Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Наемателите не се интересуват от цената на ремонтите както ти написаха и брокерите.Това е пазар,ако не можеш да ремонтираш тънко не си конкурентен,защо и по Гърция и у нас дори и места за фаст фууд затварят,защото ако не можеш да сложиш една нормална надценка дори инфлационно която клиента да плати затваряш?
Това е ,и това ти пишат и тези дето се занимават с отдаване,не аз ,така че пиши им на тях за майсторите ,мен твоите калкулации не ме интересуват нито някой здравомислещ човек.
Отдаването под наем не е нещо задължително и наема се определя от НАЕМОДАТЕЛЯ / той коли и беси/ . Ако няма наематели, които да платят задължителният наем просто седи тъмно.... Не е проблем и няма сила която да принуди наемодателя да отдава на загуба или недостатъчна печалба.... / вдигай революция/.
Между другото в ХК строителите НАРОЧНО не продаваха жилища и ги държаха празни, за да вдигат цените...построени...., а не на картинка като при нас. Не че не може и тук да го направят строителите. Нали разбираш, че 500 лева данък за имот който струва 300К няма да ги събори. 1% ръст на цената за година е 6 пъти повече от данъка....нещо като банкова такса....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.12.2022, 13:53.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Песимисте, Сингапур е супер място. Изкарахме една седмица там и ми хареса много. Климата малко не е по моите желания но иначе е устроен доста добре.
Ко Самуи беше моя отколешна мечта и не се разочаровах нито за момент, но разбрах, че с Албена съм ударил джакпота. Няма отровни морски таралежи, медузи и змии при нас, къпем се в морето без да има специални мрежи против отровни морски гадини.
По света навсякъде имотите до водата са привилегия само на богаташите.
Песи, ще ти се наложи да дойдете с Левчо до Балчик, тъй да знаеш.
Иначе цените ДО водата навсякъде по света са много високи. В онези райони беше и сложно купуването на земя от чужденци по спомен...основно се наемаше и след 50 години духаш супата.....или трябваше фирма с местен ...забравил съм вече как беше точно....
Коментар
� -
[QUOTE=ВълчоМечков;n4004501]
кольо, трудно е да се обясни на индивид като тебе, който не е виждал света по-далеч от деЦката. Не се заяждам, просто такива са фактите. Ти се бориш за един имот, а повечето хора в темата сме купили над 5 имота, скитали сме по света и още го правим, живеем си живота и не се замисляме за това откъде да тафиме домати или как да се придвижим до Истанбул за да купим юрганче за деЦката на по-тънка цена. Въпрос на мироглед.[/QUOTE
Вие освен милионери сте и пътешественици! А пък аз си помислих, че освен форума нямате друга утеха и смисъл в живота. Хахааааа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Така е Кавръче, следващият път като правя ремонт ще им кажа в магазина да ми продадат нещата не инфлирани, а майсторите да ми бачкат по цени от 2015....Ако се съгласят няма да индексирам наема...
Да не говорим, че далеч не си единствен такъв. Обратното е някакво изключение. Предполагам важи за някакви супер нишови случаи.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Seaside Discounts -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8r27og&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8r27og&f1=3
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8r27og&f1=3
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8r27og&f1=3 (big mama scandal)
+ гарсониера в Малко Търново за 10K euro
https://www.youtube.com/watch?v=cGq5YXZTel8
Коментар
� -
Честита Коледа Бетерчо
За Ливадите те разбирам що не искаш да продадеш апарта на тройна цена.... там е топА у Софията, ама защо са ти 2 апарта във Варна като особено единият е огромен ?
Махай малкият на връО и айде у Коня и нагодина по 100К на обратно и те така :-) Вторият само разходи ти генерира....
На твое мЕсто / очакванията за впрегатните животинки/ немаше да се замисля и за момент дори :-)Last edited by better; 25.12.2022, 13:11.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Е какво да има в Черно море ,като то е едно мъртво море и това не е тайна за никой.
Животинки има в басейните където има среда за живот и е чистичко.
стично.Но Митачето е свикнало на мизерийка,то си море е в гена.
Яд ме е че и 20 Холандии да минеш и да живееш на финала ей го връщаш се и капчици усет нямаш за хубавото,за доброто.Както и да е ,да си жив и здрав ,все пак празници са .
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Китайският Zhejiang има 1 милион случая на COVID на ден, като се очаква да се удвоят https://www.investing.com/news/world...double-2970026
- 1 like
Коментар
� -
12/23/2022
Euribor 1 week 1.885 % Euribor 1 month 1.910 % Euribor 3 months 2.141 % Euribor 6 months 2.701 % Euribor 12 months 3.238 %
- 1 like
Коментар
� -
Така е Кавръче, следващият път като правя ремонт ще им кажа в магазина да ми продадат нещата не инфлирани, а майсторите да ми бачкат по цени от 2015....Ако се съгласят няма да индексирам наема...
Това е ,и това ти пишат и тези дето се занимават с отдаване,не аз ,така че пиши им на тях за майсторите ,мен твоите калкулации не ме интересуват нито някой здравомислещ човек.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
в мига, в който стана ясно, че накавръка няма намерение да влиза в зеленото спрях да се притеснявам
и дори заложих по-голяма капиталова в калкулаторчето
за лихвите съм спокоен, толко много рев изрева, че няма начин да ги вдигнат
И да ги вдигнат ще плащаш едни 100.200.300 лева горница ,какво е това за теб ?
Е,ако не си сметнал такива изненади...не знам...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Песимисте, Сингапур е супер място. Изкарахме една седмица там и ми хареса много. Климата малко не е по моите желания но иначе е устроен доста добре.
Ко Самуи беше моя отколешна мечта и не се разочаровах нито за момент, но разбрах, че с Албена съм ударил джакпота. Няма отровни морски таралежи, медузи и змии при нас, къпем се в морето без да има специални мрежи против отровни морски гадини.
Животинки има в басейните където има среда за живот и е чистичко.
стично.Но Митачето е свикнало на мизерийка,то си море е в гена.
Яд ме е че и 20 Холандии да минеш и да живееш на финала ей го връщаш се и капчици усет нямаш за хубавото,за доброто.Както и да е ,да си жив и здрав ,все пак празници са .
Коментар
� -
Браво Траичо, обясни сега на Кавръка, че е нормално той, жена му и детето да живеят в деЦката при мама и няма никакъв проблем. Защо да се мъчи да купува ЕПК-та на 10-ти етаж дето притеглянето е като на Луната,,,,Ово йе стандарТ :-)
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЩом се активираха брокеразите, значи работата (за тях) е доста дебела. След н.г ще си търсят нова раб. Честита коледа!
За Ливадите те разбирам що не искаш да продадеш апарта на тройна цена.... там е топА у Софията, ама защо са ти 2 апарта във Варна като особено единият е огромен ?
Махай малкият на връО и айде у Коня и нагодина по 100К на обратно и те така :-) Вторият само разходи ти генерира....
На твое мЕсто / очакванията за впрегатните животинки/ немаше да се замисля и за момент дори :-)
- 1 like
Коментар
�
Коментар