Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Споко, цената в Лозенец не е стигнала 4000 евра. Засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
продали са 5%-10% макс от собствениците с руско гражданство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Изобщо не им е трудно. Нямат никакъв проблем с продажбите и получаването на парите си, нали купих къщата от руснаци ,та горе-долу ми стана ясно как го правят и от къде минават парите им. Просто тези които не продават все още не им се вярва какво ги очаква, а и обичат да имат имоти в ЕС или острова. Много продадоха и много продават още. Не се отрази на цените за сега защото купуват българи, поляци, датчани и един Господ знае още какви, а и не искат да продават евтино / гадовете /това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
трудно им е да продават
някои продават, но има маса, които са 'в капан'
ако ги пуснат и тях ще има лавина - обърни внимание на цените във Варна - ако пуснат руснаците да продават ... цените ще спаднат с 40% за седмици.
Коментар
-
Имат много имоти-факт, но вече се освобождават ударно от тях, което е прекрасно. Предполагам, че ако не се променят догодина няма да имат изобщо достъп до ЕС и други страни, та нека да си купуват ако искат в Турция, ако искат в Дубай, само да не ни се пречкат тук, като под тук имам предвид в целия ЕС.
някои продават, но има маса, които са 'в капан'
ако ги пуснат и тях ще има лавина - обърни внимание на цените във Варна - ако пуснат руснаците да продават ... цените ще спаднат с 40% за седмици.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Да. Малко рязко го казах. Коментирахте колко имоти имат руснаците тук. Говорехте за 200 000? Сега тези руснаци нямат достъп до тях. И си мисля, че може да стане както с южен поток. Не стана през България, стана през Турция. Чета, че руснацити не искат да ни продават газ дори и в рубли и окончателно са ни зачеркнали като "братушки". Много конфликти назряват в света и нищо чудно и тук да ни опари. Колко му е.
Коментар
-
The National Association of Home Builders (NAHB) Housing Market Index (HMI) rates the relative level of current and future single-family home sales. The data is compiled from a survey of around 900 home builders. A reading above 50 indicates a favorable outlook on home sales; below indicates a negative outlook.USD NAHB Housing Market Index (Aug) 49 55 55
https://www.investing.com/economic-c...rket-index-218
През 2006 мина под 50 пункта предната криза 2008-2009 година.Last edited by unimog; 15.08.2022, 18:17.
Коментар
-
Глупости на търкалета. Не знам защо се опитваш да вменяваш страх при това с най-ниски способи !!!Last edited by vikhunter; 15.08.2022, 18:22.
Коментар
-
В бизнеса има една думичка обратна на думичката печалба, но хубавите времена ни карат да я забравяме.
Също така е несериозно да считаш, че лихварите aka банковия ни сектор ще подминат нашенския ипотекар, предприемач, инвеститор при жуленето с лихви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеХора, ще ви го напиша отново без да ми се сърдите. При положение ,че банките не стопират малко кредитите и не увеличат лихвите при тази инфлация от есента ни очаква ново повишение на цените. Кога и ако има някакво намаление на цените ще е интересно от какви нива ще стартира и дали строителите ще решат да намалят печалбите си за сметка на цените. Не очаквайте, че ще е скоро ,нито ,че ще е с много. Още по-лошо ще стане ако спрат да строят. При това няма да е както 2010 - 2013 г за това съм сигурна.
Също така е несериозно да считаш, че лихварите aka банковия ни сектор ще подминат нашенския ипотекар, предприемач, инвеститор при жуленето с лихви...
каруцата винаги се обръща заради дълговия товар
тези, които са купили с кеш - ще си имат имоти, някои ще взимат наеми, други ще ги държат заключени, докато не им потряват или не им потрябват пари
има обаче една група играчи, които в момента в който търсенето спре ще им стане доста напрегнато...Last edited by bertram; 15.08.2022, 18:07.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Достатъчни са 3-4 години нулев ръст на имотите при 20% инфлация годишно. Така стойността на заветния кофтор си идва на мястото автоматично - поздравления за "инвеститорите", купували сляпо тези боклуци уж да си спасяват парите от инфлация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
На пролет в България всичко ще е умряло. Към есента може и да сме част от турската империя. Така че не го мисли много много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеХора, ще ви го напиша отново без да ми се сърдите. При положение ,че банките не стопират малко кредитите и не увеличат лихвите при тази инфлация от есента ни очаква ново повишение на цените. Кога и ако има някакво намаление на цените ще е интересно от какви нива ще стартира и дали строителите ще решат да намалят печалбите си за сметка на цените. Не очаквайте, че ще е скоро ,нито ,че ще е с много. Още по-лошо ще стане ако спрат да строят. При това няма да е както 2010 - 2013 г за това съм сигурна.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар