If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи е време и яйцата да паднат обратно на 10ст. /бой по кокошките/. Само заплатите да не пипат.
Тук яицата май са си на същите цени като 2020. 4-5 кинта за 12. И да не са , няма драма , зашото са евтини. Не знам каква е тази истерия с яйцата в България, но ми изглежда странно да е проблем след като "банките са пълни с депозити"
Аз нямам против и да продължат да се качват. В Прага имотите вече са 20% надолу и почти са изравнени със Софето. Скоро ще има трампене на имоти в София за имот в чужбина. Още 10% спад в Прага и 5% ръст в София и почвам да разпродавам . Пък нека други стискат до 2039.
Хората вероятно не си дават сметка , но средната цена на имоти в Чехия е по-висока например от Белгия и Германия. Прага и Бърно са драйверите. България пък винаги е била на дъното по цени в Европа. Не в ЕС а в Европа. Борим се с Черна Гора и макетата за най-ниски цени. Та ако сме стигнали да сравняваме Прага със София, значи или София много е дръпнала в последните 3-4 години, или много хора не се лекуват. Как мислите , София дръпнала ли е ?
Хубави имоти в хубави държави.И падат.
А в гетото на Европа,в най-корумпираната и бедна държава в съюза, с най-нискокачествените имоти и то строени от цигани,колко трябва да е е спада ?
Номиналът вече нищо не означава освен някаква котировка. Колкото можеш да прецениш защо и как се движат цените на борсата, толкоз това е възможно и в имотите. Сега е пълна финансова бъркотия - комунизъм за банките, феодализъм за хората. Ако имаш кеш - изтръскай го и си вземи нещо, докато е време. У нас, за разлика от затъналия в заеми останал свят, 100 млрд. лева дремат в дюшеците и хората ги извадиха, защото виждат задаващият се финансов апокалипсис. Затова има такива обяви, ще има и още по-интригуващи.
Глупости, то бива да сте out of touch, ма Вие стигате до фазата при която човек почва да се чуди дали ше оцелеете. Имотите тук са паднали с около 30% от Април-Май миналата година. Вие оше навивате махалото. Като стане това което всички знаем , че ше стане, кажете едно мерси на БНБ . Благодарение на тях ше бъде късно , но пък за сметка на това унищожително. И преди съм казвал, при 40% инфлация , да не вземат мерки е престъпление. Да , знам че лихвите по кредитите се определят и от тези по депозитите, но това означава просто , че банковата система е шит. Банките отдавна трябваше да бъдат разследвани за картел. Ниските лихви по депозитите и необясними такси ги няма никъде.
С банки или не, България не може да стане по-скъпа от Хърватска или Румъния. Въобще да не говорим за Белгия и Чехия Тия приказки за шума са леко преувеличени ако със съшата тази шума можеш да вземеш апартамент в центъра на Загреб за 3-4к. Абе какъв Загреб, за 6к ше вземеш апартамент в Carré d'Or в Ница бе. и даже ще има асансьор (представяш ли си ?)
Не е чак толкова просто, но е за умни хора!
Тези имоти от яйца ли ги правите? Ей, много акъл има в тази глава повдигаческа!
яйцата са основата на имотите, много от майсторите хапват пържени филийки с яйца, а вдигнат ли се яйцата, майсторите автоматично захвърлят кирките и лопатите и искат по-висок надник.
Не е чак толкова просто, но е за умни хора!
Тези имоти от яйца ли ги правите? Ей, много акъл има в тази глава повдигаческа!
Викаш ,стойността на шумата не може да е част от уравнението . Таргета е стойност на шумата надолУ активи и те надолУ и плебея цар ! Утопично ми се вижда това търсене ....
Коментар