беше
и реална над 30% при прогноза за догодина за нови над 15%
повишение с 0.5% на ипотечката е повече от летално
особено след като е имАло увеличение на заплатите с 8-10% тая година
искам някой път да седнем да пием и да си приказваме
сигурен съм, че имаш още много интересни истории
0,5% само за Октомври! За Ноември? Декември? За 2023 год? 2024 год?
Както казах и преди - инфлацията не означава повече пари, а повече разходи!
П.С иначе благодаря за поканата, ако си в Сф може.
Ко стаааа ипотекари? Банкстерите мн бързо се ориентираха, уж догодина щяха да тръгнат лихвите нагоре.
Ай чиститУ!
бетЕрчо, край, свърши се!
сега вече имотиту потъна и койня излетЕ
при официална инфлация 17 или колко там беше
и реална над 30% при прогноза за догодина за нови над 15%
повишение с 0.5% на ипотечката е повече от летално
особено след като е имАло увеличение на заплатите с 8-10% тая година
искам някой път да седнем да пием и да си приказваме
сигурен съм, че имаш още много интересни истории
ТошетУ или хал хабер си няма от кредити или умишлено заблуждава шарани:
"Още другата седмица ще видим първите банки, които ще повишат лихвите си по кредити, но за нови клиенти. По отношение на това, че 2 пъти ще мърдат вече лихвите по изтеглените вече кредити, повечето договори залагат, че това може да се случва 2 пъти в годината на определени дати в зависимост от промяната на пазарните индекси", обясни гостът пред Bulgaria ON AIR.
Коментар