Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Понижителите ги ненавиждат тези работи....ще им се очертае още много чЕканье.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЧестито пълноправен Шенген! А дано и еврозоната да дойде скоро!
за еврозоната с този напомпан проектобюджет ще е 'сложно'
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЧестито пълноправен Шенген! А дано и еврозоната да дойде скоро!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не виждал смисъл в подобно набутване.
Аз съм купил и изплатил в периода 2008 -2018 г.
Коментар
-
Обаче с подземно метро сигурно ще е по-бързо.
То и сега хиляди перничани работят в София и си пътуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то има, викат му теснолинейката
То и сега хиляди перничани работят в София и си пътуват.
Коментар
-
+1
Ако направят метро до Перник, това ще вдигне цените там и ще оживи допълнително Пернишките села.
Иначе смятам, че хората в София са с високи доходи, разполагат и харчат както никога до сега. Няма нищо общо с картината преди 35 г, 30 г и преди 20 г., когато положението беше лошо.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ше те кредитирам...
Тънко, на 2,2% ...
Аз съм купил и изплатил в периода 2008 -2018 г.
- 1 like
Коментар
-
Нямам толкова пари и не искам да купувам друг апарт за сега.
Имам 2 вили в отлично състояние за продажба. Един ден ще ги продадем и с моята част от парите ще купя един апартамент в СФ,
Тънко, на 2,2% ...
Коментар
-
Ти, кое не разбра от долния пост. който няма общо с цени на имоти а с лични нападки срещу един човек...?!?
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Не се надъхвай, пич. Ясни сте брокерите, гледате си вашия интерес - цените на имотите да са скъпи, за да има комисионни за вас. И това си личи точно по постовете на Селена, затова и я цитирах. Никой не говори за безхаберниците, говорим за масата народ, които в момента са на възраст да създават семейства. За тях апартаментите в София са недостъпни, дори за тези, които са родени тук.
Това е изкривяване на пазара, както и да го погледнеш, все някога ще има коригиране. Винаги се случва, когато пазарът скъса връзките с реалността, и обикновено падането боли доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Имам на 330 К€ заедно с гараж... Искаш ли го?!
Имам 2 вили в отлично състояние за продажба. Един ден ще ги продадем и с моята част от парите ще купя един апартамент в СФ,
Коментар
Коментар