If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само си чешите езиците тука, а истината е че пазарЯ умрЕ, зеленото - хептен. 138 апартамента - непродадени, който купил ще има да чака....чака...чака.... акт 16....
Тука имаше един немец от Ловешко, клатеше банките и показваше годишен доход от 8200€ та скътаваше от всекви данъци, а с 500 евра се печеше седмица в Италия. Ама нещо май го порезаха и май хана замина, а той се прибра в Ловеч. Голем тарикат беше, топ познавач на немската машина.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Тука има колоси, гиганти. С уникални доходи, щъкат безплатно насекъде, намират акции по чекмеджетата, плющят по 15К€ месечно и дее и разходите му, един курник не могат да купят. Не щото нямат сухо разбира се. Геперето им високо, цените им високи...абе лично аз се объркаАх с тези колеги инвеститори.
Ако си намеря еквивалентна работа, като тукашната ще избягам с 200, ама да се бях сетил за това преди 10г., вече е късно за мен.
По-добре пръв на село от колкото последен в града...
Само така. На село и чат-пат в Брюксел. Нема се излагаш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Хахаха-ами нали имам погасителен план за всички 120 месеца.И всеки месец вноската е една и съща.
И лихвата не е 5 процента, а 4.6 мисля,че беше. ГПР е 5 процента.Мен естествено ме интересува ГПР затова знам точно колко е.
Казват, че средната лихва е 8%, ти твърдиш, че имаш на 5? Дай да ги видим тоя план, махни имена, адреси и др лични данни - не ни трябват.
Не искам да бъда краен и затова ще кажа, че много ме съмнява това, което казваш. Утре ще ме накараш да звънна на моя приятел банкерчето да ми каже дали се е предлагал изобщо такъв продукт през 2023! Фиксирана лихва от 5% за 10г...
Естествено, че подобно нещо не съществува. Освен за някои политици предполагам. Просто от много време банките не са пипали лихвите и някои хора ги приемат за фиксирани.
Само си чешите езиците тука, а истината е че пазарЯ умрЕ, зеленото - хептен. 138 апартамента - непродадени, който купил ще има да чака....чака...чака.... акт 16....
Абе, какво им става на понижителите тази вечер? Хем никога не са влизали в банка, хем смятат лихвите на банките по отпуснатите кредити!!! Минаха две години и два месеца откакто моята банка ми отпусна кредит за 5г. за апартамент в центъра на Бургас. Вноската не ми е вдигната с 1ст. при 4,2% ГПР.
Надеждата им е да се вдигнат лихвите по депозитите и кредитите,ама в банките има над 40 милиарда лева повече средства по депозити,отколкото раздадени кредити. Вдигат се заплатите,бизнеса прави рекордни печалби,което води и до увеличаване на депозитите. Така че банките не са малоумни да вдигат вноски по депозити,с които и сега са претъпкани и да увеличават лихвите по кредитите, та да откажат малкото си кредитополучатели.
С изключение на фирмите за бързи кредити, ама там е друга история.
Хахаха-ами нали имам погасителен план за всички 120 месеца.И всеки месец вноската е една и съща.
И лихвата не е 5 процента, а 4.6 мисля,че беше. ГПР е 5 процента.
Абе, какво им става на понижителите тази вечер? Хем никога не са влизали в банка, хем смятат лихвите на банките по отпуснатите кредити!!! Минаха две години и два месеца откакто моята банка ми отпусна кредит за 5г. за апартамент в центъра на Бургас. Вноската не ми е вдигната с 1ст. при 4,2% ГПР.
Не го гледай погасителния план, той е на база текущата лихва, ако тя мръдне ще ти пратят нов погасителен план. Виж условията по договора как е формирана лихвата... Ама ти си юрист не е редно да ти казвам аз тези неща...
Тегля потребителски кредити от 20 години. И НИКОГА не е имало промяна на месечната вноска.
Повече няма да коментирам.
Мисли каквото щеш.
Коментар