Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
50 страници си е постижение, преди имаше 2 седмици брокерство в Явлена и вече няма имотни тайни за него, после имаше 3 дневен курс по програмиране и с берджо стартираха имотна платформа, последва покупка на златна монета и съответно в темата за златото кольо написа няколко наръчника на инвеститора в злато, и тн… с долари, горива, ливади и други безрискови инвестиции, любезно подшушнати на ухо от мастър лама бердже
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
накавръка стигна до 50-та страница на някаква книга за инвестиции и вече е готов сам да издава нАучни трудове
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Лягате и ставате в детските стаи.
Пожелавам ти да разбереш как стават рентиерите на падеж.... звука на падащ в трезора британски суверен с лика на Чарлз III е музика за ухото.
- 1 like
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/sobst...i-u-nas-248460
Доста ИТ та ще гризнат дървото
Отказват се от откриването на IT фирми у нас 60 на сто от новите компании са чуждестранни и с до 10 служители
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Лягате и ставате в детските стаи.
Пожелавам ти да разбереш как стават рентиерите на падеж.... звука на падащ в трезора британски суверен с лика на Чарлз III е музика за ухото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Състезателите са тия дето се радват на биткойна .Ние лягаме и ставаме спокойни ,просто защото пазара компаниите работят като пчелички за нас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ама не ги слушай тукашните състеезатели. Така се давали пари за акци. Играят си на някоя платформа на дребно. Паричките на топло в банката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лошото е че и ти като Евго пак не разбираш какво ти обяснявам .Жена ти е далеч от процеса на инвестиране.Ще ти го кажа простичко крайния резултат с който можеш да се похвалиш се измерва за доста дълги периоди 1,3,5 години ...останалото са празни приказки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеИнвестициите и управлението на портфейли са дълбока, трудна и хлъзгава материя, затова много внимавайте какво правите. За да не получите някой скъпоплатен урок от Негово Величество Пазара.Най-лошото е, да тръгвате със самочувствие и увереност, че много ги разбирате нещата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Както казах тя се забавлява и май ви бие в капиталистическото ви съревнование с титана Радев..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това което прави жена ти е като жабурене с вода за уста ,пиеш жабуркаш малко и плюеш
Шанса да загуби парите си е над 90%,Радев писа защо ,все пак не сме измислили топлата вода
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Той и да иска, вече няма как да е в този бранш. Интересно обаче е защо модераторите го търпят тук с оня некадърния счетоводител от панелката в Дружба??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не бъди толкова сигурен - аз съм успешен човек.
И ти бях казал да не купуваш жилище в кв. Левски, ако помниш. И ме послуша.
Ако искаш, ти реши задачата за колегите.
. .....................20
FV=1x(1+0.10) =6.73
Взел съм най -песимистичния сценарий с 10% годишна доходностLast edited by nradev1111; 26.01.2024, 17:44.
Коментар
Коментар