If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление вече с тях може да се купи по-малко имот. от преди година...Т.е. ръста на имотите изпреварва кеша....,
Имотите е нормално да растат под 10% на година....
Като те подпре немотията и няма и да имаш време да четеш .Тогава ще си кажеш ...май ще трябва да продавам
Еми ще продавам семки.... розАв домат квото може. Човек прави необходимото, ама тулите не се пипат..... :-)
Каврък , имах съзнателен живот през 90-те и макар доста малък / още от гимназията ТОХА де/ издържах/помагах на родителите ми Минал съм през хиперинфлацията демек и трудно немотията може да ме изненада....
И пак не разбрах как човек с по-малко имоти от мен ще се справи по-добре като немотията дойде....
Депозитите на домакинствата у нас се увеличиха до 66,747 млрд. лв. Това е най-високото им историческо ниво. Спрямо миналата година нарастването им е с 8,3% на годишна база. Спрямо декември в номинален обем те са нараснали с 207 млн. лв. Около 41 млрд. лв. от тези пари са в депозити без договорен матуритет.
Кво да чета ? Нормални процеси.... ОУкрупняване по сички фронтове....
Ако нямат тула мога да им помогна после срещу месечно обезщетение....:-) А лидъл търси касиери....екс бизнесмени....
Като те подпре немотията и няма и да имаш време да четеш .Тогава ще си кажеш ...май ще трябва да продавам
Елеонора Негулова, председател на Националното сдружение на малкия и среден бизнес, 23.02.2022
Доста колеги бяха спрели работа за няколко месеца", за да се ориентират как да направят преструктуриране на своите разходи и на цените на продуктите и услугите си след драстичното покачване на енергоносителите, каза гостенката. "За съжаление не идват по-добри новини - политическата криза е в разгара си и се развихря".
Кво да чета ? Нормални процеси.... ОУкрупняване по сички фронтове....
Ако нямат тула мога да им помогна после срещу месечно обезщетение....:-) А лидъл търси касиери....екс бизнесмени....
Малий, ногу скачат на дневна база ту'лите .......... (у рубли). Фалиращия запад ся като спре да купува и руски дълг и мое си облепим и мазътъ с рубльоци.......
Юлка, да не обърка темата ? Ква Русия, къф фалиращ Запад. дано да не си от бандата на Бобчо :-)
По-интересно е да гледаш златото сега . Тамън момента е чудесен да разберем дали все още има нещо в него или е просто жълт биткойн :-)
При тулата съмнение няма... тежи си на мястото :-)
Елеонора Негулова, председател на Националното сдружение на малкия и среден бизнес, 23.02.2022
Доста колеги бяха спрели работа за няколко месеца", за да се ориентират как да направят преструктуриране на своите разходи и на цените на продуктите и услугите си след драстичното покачване на енергоносителите, каза гостенката. "За съжаление не идват по-добри новини - политическата криза е в разгара си и се развихря".
Историята помни много моменти в които си принуден да продаваш ,тези времена настъпват ,разбира се големите риби в по-малка степен ще бъдат ударени но по-малките ще избират между продажба или нищета
Ти си черната станция на форума. Малко почивка няма да ти дойде зле.
Че кога съм писал че тулата е за спекула ? Винаги съм писал че тула САМО се купува, а не се продава. Може да се проаде само имот с неразрешими проблеми / чистене/.
Айде светни ме кое е баницата , че наистина не вдявам ..... Ама да е със сирене, а не с извара....:-)
Историята помни много моменти в които си принуден да продаваш ,тези времена настъпват ,разбира се големите риби в по-малка степен ще бъдат ударени но по-малките ще избират между продажба или нищета
Коментар