IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Мани тез виртуални актове, дай обявите за работа.
    Не знам за какви обяви за работа пишете. Заплатата ми 3 +2 от наеми, не бие заплатата на дъщеря ми, заплатата й на крупие + отомейшйн тест. =5000€.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз не съм писал за обяви за работа. Обяви за работа, хеле пък за работническата класа не предлагам. А, да не би колегата който ви дава добри съвети да е споделил нещо? Може, компанията му се разширява.
      Оригиналний, 78 обяви за работа пускаме от септември. Набираме хора основно с английски, но и с арабски имам в момента двама и търся още двама, с немски и френски също търсим доста. Това само за българския ни офис. Безработица имало в БГ, верно децата се мръщят на 3500 и ходят по Европа па се върнат кат насрани и питат може ли 2ри шанс.
      Днес един разказва как си намерил 2ра работа при приятел в пицарията му. Прибира чисти 3000+ след данъци и сега вероятно още 1000-1500 от пицарията (недекларирани разбира се)

1/2 ни офис е така, децата са между 25-35 години. Пазаруват имоти като стартиращи и въобще не четат форуми.
      Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 20:30.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

може и да не са азери
        масово наемат узбеки,молдовци и тн.
        А колко Пакита дойдоха, даже дами и то от белите, като Беназир Бхуто, лека и пръст дойдоха. Красиви млади жени. За Плевен ти говоря. Политика, братле. За тях добре, и родителите им идват по 5 пъти в годината. Това е да имаш европейска диплома. После са ок навсякъде. Е, доучват си, но те всички си доучват. Така е, Бертраме. Света стана 9 милиарда. Така се поставят начала и лека полека и работни места ще заемат след 10 години. Не става с решение - хоп, вземаме еди какви си. Никога не е ставало така. Индийци и пакита не случайно са в Европа, Кралството и навсякъде по света. Първо се създава лоби и традиции.
        Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 20:18.

Коментар

Ква продажба бе алоууу? За 80 те работни места питам. Може ли лиМка?
          Аз не съм писал за обяви за работа. Обяви за работа, хеле пък за работническата класа не предлагам. А, да не би колегата който ви дава добри съвети да е споделил нещо? Може, компанията му се разширява.

Коментар

Колко пъти трябва да ти кажа, че НЕ може?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ти нямаш понятие какви хора са азерите. Никога няма да стане схемата с тях. С такова дебилно ръководство, тая фирма за сирене само на училищната корупция може да разчита.
              може и да не са азери
              масово наемат узбеки,молдовци и тн.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Кви обяви бре? Иска нотариални актове, сега пък обяви? Сега като дойда у Варна да си взема последната покупка и мога да ударя един скоч с теб ако желаеш и ще те светна показвайки ти какво трябва да правиш преди да си разбрал че си изтекъл. Вервай ми кво ти редим, имам бая опит.
                Мани тез виртуални актове, дай обявите за работа.

Коментар

Нямам обяви за продажба, уважаеми виртуални купувачо. какъв линк искаш. Не ми губи времето, моля!

Коментар

За един прЯтел питам - грамотен. Може ли обявите?
                    Кви обяви бре? Иска нотариални актове, сега пък обяви? Сега като дойда у Варна да си взема последната покупка и мога да ударя един скоч с теб ако желаеш и ще те светна показвайки ти какво трябва да правиш преди да си разбрал че си изтекъл. Вервай ми кво ти редим, имам бая опит.

Коментар

ЛиМк към обявите за работа, моля.
                      Нямам обяви за продажба, уважаеми виртуални купувачо. какъв линк искаш. Не ми губи времето, моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Какви планини ти се привиждат в свлачището край Оброчище? Аз точно преди седмица и нещо направих траверс .
                        Най-сетне...

Коментар

Не, това е за Бетърчо отстъпка, щото той и 1000 няма да плати. Мога да взема 4К и то не за Докторска. Всеки ден обирам от пощенските кутии разни брокерастки обяви че купуват в района. Само телефонен номер. Мисля да се избъзикам с няколко от тях, ей така че ми е скучно.
                          Ще подчертая, че не съм в Банишора. Там 3000 е нормално. Хахаха! Те че някои залитат е вярно, затова имот не се продава в спекулативен период. Догодина ще им стане ясно кое колко струва.
                          2 седмици ме нямаше, влизам и кво да видА. Едни и същи брокеразки лакърдии.
                          Колчаков как не ти омръзна бре, нЕмаш спирка- баси.

Коментар

Е да де ама нашата гастербайтерска гнида се е изучила в швабско с парите откраднати от изброените мутри, та затова им сваля теманета. Ама ще спипам някъде из планините. Аман от изчадията на ДС отрепките.
                            Какви планини ти се привиждат в свлачището край Оброчище? Аз точно преди седмица и нещо направих траверс на сложен ръб над 4500 метра, представяйки си как газиш фекалните води край Балчик. Там ти е мястото - в крайбрежния кенеф, посерковците планината ги мрази и рано или късно се затриват изпотрошени в някой улей.

Коментар

За кво бре, Бетърчо? Ще купуваш ли? Ама мойте са скъпи, пък и не ги продавам. По-ниска цена в Сф от 3500€ квадрата нямам.
                              ЛиМк към обявите за работа, моля.

Коментар

Ние търсим грамотни хора. Виж гледай обяви които ти пасват, при нас нямаш шанс. Казвам ти го приятелски.
                                За един прЯтел питам - грамотен. Може ли обявите?

Коментар

Working...
                                X