IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито пълноправен Шенген! А дано и еврозоната да дойде скоро!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Ако направят метро до Перник, това ще вдигне цените там и ще оживи допълнително Пернишките села.

Иначе смятам, че хората в София са с високи доходи, разполагат и харчат както никога до сега. Няма нищо общо с картината преди 35 г, 30 г и преди 20 г., когато положението беше лошо.
      то има, викат му теснолинейката
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Ше те кредитирам...

Тънко, на 2,2% ...
        Не виждал смисъл в подобно набутване.

Аз съм купил и изплатил в периода 2008 -2018 г.

Коментар

Нямам толкова пари и не искам да купувам друг апарт за сега.

Имам 2 вили в отлично състояние за продажба. Един ден ще ги продадем и с моята част от парите ще купя един апартамент в СФ,
          Ше те кредитирам...

Тънко, на 2,2% ...

Коментар

• Ти, кое не разбра от долния пост. който няма общо с цени на имоти а с лични нападки срещу един човек...?!?

Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Не се надъхвай, пич. Ясни сте брокерите, гледате си вашия интерес - цените на имотите да са скъпи, за да има комисионни за вас. И това си личи точно по постовете на Селена, затова и я цитирах. Никой не говори за безхаберниците, говорим за масата народ, които в момента са на възраст да създават семейства. За тях апартаментите в София са недостъпни, дори за тези, които са родени тук.

Това е изкривяване на пазара, както и да го погледнеш, все някога ще има коригиране. Винаги се случва, когато пазарът скъса връзките с реалността, и обикновено падането боли доста.

Коментар

Имам на 330 К€ заедно с гараж... Искаш ли го?!
              Нямам толкова пари и не искам да купувам друг апарт за сега.

Имам 2 вили в отлично състояние за продажба. Един ден ще ги продадем и с моята част от парите ще купя един апартамент в СФ,

Коментар

Пич, ти знаеш ли на колко хора сме оправили проблеми...?!?

Отделно, Селена, всекидневно решава проблеми на много хора.

Аре, запри се!

Писнало ми е от всякакви безхаберници, които не могат да си оправят живота! ИзпЕркахте много народ тази година...

Не се надъхвай, пич. Ясни сте брокерите, гледате си вашия интерес - цените на имотите да са скъпи, за да има комисионни за вас. И това си личи точно по постовете на Селена, затова и я цитирах. Никой не говори за безхаберниците, говорим за масата народ, които в момента са на възраст да създават семейства. За тях апартаментите в София са недостъпни, дори за тези, които са родени тук.

Това е изкривяване на пазара, както и да го погледнеш, все някога ще има коригиране. Винаги се случва, когато пазарът скъса връзките с реалността, и обикновено падането боли доста.

Коментар

В София апартаментите са труднодостъпни. Семейства със средни доходи, напр. 5-6 000 лв чисто при двама работещи, по-често купуват панелен двустаен апартамент с квадратура 65 кв.м. по нотариален акт за около 130 000 евро и не могат да купят ново строителство в Манастирски ливади за 250 000 евро (тристаен апартамент).
                  Имам на 330 К€ заедно с гараж... Искаш ли го?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Я, какъв катарзис. Или пък е двоен аршин? Загрижила си се за бедните хора, които не са имали късмета да се родят в среда, която да ги изучи и образова, обаче когато стане дума, че имотите са прекалено недостъпни и то именно за младите работещи семейства - обръщаш палачинката и там е "да го д*хат бедните", нали така? Или пропускам нещо?
                    В София апартаментите са труднодостъпни. Семейства със средни доходи, напр. 5-6 000 лв чисто при двама работещи, по-често купуват панелен двустаен апартамент с квадратура 65 кв.м. по нотариален акт за около 130 000 евро и не могат да купят ново строителство в Манастирски ливади за 250 000 евро (тристаен апартамент).

Коментар

• Пич, ти знаеш ли на колко хора сме оправили проблеми...?!?

Отделно, Селена, всекидневно решава проблеми на много хора.

Аре, запри се!

Писнало ми е от всякакви безхаберници, които не могат да си оправят живота! ИзпЕркахте много народ тази година...

Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Я, какъв катарзис. Или пък е двоен аршин? Загрижила си се за бедните хора, които не са имали късмета да се родят в среда, която да ги изучи и образова, обаче когато стане дума, че имотите са прекалено недостъпни и то именно за младите работещи семейства - обръщаш палачинката и там е "да го д*хат бедните", нали така? Или пропускам нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        в контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.

как ще коментирате позицията на БНБ за проектобюджет 2025?
                        За мен лично това винаги означава да ме цакат мен (вдигайки осигуровки), за да може да увеличават заплатите на държавните служители. Буквално политиците се грижат само за тях. Няма една нормална партия, която да защитава интересите на работещите в частния сектор, откъдето всъщност идват парите...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          в контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.

Някой е тръгнал да харчи, без да има в джЕбето... ?!?
                          Позната история...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ще ти кажа кое е правилното. Всичко на светло. Читавото отгоре на пирамидата. Боклукът долу за тор. Но не да го стрижат разни мошеници. За всеки си има място.

И още нещо. Това, че си имал късмет да се родиш в среда, която те е изучила и образовала е просто лотария. Имай милост и към по-ощетените.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Няма смисъл, това е някъде след ул. Лозище, м. Подлозище или най-вероятно още по-далеч в калищак между ГБ и Суходол, където минаваме на офроуд. Гледал съм преди на Лозище парцели и има цигански катуни, животни, този или е залепен за тях или е след всички къщи насред полето. Преди години продаваха подобен парцел точно до циганската къща, ще е весело на купувача... От там до метростанцията е 20 Мин пеша през кален баир с черен път, слабо населено, не знам какви жилищни блокове бълнуват и хубава локация...все едно в полето до с. Обеля.

ей тука продаваха евтино преди 3-4 години точно до катуна отзад

https://maps.app.goo.gl/QcLKmbNdbq7n8GXQ6
                              +1

Ако направят метро до Перник, това ще вдигне цените там и ще оживи допълнително Пернишките села.

Иначе смятам, че хората в София са с високи доходи, разполагат и харчат както никога до сега. Няма нищо общо с картината преди 35 г, 30 г и преди 20 г., когато положението беше лошо.

Коментар

• в контекста на постоянното повишение на доходите, за което политиците популисти лакърдисват нон-стоп и е в устата на всички брокери, продавачи на кредити и тн от гилдията с имотите.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X