If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо не отидеш ти в правилната за тебе тема? Тук иде реч за инвестиции, а не за наследства. Ако искаш мога да ти стартирам отделна тема за наследниците, но мисля, че и в темата за наемите никой няма да има нищо против да си мерите наследствата.
Аз ти предлагам сделка и ти пак с лошото... После се сърдиш, че съм те разкрил.
Конане, ако кажа, че съм съгласен с 2039 ще спреш ли пускаш ежедневно справката от imoti.net?
Защо не отидеш ти в правилната за тебе тема? Тук иде реч за инвестиции, а не за наследства. Ако искаш мога да ти стартирам отделна тема за наследниците, но мисля, че и в темата за наемите никой няма да има нищо против да си мерите наследствата.
Аз кът ви казвам, че баМките се ползват само за пране на пари и заробване на плебса, вие ми се смеете: Делян Добрев: Българска банка е заподозряна в пране на пари на руски олигарси чрез преводи към Унгария
Едно,че е село,но най-важното е тайминга.
След 3-4г ще е на поне -50% от текущата цена
Виждам,че масово се подценява бурята която идва отвън,съчетано с нашия огромен дирижабъл с хелий(в ролята на бензина) може да видим и ураган 5-та степен
Това коя година ще се случи, щото го разправяте вече седма
Фалира легендарен морски хотел на известен бизнесмен и кумец на бивш министър Цената е 16,901 млн.лева, комплексът се намира в местността Козлука – между Елените и Свети Влас и отвори врати през 2006 година
ТуризЪма ще яде дръвото - липсата на 500 000 руснаци вади на тезгяха много хотели на прага на сезона, гледайте ко става на златните:
За кво ще даваш толкоз пари за някво село? За тез парЕ можеш да си купиш 6 парчета в голф комплекс.
Едно,че е село,но най-важното е тайминга.
След 3-4г ще е на поне -50% от текущата цена
Виждам,че масово се подценява бурята която идва отвън,съчетано с нашия огромен дирижабъл с хелий(в ролята на бензина) може да видим и ураган 5-та степен
Дали ти е известно че за злоупотреба с лични дании в държавната администрация наказанието е уволнение без предизвестие?
GDPR известно ли ти е какво е? Пуснах запитване в кадастъра за лога кой, кога и какви справки е правил, защото изтича лична информация.
Известно ми, но и аз като теб съм прост потребител на платената услуга на Агенция по Кадастър. Какво общо има това със служебно положение?
Нали и ти проверяваше по ЕГН за един бас?
Пускай, пускай, нали съм си платил да правя справки. кажи на Агенция по Кадастър, че аз им плащам заплатите, за всяка справка ми искат пари.
Колега, дай да се разберем да намалиш в поносими граници спама, които ежедневно генерираш. Надявам се да не пускаш тази справка всеки ден? 1-2 пъти седмично е поносимо.
Като няма модерация,има игнор.Много добра функция
Спира спама,спират неадекватните глупости
А тая фалшива справка едва ли някой и обръща сериозно внимание,даже и горния елемент
Така спретната - с климатици, цифр. телевизии, центр. отопление..... в кой район и на каква цена?
Тази ми изглежда готова да почне да носи приходи!
п.п. Отдавнашните ми впечатления от Свиленград бяха, че районът си е достатъчно жив /именно заради близостта до границата/... не трябва да се мисли, че живот има само у Софето!
Това е доста сериозна заблуда, на която повечето живеещи в Сф робуват.
За кво ще даваш толкоз пари за някво село? За тез парЕ можеш да си купиш 6 парчета в голф комплекс.
Какво помпане!? Смешни заплати навсякъде. Директори на под 3000 лв отговорят за цели сектори от икономиката. Има служители на под 1000 лв заплати.
Та какъв имот купуват държавни служители с 2х1000 лв заплати!?
Семейства с доход под 7000 лв не могат да купят имот в София, защото един сносен имот (извън "скъпите" райони) е 500 000 лв. Вноската на имот от 500 000 лв е 3000 лв при 4% лихва за 20 год.
Фалира легендарен морски хотел на известен бизнесмен и кумец на бивш министър Цената е 16,901 млн.лева, комплексът се намира в местността Козлука – между Елените и Свети Влас и отвори врати през 2006 година
Днес да пускам ли справката по ЕГН в кадастъра, дали ще има някаква промяна?
Дали ти е известно че за злоупотреба с лични дании в държавната администрация наказанието е уволнение без предизвестие?
GDPR известно ли ти е какво е? Пуснах запитване в кадастъра за лога кой, кога и какви справки е правил, защото изтича лична информация.
Коментар