Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Примерите са безкрай и освен че специално номенклатурните във Вазов ако приемем че са стабилно построени / по-добре от новото/ и добрите отстяния и локация нямат едно позитивно друго качество за безгрижен и съвременен живот.
Разбира се моето сегашно ново след 50 години сигурно ще се е повмирисало също макар като въздуховоди и т.н. да е светлинни години пред старото и ще изглежда зле и нефукнционално спрямо тогавашното ново. Затва му давам 100 години тотал и ще се бута и строи наново и имам дял от земята за целта...
Да добавя само че старото няма как да се осъвремени с МАЛКО пари. Нямаш явно понятие кое и колко струва. Вероятно да се бутне и построи наново би било по-евтино... Затва в неелитни места извън Вазов и Гоцето :-) то ще се запустява все повече ... няма да има кой да го поддържа, а при желание ще струва тон пари....
Предпоследно , може да изглежда леко като шок за теб , но не се знае кое ще бъде елитно място в Сфия след 50 или 100 години. Леля на жена ми има къща на улица Дунав от преди втората световна война....Тогава е било топ , а сега е на границата с арабите и мястото е клоака...
И последно София след 50 години ще бъде 1.9 млн ..намаление със 100К от сегашните 2 милиона :-) Хич не е задължително да са Българи. При последната ми смяна наематели повечето кандидати бяха чужденци...от 4 континента / Европа, Азия, Африка и Латинска Америка/...т.е дори при сегашните заплати привличаме чужденци..., а те растат....
Коментар