IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еееее, ти си клюкарка и ще доносничиш...

Тук сте една камара такива "вътрешарчета" на ниво модерация...

п.п. Все пак да имаш предвид, на колко би го лъзнал сега - Х 3(три) ПЪТИ, 300%...

Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Кажете

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Кажете
      Само 55% надолу от цената на една сделка. Това е достатъчно! Беше надута двойно
      Last edited by bulgarian lev; 14.12.2024, 22:59.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Ми, трайо си затрая...

Днес си говорим с приятел от чужбина и ме пита: как се отразява цената за Шенген?

Казах - 10-15% предколедно!

След 01.01.2025, може би повече...
        Аз лично не смятам че това е временно и спекулативно явление. Сега може би да, но скоро ще има и обективни причини за това.

Коментар

Я, да ти кажем, 2023 к'во заковахме и на каква цена...

Кажете

Коментар

Толкоз ли си безхаберен инвеститор че не мое се оправиш сам.Аз рабирам да ти е за първи път ами ти вече навъртя 5-6 сделки.
            За мен комисион нема, успокой се!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Хахахаха, греда викаш!
              Ми, трайо си затрая...

Днес си говорим с приятел от чужбина и ме пита: как се отразява новината за Шенген в цените на НИ?

Казах - 10-15% предколедно!

След 01.01.2025, може би повече...
              Last edited by COVID-19; 14.12.2024, 22:54.

Коментар

Само да те питам, чувал ли си - комисиона остава същия даже по-висок, но искам тази цена. Ако не довиждане! Нали пазарът е на купувача според младоците чакали тук.
                Толкоз ли си безхаберен инвеститор че не мое се оправиш сам.Аз рабирам да ти е за първи път ами ти вече навъртя 5-6 сделки.

Коментар

Преди носеха едни книжки. Раздават ги по туристическите обекти. Искат ми печат...

Е, да ама печата струва 100 ойро вече...
                  Хахахаха, греда викаш!

Коментар

Който чЕка брокер да му уреди изгодна сделка е пишман ивеститор.
                    Само да те питам, чувал ли си - комисиона остава същия даже по-висок, но искам тази цена. Ако не довиждане! Нали пазарът е на купувача според младоците чакали тук.

Коментар

Хахахаха, представям си как обикалят, мислят, разглеждат и викат ще видим. И на следващия обект. 100те национални туристически обекта! Носят ли си картончета за подпис че са ги посетили?
                      Преди носеха едни книжки. Раздават ги по туристическите обекти. Искат ми печат...

Е, да ама печата струва 100 ойро вече...

Коментар

Ми колко неща безплатно вече им казах. Остава и да им купя.
                        ЦЕл живот - еВи, учи и кратуните все тука висят...

Коментар

• Я, да ти кажем, 2023 к'во заковахме и на каква цена...

Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Коментар

Там е развитието..., ама нЕмат акъл...

Трудно е ученето, влизат тук само за скЕндали...
                            Ми колко неща безплатно вече им казах. Остава и да им купя.

Коментар

И гара Искър става. И северна София се разраства. Учи ги да мислят в перспектива!
                              Там е развитието..., ама нЕмат акъл...

Трудно е ученето, влизат тук само за скЕндали...

Коментар

Той че ще изкара ще изкара, но преди това такива ползи ще ми донесе с подхода и самата сделка/цена че ти това като финансист не можеш да смяташ. Вас са ви учили да трупате полза спечелили 10 евра, а загубили от протакане и чекане или пропуснати ползи 1000€. Такива финансисти сте. Сори, нищо лично, но нали гледам и твоите колеги които изчисляваха че немаме нужда от ток и мощности. Пример. Мога да изброявам стотици.

Коментар

X