Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
UK Home Sales Set to Plunge to Lowest in Over a Decade This Year- Home deals to fall more than 20% from 2022, Zoopla says
- Housing market is under pressure from spiraling mortgage costs
Residential transactions are set to fall over 20% from 2022, according to an estimate from property portal Zoopla based on the number of homes being sold “subject to contract” so far this year. That’s on the back of a plunge in deals funded by home loans, with mortgaged sales projected to drop 28% this year.
https://www.bloomberg.com/news/artic...rope#xj4y7vzkg
Брокеристи, 2012 беше ли доходоносна за вас? Ето ви линк да си го гледате и да не кажете, че лятото било горещо и не ставало за огледи -
https://www.registryagency.bg/media/...emvri-2012.pdfLast edited by unimog; 30.08.2023, 08:00.
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/spest...hodnost-247092
Спад на депозитите в повечето банки, клиентите търсят по-голяма доходност Европейските кредитори отчитат засилваща се конкуренция за парите на спестителите
Големите банки са изправени пред критики от политици и регулатори на няколко европейски пазара, включително Великобритания, че не повишават лихвените проценти по спестяванията (по депозитите) толкова бързо, колкото лихвените проценти, които начисляват по заеми, включително ипотеки.
feedback@minfin.bg
minfin@minfin.bg
Това са адресите на Министерството на финансите ,лично аз изпратих жалба ,имам и отговор на нея ,относно липсата на затягане на кредитирането и ниските лихви в България.
Знам че много хора четат форума,затова призовавам всеки който е буден и съвестен гражданин,нека им изпрати жалба ,така ще бъдат залети от жалби по тази темаLast edited by nkavrakov1982; 30.08.2023, 07:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Дай един IBAN да ти пратя 20лв да си купиш Уиндоус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Лихвите са 5.50% именно за да изпуснат хелия от имотите и няма да ги свалят преди това да стане факт.
Сефте.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Палиш се като малко яре , сирене само домашно !
Смях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Пеша от Докторска за 17 мин. От Бул България за 10ина.Last edited by nradev1111; 30.08.2023, 01:44.
Коментар
-
Пеша от Докторска за 17 мин. От Бул България за 10ина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеИ нека безработицата пристигне сега -
U.S. job vacancies fell to 8.8 million in July, the lowest level since March 2021 (and June was revised down to 9.2 million)
There were 1.51 job openings for every unemployed worker in July, the lowest such ratio since Sept 2021
[ATTACH=CONFIG]n4108045[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n4108046[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе участък Варна- Търговище на Хемус няма. Има участък Варна- малко след Шумен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
A за колко минути стигаш до НДК?
Коментар
-
Еж 2 съм. Да, пътя може да се овиди малко. Но участъкът Варна - Търговище на Хемус е добър и засега много по пропусклив от Бургас Карнобат примерно.
Търговище до Бяла е добре, е, има камиони тук там, но ядва се. После Бяла - Плевен е малко по натоварен, но както казва Песимиста ако пътуваш рано сутрин и избягваш недели и петъци става. За всеки уикенд е далеч и не става. Ако живееш в Добрич е идеално. Аз сега пътувайки до Пловдив през Троянския проход не го усещам, няма много коли. Малко към Пловдив се сгъстява, но зимата с двете магистали не ми се мисли.
Коментар
-
Еж 2 съм. Да, пътя може да се овиди малко. Но участъкът Варна - Търговище на Хемус е добър и засега много по пропусклив от Бургас Карнобат примерно.
Търговище до Бяла е добре, е, има камиони тук там, но ядва се. После Бяла - Плевен е малко по натоварен, но както казва Песимиста ако пътуваш рано сутрин и избягваш недели и петъци става. За всеки уикенд е далеч и не става. Ако живееш в Добрич е идеално. Аз сега пътувайки до Пловдив през Троянския проход не го усещам, няма много коли. Малко към Пловдив се сгъстява, но зимата с двете магистали не ми се мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Гледай мача
Експерт: За първи месец толкова драстично поскъпват потребителските заеми у нас !!!/бая народ заби към ипотечния кредит и потребителски/
https://www.investor.bg/a/539-banki-...te-zaemi-u-nas
Той прогнозира, че увеличението ще се отрази в месечната вноска. Ще става дума вече за по-скъпи предложения на новите клиенти, докато на текущите клиенти зависи от базовата лихва на съответната банка и ако тя бъде увеличена - при тях също ще има увеличение на вноските", обясни Канайков.
Ще се увеличи ли лихвата на ипотеките, коментира кредитният консултант Георги Канайков
Потребителските кредити у нас поскъпват рязко. Към края на месец юли, по данни на БНБ, лихвите по ипотечните кредити не се променят за разлика от потребителските, при които увеличението е под процент - 0,73%.
Донякъде бихме го обяснили с летния сезон и не толкова активното предлагане на нови промоционални оферти по потребителските кредити. Факт е, че за първи месец има толкова драстично увеличение и предстои да разберем дали това ще се превърне в тенденция, според мен - не", това мнение изрази в Bulgaria ON AIR кредитният консултант Георги Канайков.
Като ви казвам какво ми казваше Цветито Бориславова ,ми се смеехте ,е на сега /то не е за смях де ...
10 -12 месеца има всеки да погасява ,потребителски ,ипотечните ще тръгнат след 6 месеца за стари клиенти
Послепис: сирене от 25-30 лева килото не е сирене ,като купуваш сирене ще гледаш до 15 лева от производител ,а не 30 лева и да ядеш на маджаров палмовата мазнина ,ей не се научихте бре
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар