If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е, ти нямаш ли собствено мнение по въпроса за недвижимите имоти.
от 3-4 години пишеш в темата а сега излиза, че нямаш какво да кажеш, дори в 5 изречения.
Съжалявам че споделих с Вас ,всичко отново се обърна в заяждания и саркастични подмятания .
Живи и здрави
от 3-4 години пишеш в темата а сега излиза, че нямаш какво да кажеш, дори в 5 изречения.
Е , чак 5 изречения и едно може. Пазара е балон от 2016 година насам стига
Като ми платят и на мен бъди сигурен че и ти ще получиш пари ,само че от доколкото разбрах искат само едно мнение в 5 изречения ,което ще бъде изпратено по e-mail .
Аз чакам покана за интервю срещу съответната сума от един REexpert от красна поляна
Като ми платят и на мен бъди сигурен че и ти ще получиш пари ,само че от доколкото разбрах искат само едно мнение в 5 изречения ,което ще бъде изпратено по e-mail .
Брато е инженер в голяма мултинационална компания. От там са изнесли в дивелъпмънт плановете, че ще изкупуват след 2г. на нормална цена сгради с преобладаващи двустайки за по 150 000€ бройката
ей, тамън да тръгне диалог в темата и мине някой кисел модератор и затрие всичко
ми то не може всеки пост да пишем с колко /15%/ очакваме да се дигнат имотите
Брато е инженер в голяма мултинационална компания. От там са изнесли в дивелъпмънт плановете, че ще изкупуват след 2г. на нормална цена сгради с преобладаващи двустайки за по 150 000€ бройката
според мен всяка достойна медия би споделила и малко факти от кариерното развитие на експерта, който дава интервюто.
Ще го титулуват имотен експерт.То в днешно време всички медийни експерти са все такива...като ги гледам тия новите как са се ухилили каква трудно сдържана радост ги е обзела по точно трудно прикривана гордост от великите им постижения не ми се мисли как ще гледат като почнат да ги освиркват и да ги замерят с камъни....Ако си мислят че протести срещу тях няма да има в заблуда са.Както дойдоха така ще си отидат оплюти и развенчани
Заводите са временно нещо като цяло. Има някакви ресурси наоколо изчерпват се и край. Или пък има човешки ресурс с ниска цена и като този ресурс отиде в София или чужбина за по-добра лична сгодност завода е чао . Всичко това може да се случи и за 5 години / като многото шивашки фабрики/ или за няколко десетилетия, но почти няма разлика защото дори и това да изглежда ного не можеш да инвестираш в жилище/недвижим имот защото след заминаването на завода и миграцията имота става на 10% от строителната себестойност....Не че можеш да построиш имот със заводска заплата....
Та Севлиево или, което и да е друго подобно място , то има недобро бъдеще.
Моята жена е от Стара Загора.... Не знам дали е до личност или район, но трудно друга би ме търпяла :-)
Евго, пълно е с жени в момента които търсят семейство и искат много деца .... Раждат по 2 примерно след 40 години и искат още....Старо, ново възпитание бла бла.... Топката е в твоят двор и е жалко при доходите и имотите които имаш да не можеш да ги споделиш с някоя Кака и няколко чавета.....За какво са ти ако няма ползватели...... Тука години изгуби в терзания.... И да не забравя намали малко мускулестите мачовци те деца не раждат....:-)
Всичко Песи на тоя свят е временно.Колкото и да не ти се вярва и София е временна...Щото рано или късно ще дойде някой който ще разкара тая безумна армия чиновници....някога е нямало заводи ама хората не са се влачили в София...А жена ти да я гледаш като писано яйце...
Не мога да разбера защо най некомпетентните и най неможещите тъй много се напъват.Говори нормално ама не според твойто а според общоприетото...като напишеш статия за пазара на НИ България какво ще научим от нея?Че цените са високи и непосилни за теб....Като напишеш статията отдолу напиши
Николай Кавръков завършил УНСС никога не работил по специлността.Не купил не продал и не построл нито един имот през живота си.Семейно положение жена и дъщеря избягали чак в Испания.Приветствал Ковид 19 с желанието да умрат много хора с цел да им се вземат имотите..но уморил баща си радетел за революция и конфискация на НИ на хората които имат...
Като напишеш това за да знаят хората които четат твоята статия за какъв писач става дума после прочети отдолу коментарите...И модератор не се заяждам изброявам само факти които всички в тая тема знаят.Доматите съм ги пропуснал умишлено щото нямат връзка с цената на имотите.Това е действителността.Ако тя не се харесва на Кавръчето това не е мой проблем...
според мен всяка достойна медия би споделила и малко факти от кариерното развитие на експерта, който дава интервюто.
Коментар