Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а мен ме друсаш с консултантски, въпреки, че сме форумни дружки
радев, ще се разправяме
и без да почерпиш, няма да станеLast edited by nradev1111; 20.06.2024, 16:21.
Коментар
-
Достъпните жилища са най-горещият проблем, за който политиците в Европа не говорят - Investor.bg
===2079===
В цял свят жилищата са недостъпни, само тук все още са, но перонците НЕ, скъпо им било, трябвало да си купят апартамент с 2 месечни заплати.
===2079===
Цените и в момента са поносими, затова и търсенето е голямо, както от българи, така и от чужденци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Вземай ETF върху технолигични компании на европейски пазар.ПРимерно ANAU.MI.Toва е в Милано.На еропейски пазар дохода от капиталовата не се облага
радев, ще се разправяме
и без да почерпиш, няма да стане
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ozimandius Разгледай мнениеЗдравейте колеги,
От дълго време чета темата и реших да се включа в дискусията. Ще ми се да развържа една маломерка за да инвестирам в американски индекси и евентуално подбрани акции.
Някой с опит може ли да ме посъветва какъв е най-ефективният начин да се прави това нещо и да обясни какви данъци мога да очаквам?Last edited by nradev1111; 20.06.2024, 15:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСпоред представителя на Arco Real Estate, в следващата година ще станем свидетели на ръст в цените на имотите от между 5 до 10%.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-sruti-2158164
нали беше започнал спадът
още от 2021Last edited by X_Y; 20.06.2024, 16:33.препоръка е
Коментар
-
Според представителя на Arco Real Estate, в следващата година ще станем свидетели на ръст в цените на имотите от между 5 до 10%.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-sruti-2158164
Коментар
-
Здравейте колеги,
От дълго време чета темата и реших да се включа в дискусията. Ще ми се да развържа една маломерка за да инвестирам в американски индекси и евентуално подбрани акции.
Някой с опит може ли да ме посъветва какъв е най-ефективният начин да се прави това нещо и да обясни какви данъци мога да очаквам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Горе доку така се чувства. Като набие 1500 франка за 18 кв м площ под наем и ще му се прииска да беше сомалиец в София.
Last edited by X_Y; 20.06.2024, 12:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, че ти в Цюрих, като сомалиец ли се чувстваш, че правиш подобен паралел?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Какви са фактите?
Ако сомалиец Ви каже че в Могадишу жилищата са по-скъпи от тези в Цюрих няма ли да помислите че не е наред ? И той може да изкара факти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Какви са фактите?
Ако сомалиец Ви каже че в Могадишу жилищата са по-скъпи от тези в Цюрих няма ли да помислите че не е наред ? И той може да изкара факти.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На база на това, което виждаме към днешна дата, България се намира в много по-ниска степен на задлъжнялост. Ако ипотечните кредити, съотнесени към брутния вътрешен продукт (БВП) на България, са 11%, средната стойност за Европа е 40%. Имаме доста по-ниска задлъжнялост, една догонваща икономика и растящи доходи. Виждаме, че доходите ни са нараснали към декември миналата година с 15%. В същото време цените на имотите са нараснали с 10%, т.е. те изпреварват като ръст и жилищния индекс.
- 1 like
Коментар
Коментар