Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не ми е детска мечта да те накарам да ми вЕрваш....
Да напомням ли от кой пост (хвалба) започна диалога?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕто го отговора на въпроса какво се случва с "капиталовата" като вдигнат лихвите!
Коментар
-
Най-рисковите градове, в които може да се образува имотен балон.София е далеч от него.
https://fakti.bg/imoti/729346-nai-ri...a-imoten-balon
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Пусни целия скрийн, моЕ ти повЕрвам...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Не знам дали може да бъде описано по-добре!
В момента, за да отида да работя в Барселона ( да речем, че имам опция) трябва заплатата ми да е по 2 поне в евро на тукашната в лева, за да има смисъл. Училище за децата и наем ще са едни 30к евро на година, Това при частни училищата, има опция за държавни, ако се вредиш, не съм проучвал щото и не мисля да го правя.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Какво демо??? Влез в Binance и пробвай да търгуваш "демо" или както го наричаш там "виртуално" и пусни scr да видим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
а даже тия дето имат пари така правят дружествата, които строят, че техинте пари (на инвеститора) са си техни, а се рискува и строи с пари на зелените купувачи - за справки строежът на Нове, който блокираха черепа има пари 10 такива комплекси да построи и да ги пусне на акт 16 готови, но виж как продаваше на зелено и строеше с парите на хората, които сега си скубят косите (дано го довършат този комплекс, че мн грозна работа)
Коментар
-
Така де, от ДЕМО-то.Last edited by better; 11.11.2022, 22:58.
- 1 like
Коментар
-
100-200 метра надолу и вляво обаче се вижда тва:
https://www.google.com/maps/@-1.9356...2!9m2!1b1!2i17
Бедна държава, но това което е направено с малкото, което имат, е впечатляващо. Бил съм там, както и на много други места в Африка. Това е едно от най-добрите места за живот там.
Траката, Варна:
https://www.google.com/maps/@43.2247...7i16384!8i8192
Повече ли ти харесва? На мен не.Last edited by ejonny2376; 11.11.2022, 23:00.
Коментар
-
Нещо не си ок май... За какво бягане от истината говориш? Ето ти scr и от Binance.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Щом "да има смисъл" при теб значи само финансовото изражение, значи си много назад с материала. Човек ходи да живее на запад главно заради факта, че живее в нормална държава. Съответно си плаща за това. Ако искаш кочината София и БГ като цяло, сигурно ще спестяваш повече, но ще си мизерник и ще живееш мизерно. Това е разликата. Друг е въпросът, че цените в София вече изпревариха повечето Европейски държави. Кашкавал 45 лева няма другаде освен в БГ, а качеството на всички стоки и услуги в България е безобразно. Все едно да ми сравняваш собественик на нов Мерцедес със собственик на Голф 2 и да твърдиш, че този с голфа имал по-добър стандарт, щото бил спестил 1000 лева повече. Пълен абсурд.
А това с "училище за децата" е върха на глупостта. Навсякъде в белите държави държавните училища са безплатни и са достатъчно добри. Дори и в БГ е така. Пари за уроци, училища и подобни глупости са пари, хвърлени на вятъра където и да било. Важно е след 18 какво ще стане. Мои връстници дойдоха преди 20 години в Германия без бъкел немски, от дълбоката провинция, от квартални и непрестижни училища дето никой не ги е чувал. След 2-3 години всеки си беше стъпил на краката и никой не го интересуваше дали си завършил 91 НЕГ или махленското в Полски Тръмбеш. Важно беше колко си упорит и трудолюбив, а това си е до възпитание и до човек, не до това колко ти е била добра литераторката в 10 клас.
Все повече се убеждавам, че Ганьо, видял се с малко пари, тотално губи връзка с реалността - забравя кой е и от къде е тръгнал. Мисли се за европеец, а той си е див селяк, нищо че му плащали еди каква си заплата като програмист. България е едни 50 години назад в развитието си, ние не сме дорасли за висок стандарт - за пореден път го повтарям. Доказателство за това е кочината в която живеем. Някой тук коментираше Руанда - държава малтретирана от белгийски окупатори, диктатори и геноцид. В момента столицата им е едно бижу - няма хартийка боклук да видиш, нови улици, нови тротоари...Това при среден доход 300 долара. Те са много по-европейци от нас в това отношение.
Тротоари и улици в Руанда, Африка:
https://www.google.com/maps/@-1.9354...2!9m2!1b1!2i51
Тротоари и улици в Гоцето, София:
https://www.google.com/maps/@42.6639...7i16384!8i8192
https://www.google.com/maps/@-1.9356...2!9m2!1b1!2i17
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
тази песен е пята много пъти.. като имат пари да кажат 10К ойро резервация на апарат - предаваме обекта 24-та подгответе си по 1300 ойро на квадрат
ама рибата не е спирала да кълве и продължава да кълве.
ПП не казвам, че това означава, че задължително ще гори клиента - напротив повечето се построява. Просто казвам, че рискът акт14 10+г си виси и не приказките на инвеститора, а пазарните му действия показват дали има или няма риск...
а даже тия дето имат пари така правят дружествата, които строят, че техинте пари (на инвеститора) са си техни, а се рискува и строи с пари на зелените купувачи - за справки строежът на Нове, който блокираха... черепа има пари 10 такива комплекси да построи и да ги пусне на акт 16 готови, но виж как продаваше на зелено и строеше с парите на хората, които сега си скубят косите (дано го довършат този комплекс, че мн грозна работа)Last edited by bertram; 11.11.2022, 22:51.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениедр. Левчо,
Я метни едно око туканка:
[ATTACH=CONFIG]n3988522[/ATTACH]
Сега седнах да изпия една бира след коктейла и гледам цените не падат. А Люлин 8 става широк център. Така е, и Връбница си е нищо работа, за 20 мин си в центъра.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Отново обяснителен режим и бягане от истина. Не ме интересува кога, какво и на колко си продал.
Важното е да не лъжеш (манипулираш).
п.п. Докажи на останалите участници във форума скрийншота, който си постнал по-долу - цена на официален пазар към 13 -ти март 2020 г. - 3 807,12$ за един биткойн.
Коментар
Коментар