Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ама, то и на другия полюс, тоест, поскъпващи, може да се изкарат толкова, при нужното субективно търсене
ПП То, желанията на някого не влизат в статистиката на НСИ, а реалните сделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И кво стана с койновите великани? Коина през 2019 та е бил на 3-4 к, през 2020 та бил на 4-8, е вЕрно 2021 е бил на 68к но само за 1 месец, който се е набутал на високото просто няма да продава и ще чака халвинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Еми Трайчо като отиде да ги пита що.
Оня ден писах, че перспективите за имотите не е много добра у нас щото много мераклии да строят се навъдиха. Така че ще има няколко години почивка според мен.
Въпросът е какви са алтернативите. Ето хипотетично продавам такъв имот и взимам 200К евро. Кажи ми кой инвестиционен посредник е гарантиран за 200К евро у нас ? Приемам че ще уцеля верният етф и ще съм ок там дългосрочно. Ти не разбра ли каква стана с койновите великани ? При акциите посредниците не са много по-различни.... Разчитат, че клиентите нема да теглят кеш, злато и квото там друго мамят....иначе....пук....:-) Обикновено акциите и т.н. не са твое име реално, а са на името на посредника или виртуални дори. Като става въпрос за десетилетни инвестиции риска да стъпиш накриво е огромен при някой от посредниците...
Виж Бетерчо държи койните у джебо...нема им вяра на посредниците...., а то е лесно да държиш нищо в джоба.....не тежи....:-)
Коментар
-
Е тва вече е на себестойност. Да се готвят и строителите!
П.С да ви успокоя и копачите не Биткойн продават на загуба. Всичко се обръща, новото нормално ще бъде на загуба или на мин печалба, големите печалби от всичко и навсякъде, може би ще останат в миналото.Да ,ма не ! Копторите в България са за ползване , тия нашите шмекери инвеститоре ще облажат ама във втория живот .Принципно един апартамент купен за 40 50 к евра некога си у центРото и са му вземеш примерно 200к евра . И ? Тия 200к евра бяха пари преди години , сега не баш . Щото убаво запазил си стойност ,ама като ги развържеш , кво ще си купиш. Тука ники за койни говори , друг за злато , трети за курви и бело . Така де , ама не е "режи па яж" тоя живот , и форумните мислители и мЕлеонери са представителна извадка на бедната българска душа. Бедна ма не на пари !!!
По 5-10 страници всеки ден ! И ? Приказки ,говорене , глупости . Форум БГ "татко" в кръчмата . Басня на тема можещи,знаещи и по по най мъже . Имоти,акции ,злато , кажи кво искаш и ще ти сипя . Циркът е пълен !Last edited by pa4anga; 11.01.2023, 22:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
На 570 последно 150тона. Цената пада.
П.С да ви успокоя и копачите не Биткойн продават на загуба. Всичко се обръща, новото нормално ще бъде на загуба или на мин печалба, големите печалби от всичко и навсякъде, може би ще останат в миналото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
То па едно намаление...видяха половин милион за апартамент и юруш на маслините
[ATTACH=CONFIG]n4010051[/ATTACH]
Брокитата не бива да се подценяват за дребните номерца...добри са в това :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ето ти едни - работят с целия ЕС и не им пука къде ти е адресът. Таксите са им нулеви. Всичко минава през Баадер Банк.
Тъпото е, че не може да се купуват ДЦК, стават обаче за Акции от цял свят, фондове и ЕТФ-и. И е директна търговия.
https://www.finanzen.net/zero
Не знам дали си се замислял за тези детайли защото ти си налял доста кеш по тези места....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://bnr.bg/post/101762805/redica...ane-na-lihvite
Лоши новини за повишителите и тези с ипотечните кредити.
Ако бяхте испанци Педро
Не си мисли, че е подигравка, и аз съм изпадал в подобни дилеми, само имотите са ме спасили, на по бира или на лични, мога да обясня...
Коментар
-
Гледам, че се впечатляваш от обявите с намалени цени. Откакто ползвам този сайт всички делнични дни има между 100 и 200 обяви с намалени цени в София. Не помня линка и не го гледам вече, но ти може да го намериш, че не беше лесно видим....
Last edited by Chio; 11.01.2023, 21:46.
- 1 like
Коментар
-
Ако приемем , че приятелите на Берти са с чесни сини очи ако трябва да дръпна 200К евро ще го правя година и ще смъкна цената на акцията 4 пъти докато изтегля :-)
Разбира се че има инвестиционни посредници при които ти си собственик на акцията...просто не работят с България , аи таксите са им малко по-различни от на хазартните компании
Сигурно се листват щото банките са ги преценили за ненадеждни и не искат да им дават кредит и търсят балъци с 0.001% дял за да се финансират...., ама меринджействането си остава в тях.... Това е позитвната версия :-)
ПП Оня ден по Блумбърг хванах един да говори за гътналите се койнаджии и загубилите кеш в тях. Та той каза едно нещо много добро. Някой чел ли си е договора ? Та ти чел ли си си целият договор с посредника който ползваш за чужди акции ? Всичките 200 страници ?
Тъпото е, че не може да се купуват ДЦК, стават обаче за Акции от цял свят, фондове и ЕТФ-и. И е директна търговия.
https://www.finanzen.net/zeroLast edited by ejonny2376; 11.01.2023, 21:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Купи доджкойн и Солана,това е бъдещето ако искаш да станеш богат.
Коментар
-
https://bnr.bg/post/101762805/redica...ane-na-lihvite
Редица членове на ЕЦБ призовават за продължаващо повишаване на лихвите публикувано на 11.01.23 в 17:52
Лоши новини за повишителите и тези с ипотечните кредити.
Ако бяхте испанци Педро Санчес,еквивалента на Корнелия Нинова в Испания щеше да Ви подаде ръка,Нооо за съжаление сме в България и тук властват ДПС,ГЕРБ и мафията на Ахмед Доган ,така че не знам....наистина лоши времена,даже не искам и да говоря за тeзи купили на зелено.....там единствено мога да посетя храм паметника Александър Невски и да се помоля за строежите им...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
На какъв език трябва да ти говоря ,че да вденеш ,че не се занимавам с това и ,че нямам времето да играя на дребно !!! На дребно Ники , за милионите се назначават хора и те си действат . Та беден човек жив дявол и все беден си ходи ! Беден човек да те научи как пари да изкарваш , да ама някой друг път ! Схващаш ли ми мисълта или ти е трудно да излезеш от собствената си илюзия ?!
Е на ниското купих ма не на 1600 обачеи не за да го продам на 2000 !
ПП Злато за спекула , ти икономисте се излагаш !
Коментар
-
Е как да не са? Само днес ти изкарахем 10-20 оферти с минус 10-20%.
Коментар
Коментар