If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазарът определя цените и това накъде ще поемат без да гарантира, че всеки и работлив и мързелив и образован и необразован може да участва на този пазар, ако не си е направил правилно сметката.
Така е ,пазара определя и това го пиша от години. Затова и предпочитам по-високи цени на имотите
Така е ако не си бял.....
Аз живея с хора, а не на улицата, а като имам деца предпочитам да растат в сигурна среда и когато поради цвета на кожата или произхода им са малцинство при това мнозинството е откровено враждебно настроено към белите....апсурт.
Знам че не си в тази позиция и не можеш да ме разбереш.
И пак да не кажеш расист - не съм. 15 години по-късно след почивка все още си пиша с негри мюсюлмани при това от Кения в района на Момбаса. Ти едва ли имаш толкова дълга връзка контакт с някой от Африка....
The Royal Borough of Kingston upon Thames in
South West London has the 3rd smallest population of
any borough in London after City of London and
Kensington and Chelsea. It’s the seventh smallest
borough in terms of geographical area.
Within this document Greater London Aut
Имате напредък, следваща стъпка е да разчетете картата на града, както и да направите разлика между white/Asian, успех! Жокер като за приятел - нямат предвид само китайци, японци или корейци
Честита Нова Година на всички, да сте живи ,здрави и щастливи !!!
Като купувач, аз предпочитам цените да са по-високи защото ниските цени водят до това всеки и работлив и мързелив и образован и необразован да може да купува имот, а това според мен не е най-доброто за нито едно общество !
Пазарът определя цените и това накъде ще поемат без да гарантира, че всеки и работлив и мързелив и образован и необразован може да участва на този пазар, ако не си е направил правилно сметката.
Това беше в контекст за по добра позиция на купувача .
Я да те питам ти като купувач как предпочиташ,да купиш имот по-скъпо или на по-добра цена ?
Честита Нова Година на всички, да сте живи ,здрави и щастливи !!!
Като купувач, аз предпочитам цените да са по-високи защото ниските цени водят до това всеки и работлив и мързелив и образован и необразован да може да купува имот, а това според мен не е най-доброто за нито едно общество !
Напротив България е прекрасно място за живеене и нещата от ден на ден стават все по-добри.Изоставаме единствено в две неща заплащането и градската среда. Ама и в двете има подобрения в последните години.
Сега остава да кажеш кое е прекрасното и къде са подобренията, че нещо не ги виждам.
Аз вече казах кое не ми харесва, сега ти си на ход.
Затова СРЕДАТА трябва да е различна. Децата трябва да общуват с други като тях. Това е и една от основните причини за сегментиране по градове , райони в градовете и дори блокове. Ти що си мислиш , че живея в ново бре Каврък плащайки 30-40% повече на реален квадрат ? Не е само заради екстрите. Правя го за да може децата ми да растат и попиват пример от подобни на тях хора, без цигански сватби.
Така е навсякъде по света.
Знаеш ли че съм бил на не малко огледи на апарти в централната част на София които се продават от роми ?
Ти какво си мислиш ?
Утре ромката изработила с проституция пара за 5 апарта ,отива и купува в твоята сграда ,и ще се чудиш от къде ти е дошло .
Разбери че тяхната раждаемост ,не само тяхната ,на всички турци,араби,каквито се сетиш е такава че няма спасение никъде .
Разбери, че София е мръсен, неуреден град, в който много хора не искат да живеят за нищо на света. Разбери, че стоките и услугите, които купуваш са боклук - по-евтино е, но е боклук и много хора предпочитат заплатата им да купува по-малко, но по-качествено. Разбери, че много предпочитат да живеят по-скромно, но всичко да им е уредено, чисто, да нямат вземане даване с лъжци и крадци на всеки ъгъл, да имат коректни работодатели и не мошеници. Не всичко опира до пари и колко кила домати можеш да си купиш с една заплата. България не е добро място за живот и нещата се влошават все повече. Точно това е причината хората да предпочитат живота извън БГ, никой не прави такива тънки сметки като теб.
Напротив България е прекрасно място за живеене и нещата от ден на ден стават все по-добри.Изоставаме единствено в две неща заплащането и градската среда. Ама и в двете има подобрения в последните години.
Рядко се случва, но съм съгласен с теб. Като човек израснал в провинцията първите 18 години, а останалите прекарани на запад и в София, мога да потвърдя, че в чужбина е по-лесно да си беден и да оцеляваш. Всичко това е за сметка на богатите. Режат им главата до кръста... (50% облагане), а в скандинавските рязането стига и под уя... до 65% данъчна тежест за най-богатите. И те така Мерси от такъв прикрит социализъм.
Трябва да е скапано и гадно да си беден, за да има смисъл да се напъваш и развиваш. Иначе рано или късно ставаш деградант на социални помощи, държавата задлъжнява зверски, а богатите теглят по една майна и намират вратички да не плащат. Това се случва масово на запад в момента, затова и трябваше толко пари да се изпечатат. Сега плащаме колективно сметката чрез инфлация. И тепърва ще плащаме.
Мигрантите имат позитивен ефект върху икономиката на тези държави, без тях същите изобщо не биха съществували. Парите, които се плащат за социални помощи, се изработват многократно от работещите мигранти. Същите пък са си консумация и се вливат обратно в икономиката. За всичко си има сметки, не мисли че са глупави. Далеч повече пари се харчат, за да се издържат бюрократичните структури на ЕС.
Относно данъците - същите се плащат, но има и много социални придобивки. И всичко е чисто и уредено. Не е тази мизерия, царяща в БГ. Аз също плащам 45% данък, но го предпочитам пред това да плащам само 10% и да нямам работещи институции, да нямам улици, всичко да е заринато в боклуци и пр. Всяко нещо си има цена. Българите са свикнали да не плащат, само да получават и да крадат. Затова и не сме узрели за ЕС, изобщо не ни е мястото там, видя че не са толкова глупави да ни пуснат и в Шенген, за Еврозона пък изобщо.
Ти може и да не искаш ,но ТЕ раждат 2 ПЪТИ повече от нас ха ха
Няма къде да се скриеш от демографията -на моя познбата съседите имат щерка ,учи в елитна математическа гимназия ,те си имат малък семеен бизнес ,щерката знаеш ли какво изтърсила ?
Искам,тате абитуриентски бал но да бъде като циганска сватба ...ха ха
Те това е ...може едно да го мислиш но в главиците на децата друго се мъти
Затова СРЕДАТА трябва да е различна. Децата трябва да общуват с други като тях. Това е и една от основните причини за сегментиране по градове , райони в градовете и дори блокове. Ти що си мислиш , че живея в ново бре Каврък плащайки 30-40% повече на реален квадрат ? Не е само заради екстрите. Правя го за да може децата ми да растат и попиват пример от подобни на тях хора, без цигански сватби.
Така е навсякъде по света.
Коментар