If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
100% прав!
Никой не може да управлява по-добре парите и имотите от собственика.
Вчера имах почти 12 часов кастинг за избор на наемател. Имаше 28 огледа между 8.30 и 18.45.
Над 150 телефонни разговора с над 100 абоната. Това за един ден и малко часове от предният. Имаше нагли обаждания след 23 часа, разбира се заглушени и игнорирани.
Накрая бях като изстискан лимон, но доволен, че намерих идеалният според мен наемател.
П.П. нагледах се на брокерски мизерии, наглости и простотии. Мога да разказвам с часове. Пълни паразити окупирали имотният пазар.
Твоят опит съм го играл със стара къща на локация. Кошмарът на кандидат-наемателя. Той изявява претенции, но е попарен от незаинтересоваността на собственика към неговите необосновани и нагли претенции. Да им гледаш фрустрираните и учудени физиономии, безценно!! В крайна сметка тези се приземяват и задоволяват с много по-компромисна локация
Дал ги е, щото ги е краднал от Силк роуд. Казали са му за кражба на 100 мельона се лежи 100 год, ако върнеш квото си краднал - 10 год.
Който е краднал да му мисли, аз съм спокоен за моите 0,1 коня.
батковците имат разнообразен репертоар, как да пискат кончетета на малките бетерчовци
така, че бетерчовците да оставят кончетата в пясъчника и да се отдалечат заканвайки се и хлипайки
виж как човека сам изведнъж му се е приискало да им даде ключа
да не ти се прииска и на теб така да си дадеш кончетата на батовците
Дал ги е, щото ги е краднал от Силк роуд. Казали са му за кражба на 100 мельона се лежи 100 год, ако върнеш квото си краднал - 10 год.
Който е краднал да му мисли, аз съм спокоен за моите 0,1 коня.
100% прав!
Вчера имах почти 12 часов кастинг за избор на наемател. Имаше 28 огледа между 8.30 и 18.45.
Над 150 телефонни разговора с над 100 абоната. Това за един ден и малко часове от предният. Имаше нагли обаждания след 23 часа, разбира се заглушени и игнорирани.
Накрая бях като изстискан лимон, но доволен, че намерих идеалният според мен наемател.
П.П. нагледах се на брокерски мизерии, наглости и простотии. Мога да разказвам с часове. Пълни паразити окупирали имотният пазар.
София, Е Столица на най-бедната държава от ЕС и това са цените в момента. Когато стигнем по-средата поне по заплащане цените ще са коренно различни при това нагоре. Това ще се случи независимо дали ни харесва или не.
Със сигурност по-добре управляваме няколкото собствени имоти в сравнение с фонд с хиляди такива.
100% прав!
Ех, Джонка, драги ми еничарю, 1-во число е другиден, подготви се с точната сума за наема и не изнервяй хазяина си.
Той отрича да е от тази грешна страна на барикадата, даже, въпреки неистовата свирепа омраза на имотите в София, твърдеше, че с доверен адвокат,си купил такъв в Иван Вазов с неприкрито отвращение. Това е първият и засета единствен купувач, който придобива имот с голямо отвращение и генетична омраза към имотите в София
Коментар