Годината е 2029та, а това ще е цената за панелка у Ботунец: ЦЪК
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз лека полека се снабдявам със скъпи машини. Удрям три години интензивно по 6 часа на ден строителство и по 6 преподаване дневно, след пенсия и всичко набивам в акции със сложна лихва. След товаа, нищо....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Виждам че тук е пълно е екперти финансисти.Начело с Лорда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Имам наблюдения върху плочкаждии, няколко ремонта правих последните години. Парите са такива, добрите трябва да ги чакаш с месеци, някои с години. От няколко такива човека само един имаше собствен апартамент, другите - под наем. Един от тях беше закъсал с дробовете - от пиленето на плочки с ъглошлайфа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Счетоводството е една база данни. Въпроса е кой ще вкарва и не толкова кой ще подписва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако трябва нов покрив.. с тези цени сега... ще има да го отдаваш докато избиеш ремонта .. няколко години поне.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Иди дай 5 лева на самообслужванвто и си готов какви са тия 35 лева па после и още 40 лева ?Пари на вятъра..са това
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
земепритежателите искат до 50% обезщетение за новото строителство
а старото което е на чужда земя в повечето случаи отново е на същата цена , вместо 50% по надолу да е - как се обяснява тоя феномен
не споменаваме другите фактори , които могат да го свалят под 200Е
Другите фактори да паднат до 200 евро са може би атомна бомба или потоп.
Коментар
-
Аз съм отдавал и пак ще го отдамам, ремонт му тука иска да. Отдавах го 10г. на 50лв. Сега или 5-торно, или 6-торно ще му търся след ремонта..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Един немарлив плочкаджия прави 2 бани на месец с 4000лв. печалба, един много прецизен майстор, като бившият ми тъст, прав 6000 на месец от една единствена баня. Друг е въпроса, че масово не се осигуряват и на старини, това им изиграва лоша шега, щото клечането по студени подове през преходни сезони в сгради ново строителство им ебава м....та на коленете с времето и част от печалбата дават на доктори в топлите им кабинети. И тук съм съгласен с nradev за ниско и високо квалифицирания труд. Той да не бърза да се радва, щото Al, ще открадне и неговата и на сина му професията, но изкуствен интелект при плочкаджиите, скоро няма да се види
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много лесно МОЛ-а ще подписва резултатите на счетоводството
- 1 like
Коментар
-
ти този гараж го 'отдаваш' откак те четем тука
ремонт ли му трябва, че да тръгне бизнеса?Last edited by Bailor; 11.12.2023, 22:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДнес гледам вдигнали цените и на автомивките - 40 кинта външно, 35 кинта вътрешно. Иначе хИнфлацията пада.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Я ми кажи как АI ще подписва документи?
Коментар
-
ти този гараж го 'отдаваш' откак те четем тука
ремонт ли му трябва, че да тръгне бизнеса?Last edited by Bailor; 11.12.2023, 21:57.
Коментар
Коментар