If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Берти, то твоето никога не е препоръка. Ти му дай сигнал за 50% дискаунт след като имотите качат още 300%.
То и Кавръка взе че не купи, нищо че и тогава не беше препоръка да не купува. Но младата Sky купи и забрави. Всеки си има глава на раменете. Но алчността се наказва.
Момичето скоро и ще го изплати ако вече не го е направила При това по спомен го купи за 60-тина хиляди евра преди 5-6 год.
Ех, какви хубави времена и цени бяха !!!
ок, когато му дойде времето ще ти дам сигнал
безплатен
не е препоръка
Берти, то твоето никога не е препоръка. Ти му дай сигнал за 50% дискаунт след като имотите качат още 300%.
То и Кавръка взе че не купи, нищо че и тогава не беше препоръка да не купува. Но младата Sky купи и забрави. Всеки си има глава на раменете. Но алчността се наказва.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Регистрираната безработица в България през юли нараства до 5,2%, отчитат от Агенцията по заетостта. Нивото на показателя записва леко повишение с 0,2 процентни пункта в сравнение с юни. На годишна база ръстът е по-съществен - през юли миналата година държавната агенция регистрира равнище на безработицата от 4,2%.
Безработицата много бързо се покачва и бавно спада.
Регистрираната безработица в България през юли нараства до 5,2%, отчитат от Агенцията по заетостта. Нивото на показателя записва леко повишение с 0,2 процентни пункта в сравнение с юни. На годишна база ръстът е по-съществен - през юли миналата година държавната агенция регистрира равнище на безработицата от 4,2%.
Кр. Петров е любимец на всички хазяи. Без него ще има много по-малко квртиранти. Самият той е квартирант, но е прУфесор-квартирант.
Може и така да е. Според мен има сарказъм в думите му. На 100% съм сигурен, че изобщо не вярва в нещата за които говори. Обърни внимание, че речта му е бавна, чак дразнеща, като за невменяеми. Използва максимално опростен език, избягвайки по-сериозна терминология. Съответно не е трудно човек сам да се досети към коя прослойка е адресирана цялата "реч".
Сигурно има и такива случаи, както има и подобни но нашили капиталите на тати в ЗЗ и инвентар без да имат и стотинка доходност. Тия са най-зазиданите. Свободен капитал имат единствено от фирмата на родител.
ЗЗ няма данък (все още), а ако се работи има субсидия. Освен това в момента е ликвидна ако не си много лаком.
Ползваш и държавата ти плаща.
Можеш да кажеш 'закопани', че е земя, но не и 'зазидани'.. За ликвидността съм го пробвал - едни ниви, които бях купил но ми бяха далеч им намерих купувач преди време за 10 мин (2 телефонни разговора) и не ги продадох на загуба.
ако пустееше да иска поддръжка и да и плащам данъци щях да се съглася че ЗЗ е зазиждане.
за акции и облигации няма да говоря колко са неликвидни и безсмислени.
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар