IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Оригиналний, 78 обяви за работа пускаме от септември. Набираме хора основно с английски, но и с арабски имам в момента двама и търся още двама, с немски и френски също търсим доста. Това само за българския ни офис. Безработица имало в БГ, верно децата се мръщят на 3500 и ходят по Европа па се върнат кат насрани и питат може ли 2ри шанс.
    Днес един разказва как си намерил 2ра работа при приятел в пицарията му. Прибира чисти 3000+ след данъци и сега вероятно още 1000-1500 от пицарията (недекларирани разбира се)

1/2 ни офис е така, децата са между 25-35 години. Пазаруват имоти като стартиращи и въобще не четат форуми.
    Абе льольо, 3500 лева не стигат и да си избърша задника даже. Ако си сметна и бонусите, това ми е надницата за точно 6 часа, даже няма и пълен работен ден. Трябва да си някой абсолютно затънал полуидиот, за да работиш за български мошеници и за такива смешни пари. Никой, абсолютно никой кадърен българин не се връща да работи в БГ за постоянно, камо ли пък в село като Варна. Всичките ми колеги от университета са на добри позиции в Европа, едва ли има някой да работи за по-малко от 150к в момента.

А тук в Германия всичко е пропищяло от такива кол-центрове. 90% от случаите става въпрос за измамници, които пробутват разни ненужни абонаменти за списания, лотарии и пр. Зачестиха и криптоизмамите напоследък. Всички тези измамни схеми се въртят от евтините дестинации като БГ. Даваш му един скрипт с лъжи, които трябва да говори на хората, купувате нелегално телефонни номера и почвате да звъните и да нервите. . Такъв бизнес трябва да се забрани със закон в ЕС и не само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Ако Трайчо или Ники Кавръков купят имот някога, аз завинаги ще намразя този актив и никога през живота си повече няма да инвестирам в него!!
      Няма такава опасност.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Е, то лекото забавяне е с 1г.ама за понижителите, това е нищо време, тяхния живот е много по-продължителен на останалите нормални хора.
        1 година с този ник, с другите вероятно ще станат над 5.

Но и 5 години са в рамките на статистическата грешка, това са велики икономисти - работят с размах

Накрая може да купуват за 800 евро на квадрат, ако има деноминация на еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Жонка, спри да се излагаш, копаеш дъно след дъно
          Пенди да копае дъно ???

Евго от няколоко дена не му вдига и е малко травмиран

Коментар

• Ако Трайчо или Ники Кавръков купят имот някога, аз завинаги ще намразя този актив и никога през живота си повече няма да инвестирам в него!!

Коментар

Е, то лекото забавяне е с 1г.ама за понижителите, това е нищо време, тяхния живот е много по-продължителен на останалите нормални хора.
              Е ти не си ли чувал, че арменците живеят по 200 години (поне)

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Ама разбира се че с леко забавяне всеки ще познае даже Берти Бота и Кавръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Да, разправяше ги и като гледам няма грешна прогноза (може малко забавяне да има, но се случват).

Ето ти се отказа да продаваш, защото няма интерес на цената, която ти се иска, нали така?

