Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Днес съм с 17к Евро назад. При седемцифрен портфейл - нормално.
От началото на годината съм напред с 200к+ Еуро, отделно заплати и командировъчни.
Още въпросчета? Ако не вЕрваш, слагаме по 50к в Ескроу сметка и при нотарус ти показвам всичко за 3 години назад. Който спечели прибира тези 100к, като аз веднага дарявам твоите 50к. Съгласен?
колко са тия командировъчни, бе джонка?
и за какво ги пестиш, отпусни се. един път се живее.
ходи и ти като кретенчп веднъж седмично на кръчма на хепиауър 10е вурст и бира. и в 8часа - дОма в кревата.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Ако е било преди 97ма година да си ги взел, да си ги обърнал в долари и след деноминацията би дължал 5 000. Само!
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнение
Половин милиард километри магистрали... нали така беше.
Разкажи малко за твоите успехи, как са днес акциите, колко хиляди спечели днес?
Но се увличай, че да не забравиш да си платиш наема, че ...
От началото на годината съм напред с 200к+ Еуро, отделно заплати и командировъчни.
Още въпросчета? Ако не вЕрваш, слагаме по 50к в Ескроу сметка и при нотарус ти показвам всичко за 3 години назад. Който спечели прибира тези 100к, като аз веднага дарявам твоите 50к. Съгласен?Last edited by ejonny2376; 05.03.2024, 18:56.
- 1 like
Коментар
-
Когато докараш инвестиции за десетки милиони в БГ и когато обучиш над 100 човека (днес повечето с петцифрени месечни доходи в Евро) както аз съм направил, тогава можеш да спориш с мен. Дотогава си гледай скриптчето и не забравяй да си припомниш материала от Софтунито, че четвъртинката заплата бонус може и да ти я резнат. Разбра ли джуниърче?
Разкажи малко за твоите успехи, как са днес акциите, колко хиляди спечели днес?
Но се увличай, че да не забравиш да си платиш наема, че ...Last edited by okean; 05.03.2024, 18:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Ром до рома, мила моя майно льо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнение
колко струва същото нещо сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, след като банките ги кредитират, те си знаят. И на мен ми предлагаха 5 000 000 кредит за едно предприятие в Плевен, но отказах офертата. Пет милиона ми даваха срещу само 700 000лв. активи!
Коментар
-
Ето кадър от предизборна кампания на Герб - с. Оброчище.
Колчагов дали не е костюмарчето (вторият горе вляво)?
Last edited by манимемене; 05.03.2024, 18:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
Не разбирам защо определени потребители на форума се опитват да внушават неистини. Още повече, че проверката1 им е на клик разстояние:
Година/месец: Работна заплата: 2023.01 4432 лв. 2023.12 5043 лв. (+611 лв.)
IT секторът прави всичко възможно да задържи кадрите си и само от началото до края на 2023 година е увеличил заплатите на служителите си с 611 лева.
Както се казва: "Когато IT секторът е най-зле, все така да е!".
1. НСИ
колегата tepix според мен визира началото на 24-та, че няма индексация във вида, която имаше 22-ра и 23-та
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Отдавна беше.Цената на акт 14 беше 700еуро/кв.м.Ама с тераса 30 кв.м и парко място на полянката се оскъпява много.Люлин 10
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111
Той ме бъзика че в Дружба имало роми ,ама в ама в неговото село са 1/3 от населението.
Колчагов дали не е костюмарчето (вторият горе вляво)?
Last edited by mibova; 05.03.2024, 17:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
От любопитство, може ли цена и горе-долу къде в Люлин?
- 1 like
Коментар
Коментар