Аз ако съм наемател, и ако се усъмня, че хазаинът ми укрива данъци - веднага ще почна да го изнудвам да ми намали наема - пръвата година с -20%, втората година с още -30%, в замяна да не подам сигнал в Нап...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Много точно написано! Хората, които гледат статистическите данни за населението в Сф четът жълт вестник. Хазяите не са глупави да разрешът на наемателите да си направят адресна регистрация, защото в БГ няма механизъм по който след освобождаването на имота да принудиш наемателите да се отпишат. Получава се парадокса при някои глупави хазяи да имат по 20-30 лица водещи се на един адрес. Никога не позволявам адресна регистрация на наемател. Това го уточнявам още при наемането. То за да се направи адресна регистрация трябва и договор за наем. Предполагам почти 50% от наемите в Сф са без договор за да не се плащат данъци. Та наематели и хора в Сф да искаш. Но статистиката няма как да ги регистрира.
НОВАТА МОДА ЗА ДАНЪЧНИТЕ РЕВИЗИИ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА
https://vesta-bg.eu/%D0%B4%D0%B0%D0%...8%D1%86%D0%B0/( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Ако искаш точна прогноза, чети разписанието за влака, даже и там има разминаване понякога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ти нали си бетон ,не знам изобщо защо си правиш труда.Всичко е сигура при тухлата ,или нещо си неспокоен ?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Прав си. По-добре да използваме информацията на форумните милионери, тя е по-точна и по-широкообхватна от националната статистика.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезачетох аз педията, да видя по какво е пауреат пубини и попадам на този интересен пасаж
Много известни икономисти обвиняват Рубини в несериозност и спекулативност, а голямата му популярност - като плод на апокалиптичното психо-емоционално влияние на масмедиите върху Уолстрийт и европейските финансови центрове. Междувременно се установява, че Нуриел Рубини се е „институционализирал“ и превърнал в „международна търговска марка“. Последната му „апокалиптична прогноза“ от 2010 г. е, че еврото ще се срине и изчезне като „резервна валута“ на долара.[1] Към пролетта на 2011 г. прогнозите са, че доларът ще възстанови позициите си, „но догодина“.[2]
...толкова много прилики с форумните лауреати
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Агенция "Синхуа". Те, знаеш, са многозначителни в изказа. Говорят за мирноорящи трактори в Южнокитайско море, но става въпрос за Туулата х 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кои са тези ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не им се връзвай - Януари казаха всичко нагоре! Туулата 2х.
Коментар
-
..."а приносът на веригата към местния бюджет за 2021 г. възлиза на почти 370 хил. лева."
Тоз "принос" няма и един 3 стаен ап на ШЗ бре, баси "инвесторите".
Коментар
-
Не им се връзвай - Януари казаха всичко нагоре! Туулата 2х.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тука е така вече 6-та година
януари вещаем големия спад напролет.
по петров ден местим спада за есента
в декемврийските празници отлагаме за догодина.
анализатори, писатели, гадатели, всички се надпреварват кой да даде по научно обоснована прогноза и накрая ги отлагат за догодина до амина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКой каза, че кариерите в ЛИДЛ няма да купуват?
Да уточня-за Варна става въпрос.
Тоз "принос" няма и един 3 стаен ап на ШЗ бре, баси "инвесторите".
- 2 Харесвания
Коментар
-
зачетох аз педията, да видя по какво е пауреат пубини и попадам на този интересен пасаж
Много известни икономисти обвиняват Рубини в несериозност и спекулативност, а голямата му популярност - като плод на апокалиптичното психо-емоционално влияние на масмедиите върху Уолстрийт и европейските финансови центрове. Междувременно се установява, че Нуриел Рубини се е „институционализирал“ и превърнал в „международна търговска марка“. Последната му „апокалиптична прогноза“ от 2010 г. е, че еврото ще се срине и изчезне като „резервна валута“ на долара.[1] Към пролетта на 2011 г. прогнозите са, че доларът ще възстанови позициите си, „но догодина“.[2]
...толкова много прилики с форумните лауреатипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Много точно написано! Хората, които гледат статистическите данни за населението в Сф четът жълт вестник. Хазяите не са глупави да разрешът на наемателите да си направят адресна регистрация, защото в БГ няма механизъм по който след освобождаването на имота да принудиш наемателите да се отпишат. Получава се парадокса при някои глупави хазяи да имат по 20-30 лица водещи се на един адрес. Никога не позволявам адресна регистрация на наемател. Това го уточнявам още при наемането. То за да се направи адресна регистрация трябва и договор за наем. Предполагам почти 50% от наемите в Сф са без договор за да не се плащат данъци. Та наематели и хора в Сф да искаш. Но статистиката няма как да ги регистрира.
- 1 like
Коментар
Коментар