​​​​
                  Ама разбира се че с леко забавяне всеки ще познае даже Берти Бота и Кавръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Човече, ти сигурно имаш много лични проблеми за решаване. Изобщо не ме интересуват международните ти проблеми!
                    Виж да си решиш локалния жилищен проблем и да излезеш от квартирата!
                    Тоя пък решил че цар Путкин ще му подари имот и даде рубли в ръцете. Майко мила!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не си в час
                      чуждестранните студенти идват, взимат си диплома 5 за 4 нашите вузове прибират такси, някои примираме и наеми и накрая си заминават
                      ако останат са единици и не са фактор в демографията, а по-скоро екзотика.
                      Ще станем и аз, и ти в час. Още сега мога да ти кажа колко индиец и македонец останаха. С много съм и приятел. А при голяма бройка ще излезеш в междучасие да помислиш. Наистина ти редим. Засега много отиват към ЮК и други страни. Но нашите ще шарят, щото нямат избор. За 12К лева ме викат в Бургас, нето. Казвам НЕ. нямате/нямаме екип. Разбираш ли или да обяснявам дълго и професионално?
                      Те и българите вземат 5 за 4 диплома. Нищо не знаят. После се доучват, но когато им липсват знания по мултидисциплинсрен подход става кофти. Ето, навсякъде го срещам. 40 и кусур годишни, че и повече колеги не знаят какво им говоря и че диагноза се изгражда комплексно. Кова ги като пеперуди, хич не ми дреме. Езика ми е като нож. За да те уважават и да се научат че трябва да четат, а не да прибират кинти само. Даже младите пи на 27-35 сега знаят повече. Които работят и има къде да се учат. Налага им го самото място където работят. Величията по над 60-70 повечето от тях не знаят що и къде са. Били са величия когато науката и медицината е била хоп-троп. Сега е друга. Коренно друга. Нищо общо няма. Само в гъза се бърка по същия начин с ръкавица.
                      Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Какви са тия евра? Ти не беше ли русороб? Я най добре да се махаме от ЕС и НАТО и да ходим при цар путкин . Е тогава ще има имоти за без пари да си пазаруваш от сърце.
                        Руснаците продават. Мойта хазайка в Пловдив днес ми каза. Отива с партньора си в Мичурин (Царево). Продал някакъв апарт в Пловдив и ще купувал там. На семейни начала живеят, а тя е около 60-те. Браво! Дама със самочувствие, като я видях днес с една кия на 10 години как се врътка из кръстовищата, закара ме до един адрес в Пловдив. Вика, да върви и да купува, съгласна съм. Но той рекъл, не...и ти ще дойдеш. Руснаци. Но!!! Не продават без пари. Изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                          Ами Левчо 2, кво да добавя? Нека се учат Бетърчо и Джонката. Джони ще бачка у швабско, ще качва върхове из Алпите и ще се усети че един ден няма нищо освен Априлския двор. От друга страна хората не спят, идват и учат, и работят в Бг. И ще се увеличават. Ето, аз също не знаех и за студентите в нашите среди допреди няколко дена. И ти казваш за политиката на твоите работодатели. По новините обаче не казват. Ще кажат когато перона се е напълнил и си мисли че имотите са за него на цени които той иска.
                          не си в час
                          чуждестранните студенти идват, взимат си диплома 5 за 4 нашите вузове прибират такси, някои примираме и наеми и накрая си заминават
                          ако останат са единици и не са фактор в демографията, а по-скоро екзотика.
                          Last edited by bertram; 16.08.2023, 20:42.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Днес един разказва как си намерил 2ра работа при приятел в пицарията му. Прибира чисти 3000+ след данъци и сега вероятно още 1000-1500 от пицарията (недекларирани разбира се)

1/2 ни офис е така, децата са между 25-35 години. Пазаруват имоти като стартиращи и въобще не четат форуми.

Да го запомнят стрелочниците по чиито релси влак няма да мине. Това не са информирани хора, а останали некъде в 2008 година у детските стаи или у квартирите.

Коментар

Не знам за какви обяви за работа пишете. Заплатата ми 3 +2 от наеми, не бие заплатата на дъщеря ми, заплатата й на крупие + отомейшйн тест. =5000€.
                              Какви са тия евра? Ти не беше ли русороб? Я най добре да се махаме от ЕС и НАТО и да ходим при цар путкин . Е тогава ще има имоти за без пари да си пазаруваш от сърце.

Коментар

• Ами Левчо 2, кво да добавя? Нека се учат Бетърчо и Джонката. Джони ще бачка у швабско, ще качва върхове из Алпите и ще се усети че един ден няма нищо освен Априлския двор. От друга страна хората не спят, идват и учат, и работят в Бг. И ще се увеличават. Ето, аз също не знаех и за студентите в нашите среди допреди няколко дена. И ти казваш за политиката на твоите работодатели. По новините обаче не казват. Ще кажат когато перона се е напълнил и си мисли че имотите са за него на цени които той иска.
                                Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 20:31.

Коментар

Working...
                                X