IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

....
    П.С аз все още чЕкам scr от демосметка. Ако няма да пращаш, моля те не спами повече.
    Не ме интересува какво и кога си поствал да се хвалиш, дали са реални или на демо - все ми е тая. В тема за имоти отваряш дума за криптовалута и започваш да се хвалиш.
    С тая шитня не се занимавам, нито на демо, нито ..., то всъщност реално няма. Всичко е измама.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Виж сега, не ме интересува какво разбираш под запълнени ордери - зеленкото на скрийна, щото не знаем входа (обема) на инвестицията. Т.е. опитваш се да убедиш мен и останалите участници - колко си успешен. Да си жив, здрав и да успяваш. Но те хванах в крачка. А тогава ми светка една ламБа.
      Сега ако ти кажа, че последната година съм купил имоти на 400€/кв.м в София, ще ми повярваш ли?
      Не искам да убеждавам никого! Имам покупки в рейджа 4ххх - 10ххх (постнах scr по-назад в темата) и продажби в рейджа 50ххх 68ххх, какво и къде си ме "хванал" тъй и не разбрах (не че ме вълнува).
      П.С аз все още чЕкам scr от демосметка. Ако няма да пращаш, моля те не спами повече.

Коментар

Колко пъти ще ти казвам, че НЕ СЪМ ГО ХВАНАЛ????
        Постнах запълнените ордери, това е достатъчно. Ако ти мислиш, че е демо, направи същото и го пусни тук да видим всички. Ако не го направиш, просто спри да спамиш, темата все пак е за имоти.
        Виж сега, не ме интересува какво разбираш под запълнени ордери - зеленкото на скрийна, щото не знаем входа (обема) на инвестицията. Т.е. опитваш се да убедиш мен и останалите участници - колко си успешен. Да си жив, здрав и да успяваш. Но те хванах в крачка. А тогава ми светка една ламБа.
        Сега ако ти кажа, че последната година съм купил имоти на 400€/кв.м в София, ще ми повярваш ли?

Коментар

Ква цена, бре момко? Тоя спайк хванал ли си го? Не си и си призна.
          Това, което ти рисуват на тАлавизора, мислиш ли че е реално...?!?
          Като си толкова голям играч - постни стейтмънта и да не спорим повече.
          Колко пъти ще ти казвам, че НЕ СЪМ ГО ХВАНАЛ????
          Постнах запълнените ордери, това е достатъчно. Ако ти мислиш, че е демо, направи същото и го пусни тук да видим всички. Ако не го направиш, просто спри да спамиш, темата все пак е за имоти.
          Last edited by better; 11.11.2022, 23:32.

Коментар

Глупостите ги говориш ти. Първо нямало такава цена март 2020, сетне каза, че било демо сметка. Ако може да се прави това с демо сметка покажи.
            Ква цена, бре момко? Тоя спайк хванал ли си го? Не си и си призна.
            Това, което ти рисуват на тАлавизора, мислиш ли че е реално...?!?
            Като си толкова голям играч - постни стейтмънта и да не спорим повече.

Коментар

Тогава спри да говориш глупости.
              Да напомням ли от кой пост (хвалба) започна диалога?
              Глупостите ги говориш ти. Първо нямало такава цена март 2020, сетне каза, че било демо сметка. Ако може да се прави това с демо сметка, покажи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А боклук да виждаш някъде?
                Бедна държава, но това което е направено с малкото, което имат, е впечатляващо. Бил съм там, както и на много други места в Африка. Това е едно от най-добрите места за живот там.

Траката, Варна:

https://www.google.com/maps/@43.2247...7i16384!8i8192

Повече ли ти харесва? На мен не.
                То само Траката да беше иди доди. Гледай кво беше в центъра на "Морската столица".

https://offnews.bg/obshtestvo/varna-...ta-782675.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Това е за бутане. Кой ли идиот е проектирал подобна фасада?
                  То нема двор, виж 400 кв и 300 застроена площ, не съм сигурен къде са тези къщета но са без визия и сбутани в некой парцел с неколко къщета заедно.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не ми е детска мечта да те накарам да ми вЕрваш....
                    Тогава спри да говориш глупости.
                    Да напомням ли от кой пост (хвалба) започна диалога?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      Ето го отговора на въпроса какво се случва с "капиталовата" като вдигнат лихвите!

Това Байлора ли е ,като гледам май е той,направил е мазнини от Лидълските промоцийки

Коментар

• Най-рисковите градове, в които може да се образува имотен балон.София е далеч от него.

https://fakti.bg/imoti/729346-nai-ri...a-imoten-balon

Коментар

Пусни целия скрийн, моЕ ти повЕрвам...
                          Не ми е детска мечта да те накарам да ми вЕрваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Не знам дали може да бъде описано по-добре!

​​​​​​В момента, за да отида да работя в Барселона ( да речем, че имам опция) трябва заплатата ми да е по 2 поне в евро на тукашната в лева, за да има смисъл. Училище за децата и наем ще са едни 30к евро на година, Това при частни училищата, има опция за държавни, ако се вредиш, не съм проучвал щото и не мисля да го правя.
                            ​​​​​​
                            Точно така. За да има смисъл да ида където и да е да работя трябва да получавам поне 25 хил.лева чисти.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Какво демо??? Влез в Binance и пробвай да търгуваш "демо" или както го наричаш там "виртуално" и пусни scr да видим.
                              Пусни целия скрийн, моЕ ти повЕрвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

а даже тия дето имат пари така правят дружествата, които строят, че техинте пари (на инвеститора) са си техни, а се рискува и строи с пари на зелените купувачи - за справки строежът на Нове, който блокираха черепа има пари 10 такива комплекси да построи и да ги пусне на акт 16 готови, но виж как продаваше на зелено и строеше с парите на хората, които сега си скубят косите (дано го довършат този комплекс, че мн грозна работа)
                                Това къде се случва?

Коментар

Working...
                                X