Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Така ли бе брокераз?
От къде пък ти дойде това прозерение? Разликата междру мен и теб е аз имам кеш а ти имаш тухли.Хайде да видим кое ще е по-ценно следващите няколко години и кой има повече място за маневри.Само гледай да не си просрочиш вноската да не останеш на сухо с оскубани коси и да се гътнеш от стрес.
https://www.facebook.com/reel/121529...?s=yWDuG2&fs=e
кеш, да те съжаляваме ли си го написал? Виж инфлацията и жалкия си кеш, мале, мале....Last edited by Bailor; 27.08.2023, 22:04.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти визираш само един от седемте ми имота, които са ми собствени по НА но го сравняваш със само един в чужбина, който ще го придобиеш след 40г. Няма база за сравнение. Ти си слуга, а аз господар на имотите си. Това е разликата.
От къде пък ти дойде това прозерение? Разликата междру мен и теб е аз имам кеш а ти имаш тухли.Хайде да видим кое ще е по-ценно следващите няколко години и кой има повече място за маневри.Само гледай да не си просрочиш вноската да не останеш на сухо с оскубани коси и да се гътнеш от стрес.
Коментар
� -
Не се ядосвай притежавам имот и нека ти дам джокер не е в БГ и цената винаги ще му е висока, защо ли ?
Ами защото не е преправян панел.А да направиш от кухнята спалня и от тераса да направиш баня голяма гордост ли е или е цигания ?
Но ти си мислиш че може да искаш да го шитнеш на някой обитак за 500 бона и да си най-хитрия е ще те разочаровам няма го тоя филм.
И не не си милионер а си хайде да не казвам какъв
Но не се нареждай сред успелите защото си смешен и не можеш ти и останалите брокерази защото гащите са ви кафеви отдолу
Коментар
� -
Не се ядосвай, вярвай в прераждането и ще притежаваш имот.
Ами защото не е преправян панел.А да направиш от кухнята спалня и от тераса да направиш баня голяма гордост ли е или е цигания ?
Но ти си мислиш че може да искаш да го шитнеш на някой обитак за 500 бона и да си най-хитрия е ще те разочаровам няма го тоя филм.
Не си милионер а си хайде да не казвам какъв
И не се нареждай сред успелите, смешен си а не можеш ти и останалите брокерази защото гащите са ви кафеви отдолуLast edited by AMG2023; 27.08.2023, 21:29.
Коментар
� -
Хахаха, този ще ме спука от смях типичен брокер, направил от студио цяла къща и яде пържена сланина с 5 филии хляб от някаква баничарница за 60лв, но е милионер на акъл...
Голяма гордост няма щоLast edited by RUBLA; 27.08.2023, 22:06.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
"Лорд" с потребителски кредит???? То па кое ни е наред, че и тва да е.
ПП Всеки здравомислещ човек, ще отсъди кой е измислен герой от приказките.Last edited by Bailor; 27.08.2023, 21:17.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Реално е двустаен, хол и отделна стая с усвоена тераса и санитарен възел. По новите стандарти е двустаен от всякъде. Щом е в ултрацентъра на даун тауна, нямам никакви притеснения за цените.
Гледай с доходите какво се случва и се притеснявай за перонообитателите, излишно е да се притесняваш за хората, които вече са придобили имот, те само се наслаждават и не гледат цени, които вече отдавна са преборили.
Голяма гордост няма що
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
"Лорд" с потребителски кредит???? То па кое ни е наред, че и тва да е.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЛорде, в Бургас не беше 1 стаен, щото 100 евро отлетяха посока Юг като щъркелите, нали ти обещах? -
[ATTACH=CONFIG]n4107305[/ATTACH]
Гледай с доходите какво се случва и се притеснявай за перонообитателите, излишно е да се притесняваш за хората, които вече са придобили имот, те само се наслаждават и не гледат цени, които вече отдавна са преборили.
Коментар
� -
Ако приемем, което си е истина по дефолт, че имота е цвете, а дефлацията лайно, то е видно кой къде каца и в кое е истината
Доходите се оказа, че догонват цените на имотите за огромно съжаление и ужасяваща изненада на смъквачите. Ако само ти постна стат, колко ми е намаляла месечната вноска по по потребителския от пролетта на 21-ва до сега за последната ми покупка, като % от дохода, дали няма да се депресираш, как си лъгал виртуалните ти студенти? А, брокеразино.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЛорде, може да ги ползваш за калкулатора -
[ATTACH=CONFIG]n4107303[/ATTACH]
Коментар
� -
През април 21г. си купих последния недвижим имот с 60% самоучастие и 40% привлечен ресурс. Кредит за 5г. Още 2022г. през лятото месечния ми доход скочи с 35% от размера на ВНОСКАТА!!!!
Това лято личния ми доход скача с още 50% от размера на вноската!!!! През него време инвестирах в дивидентни акции в размер 50%от оставащата ми главница. Лихвата засега е непроменена от банката. Към момента в който се очаква да се вдигне в края на тази година или началото на следващата, аз ще имам ресурса да си погася изцяло апартамента.
Следвайте смело мечтите си приятели, купувайте желаното жилище за нуждите на семейството си, не се съобразявайте с хейтърите понижители, те преди да мразят държавата си или имотния пазар, най-много мразят себе си и близките си, не им се връзвайте на вродената им мизантропия.Last edited by Bailor; 27.08.2023, 20:45.
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар