If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Написал съм го - за внуците и правнуците, а до тогава за тухлена пенсия щото държавна няма да има. То тя и сега върви добре и почти съм се пенсионирал. Работя за удоволствие, както и жена ми...., а не за кеш....
Ама хъбу си го измислил. Гений! Бас държа, че никой друг не се е сетил за тая "далаверка".
2008 доходите бяха делено на 3, а на ИТ-тата делено на 5 или 10 и нямаше такива чужденци.... Съвсем раазличен сетъп. Тогава и не съм отдавал така че нямам идея как е било на живо....
2008 гарсонерите в Младост 3 бяха по 400 лв, сега в Гоцето са умопомръчителните 500 лв при заплата по 3. Логично беше да са 1000-1200 лв. Някой ще се наложи да плати сметката.
Разбрах, викаш гроздето е кисело. И 2008 ли бяха набирателни?
[ATTACH=CONFIG]n4017080[/ATTACH]
2008 доходите бяха делено на 3, а на ИТ-тата делено на 5 или 10 и нямаше такива чужденци.... Съвсем раазличен сетъп. Тогава и не съм отдавал така че нямам идея как е било на живо....
Не, знам от първо лице кое и как е. Все пак отдавам в района и лятото сменях наемател. За двустаен наема е по-висок от този на 3-стайният и имаше опашка от кандидати да го наемат...почти като в Мюних...За да седи това от Септември то има нещо мнооооогооооо ненормално.....
Ако искаш ми вярвай.
Джони това е набирателна обява. По текста си личи. Има само 1 от тези 3 които е може би реална / тази дето ще се освобождава/ Вече дали си струва състоянието трябва да се види.
За наемите НАД половината обяви са фалшиви - или набирателни или изтекли и т.н....
Разбрах, викаш гроздето е кисело. И 2008 ли бяха набирателни?
Наем под 5 Евро на квадрат. Това е скандално ниско. За да се изплати за 15 години, колкото е разумното, идва цена от 800-900 на квадрат.
Джони това е набирателна обява. По текста си личи. Има само 1 от тези 3 които е може би реална / тази дето ще се освобождава/ Вече дали си струва състоянието трябва да се види.
За наемите НАД половината обяви са фалшиви - или набирателни или изтекли и т.н.... Като сменям наемател кандидатите ми разказват потресаващи истории....за обявите и реалността.
Добри са, Нали Берти позна че съм го закъсал яката. При тези обяви как да не закъсам :-(
ПП Като сменях наемател лятото имах и такива кандидати - едните за 3 месеца / Португалци/ и много Украинци неизвестно за колко / на тях им исках предплата за 1 година и 3 месеца депозит/ и съответно ги насочвах към еъра , ако им е много. при мен.... Някои работеха точно в крипто.ком....
Така де мястото ,аз съм широк център ,а ти в краен квартал и аз това казвам ,Красна поляна винаги е била част от центъра на столицата на България ,докато квартал Гоце Делчев ще си остане квартал
То и Женският пазар е дори повече център... Няма голяма разлика между двете като среда за живот.... Ама ако не ти пречи и ти харесва тази среда то и мургавите клоаки на Запад също ще ти харесат.... еднакво е....:-)
Коментар