Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4100011[/ATTACH]
Ходи си доспи, че си правят гаргара с теб приятелчетата. Не им върши тяхната работа, защото ти се излагаш така вместо тях.
Иначе да , цените в Щатите падаха в продължение на около година, но последният месец макар и с малко са нагоре. Ще разберем скоро дали е нещо случайно или постоянно
Коментар
-
Стига с тези ипотеки, харчете повече в магазините, че ще ни докарате някоя рецесия -
05:00 EUR Retail Sales (YoY) (Jun) -1.4% -1.7% -2.4% 05:00 EUR Retail Sales (MoM) (Jun) -0.3% 0.2% 0.6%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
наемите, наемите как са?
среднощните викачи не се интересуват от покупки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
наемите, наемите как са?
среднощните викачи не се интересуват от покупки
Last edited by unimog; 04.08.2023, 11:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пазарът ако чакаше на тебе ( и мене) от 2017-та да е замрял
имай предвид, че тези цени са с добра печалба за инвеститора - може да не е върхова, но е добра.
давам тази оферта чисто илюстративно, за да се разсее малко облака на 'космическата себейстойност на новото'
Има и по-евтини дори в София , а тези са с да речем нормална печалба..... приемайки че ще го завършат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Чакай да прочета.
Иначе нищо особено не е станало - от началото на годината ръста е точно 5%.... Толкова беше и преди 1-2 седмици плюс минус некое евро на случаен принцип....
Според мен по-интересно ще бъде да се види как е положението началото на Октомври.... Имам гадното усещане , че тогава ще се видят новите по-недостъпни нива след лятото , което е слаб ценово сезон винаги....
Не вървят на добре нещата....Изглежда, че и тази година ще имаме десетина процента ръст, а аз се надявах на толкова спад....
среднощните викачи не се интересуват от покупкипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Гледайте златото - мислете за НИ
Why the Price of Gold Has a Hard Time Staying Above $2,000
When prices go that high, they tend to reduce real-world demand, World Gold Council’s Joe Cavatoni says.
https://www.bloomberg.com/news/artic...rope#xj4y7vzkg
Коментар
-
И на мен ми излезе , но във Факултета не ми се живее, инае видях че продават и некво чудо с 900 апарта не разбрах къде е точно....
Не е като да няма ново голямо...остава и да се завърши....
Коментар
-
И на мен ми излезе , но във Факултета не ми се живее, инае видях че продават и некво чудо с 900 апарта не разбрах къде е точно....
имай предвид, че тези цени са с добра печалба за инвеститора - може да не е върхова, но е добра.
давам тази оферта чисто илюстративно, за да се разсее малко облака на 'космическата себейстойност на новото'
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепо темата с новите проекти - ето линк към еднна реклама , която ми излиза в рекламното каре на форума
https://www.serdikaimoti.com/%D0%B8%...hoCsk0QAvD_BwE
из материалите
Коментар
-
При нас докато тръгнат нагоре ще се окаже, че трябва да ги свалят / особено ако тогава сме част от ЕЗ вече/ Все пак си мисля, че ще имаме 2-3 години с по 5-7% ипотечки...
Ама все тая в САЩ сигурно 95% от покупките са с ипотека , а цели 65% !!!!! от всички жилища имат активна ипотека. И лихвите са на макс , а цените тръгнаха нагоре.
На този фон ипотеките у нас не са почти никакъв фактор за пазара поради много причини. А ако чакаме да станат фактор като в Щатите . т.е. 95% от сделките да са с ипотеки то тогава цените ще са станали поне двойни....
Ходи си доспи, че си правят гаргара с теб приятелчетата. Не им върши тяхната работа, защото ти се излагаш така вместо тях.Last edited by unimog; 04.08.2023, 11:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМеко кацане за икономиката на САЩ? Дори Фед не го вярва
Освен ако 3,6% безработица не е новото нормално, централната банка трябва да направи повече затягане
https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...d-ne-go-vyarva
Песимисте пазара винаги страда когато поскъпне кредита достатъчно и банките държат лихвите високи,в момента сме почти на финала ,а сметни сам още даже не са спрели ,Щатите ще вдигат още ,ЕЦБ още ,у нас държаха каквото могат но и у нас влака тръгва
Ама все тая в САЩ сигурно 95% от покупките са с ипотека , а цели 65% !!!!! от всички жилища имат активна ипотека. И лихвите са на макс , а цените тръгнаха нагоре.
На този фон ипотеките у нас не са почти никакъв фактор за пазара поради много причини. А ако чакаме да станат фактор като в Щатите . т.е. 95% от сделките да са с ипотеки то тогава цените ще са станали поне двойни....
Коментар
Коментар