Честито пълноправен Шенген! А дано и еврозоната да дойде скоро!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Ако направят метро до Перник, това ще вдигне цените там и ще оживи допълнително Пернишките села.
Иначе смятам, че хората в София са с високи доходи, разполагат и харчат както никога до сега. Няма нищо общо с картината преди 35 г, 30 г и преди 20 г., когато положението беше лошо.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ше те кредитирам...
Тънко, на 2,2% ...
Аз съм купил и изплатил в периода 2008 -2018 г.
- 1 like
Коментар
-
Нямам толкова пари и не искам да купувам друг апарт за сега.
Имам 2 вили в отлично състояние за продажба. Един ден ще ги продадем и с моята част от парите ще купя един апартамент в СФ,
Тънко, на 2,2% ...
Коментар
-
Ти, кое не разбра от долния пост. който няма общо с цени на имоти а с лични нападки срещу един човек...?!?
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Не се надъхвай, пич. Ясни сте брокерите, гледате си вашия интерес - цените на имотите да са скъпи, за да има комисионни за вас. И това си личи точно по постовете на Селена, затова и я цитирах. Никой не говори за безхаберниците, говорим за масата народ, които в момента са на възраст да създават семейства. За тях апартаментите в София са недостъпни, дори за тези, които са родени тук.
Това е изкривяване на пазара, както и да го погледнеш, все някога ще има коригиране. Винаги се случва, когато пазарът скъса връзките с реалността, и обикновено падането боли доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Имам на 330 К€ заедно с гараж... Искаш ли го?!
Имам 2 вили в отлично състояние за продажба. Един ден ще ги продадем и с моята част от парите ще купя един апартамент в СФ,
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеПич, ти знаеш ли на колко хора сме оправили проблеми...?!?
Отделно, Селена, всекидневно решава проблеми на много хора.
Аре, запри се!
Писнало ми е от всякакви безхаберници, които не могат да си оправят живота! ИзпЕркахте много народ тази година...
Това е изкривяване на пазара, както и да го погледнеш, все някога ще има коригиране. Винаги се случва, когато пазарът скъса връзките с реалността, и обикновено падането боли доста.
- 4 Харесвания
Коментар
-
В София апартаментите са труднодостъпни. Семейства със средни доходи, напр. 5-6 000 лв чисто при двама работещи, по-често купуват панелен двустаен апартамент с квадратура 65 кв.м. по нотариален акт за около 130 000 евро и не могат да купят ново строителство в Манастирски ливади за 250 000 евро (тристаен апартамент).
Коментар
-
Я, какъв катарзис. Или пък е двоен аршин? Загрижила си се за бедните хора, които не са имали късмета да се родят в среда, която да ги изучи и образова, обаче когато стане дума, че имотите са прекалено недостъпни и то именно за младите работещи семейства - обръщаш палачинката и там е "да го д*хат бедните", нали така? Или пропускам нещо?
Коментар
-
Пич, ти знаеш ли на колко хора сме оправили проблеми...?!?
Отделно, Селена, всекидневно решава проблеми на много хора.
Аре, запри се!
Писнало ми е от всякакви безхаберници, които не могат да си оправят живота! ИзпЕркахте много народ тази година...
Я, какъв катарзис. Или пък е двоен аршин? Загрижила си се за бедните хора, които не са имали късмета да се родят в среда, която да ги изучи и образова, обаче когато стане дума, че имотите са прекалено недостъпни и то именно за младите работещи семейства - обръщаш палачинката и там е "да го д*хат бедните", нали така? Или пропускам нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениев контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.
как ще коментирате позицията на БНБ за проектобюджет 2025?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениев контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.
Позната история...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ще ти кажа кое е правилното. Всичко на светло. Читавото отгоре на пирамидата. Боклукът долу за тор. Но не да го стрижат разни мошеници. За всеки си има място.
И още нещо. Това, че си имал късмет да се родиш в среда, която те е изучила и образовала е просто лотария. Имай милост и към по-ощетените.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Няма смисъл, това е някъде след ул. Лозище, м. Подлозище или най-вероятно още по-далеч в калищак между ГБ и Суходол, където минаваме на офроуд. Гледал съм преди на Лозище парцели и има цигански катуни, животни, този или е залепен за тях или е след всички къщи насред полето. Преди години продаваха подобен парцел точно до циганската къща, ще е весело на купувача... От там до метростанцията е 20 Мин пеша през кален баир с черен път, слабо населено, не знам какви жилищни блокове бълнуват и хубава локация...все едно в полето до с. Обеля.
ей тука продаваха евтино преди 3-4 години точно до катуна отзад
https://maps.app.goo.gl/QcLKmbNdbq7n8GXQ6
Ако направят метро до Перник, това ще вдигне цените там и ще оживи допълнително Пернишките села.
Иначе смятам, че хората в София са с високи доходи, разполагат и харчат както никога до сега. Няма нищо общо с картината преди 35 г, 30 г и преди 20 г., когато положението беше лошо.
Коментар
-
в контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар