Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз не съм писал за обяви за работа. Обяви за работа, хеле пък за работническата класа не предлагам. А, да не би колегата който ви дава добри съвети да е споделил нещо? Може, компанията му се разширява.
Днес един разказва как си намерил 2ра работа при приятел в пицарията му. Прибира чисти 3000+ след данъци и сега вероятно още 1000-1500 от пицарията (недекларирани разбира се)
1/2 ни офис е така, децата са между 25-35 години. Пазаруват имоти като стартиращи и въобще не четат форуми.Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 20:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
може и да не са азери
масово наемат узбеки,молдовци и тн.Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 20:18.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ква продажба бе алоууу? За 80 те работни места питам. Може ли лиМка?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ква продажба бе алоууу? За 80 те работни места питам. Може ли лиМка?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ти нямаш понятие какви хора са азерите. Никога няма да стане схемата с тях. С такова дебилно ръководство, тая фирма за сирене само на училищната корупция може да разчита.
масово наемат узбеки,молдовци и тн.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Кви обяви бре? Иска нотариални актове, сега пък обяви? Сега като дойда у Варна да си взема последната покупка и мога да ударя един скоч с теб ако желаеш и ще те светна показвайки ти какво трябва да правиш преди да си разбрал че си изтекъл. Вервай ми кво ти редим, имам бая опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам обяви за продажба, уважаеми виртуални купувачо.какъв линк искаш. Не ми губи времето, моля!
- 1 like
Коментар
-
За един прЯтел питам - грамотен. Може ли обявите?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
ЛиМк към обявите за работа, моля.какъв линк искаш. Не ми губи времето, моля!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какви планини ти се привиждат в свлачището край Оброчище? Аз точно преди седмица и нещо направих траверс .
Коментар
-
Не, това е за Бетърчо отстъпка, щото той и 1000 няма да плати. Мога да взема 4К и то не за Докторска. Всеки ден обирам от пощенските кутии разни брокерастки обяви че купуват в района. Само телефонен номер. Мисля да се избъзикам с няколко от тях, ей така че ми е скучно.
Ще подчертая, че не съм в Банишора. Там 3000 е нормално. Хахаха! Те че някои залитат е вярно, затова имот не се продава в спекулативен период. Догодина ще им стане ясно кое колко струва.
Колчаков как не ти омръзна бре, нЕмаш спирка- баси.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е да де ама нашата гастербайтерска гнида се е изучила в швабско с парите откраднати от изброените мутри, та затова им сваля теманета. Ама ще спипам някъде из планините. Аман от изчадията на ДС отрепките.
- 1 like
Коментар
-
За кво бре, Бетърчо? Ще купуваш ли? Ама мойте са скъпи, пък и не ги продавам. По-ниска цена в Сф от 3500€ квадрата нямам.
- 1 like
Коментар
-
Ние търсим грамотни хора. Виж гледай обяви които ти пасват, при нас нямаш шанс. Казвам ти го приятелски.
- 1 like
Коментар
Коментар