If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може би е просто скромен и се задоволява с малко. От моите имоти изкарвам почти 3-но повече от 200к, за под 1к/200к изобщо не бих се занимавал с подобни простотии.
Да не отдаваш няколко пентхауса в лондонското сити? Това месечна или годишна доходност е?
Да вкараш 200к за години напред срешу 3% бруто е червен флаг. Пари не се перат така. Трябва да можеш да изписваш обороти и да се правиш , че имаш печалба.Отвори ресторант, фризьорски салон ... нешо такова , да идват клиенти и да ти оставят 100 кинта кеш. После само чукаш на касата кеф ти 20 човека на ден , кеф ти 50.
Беднотия ... Не толкова на изпълнението а в главата. Мечкан беше говорил за матряла. Комунягите през 1944 са избили голям процент от елита на нацията. Тия които СМЕ останали докарахме България до дереджето, на което е в момента. Това което показваш , пък е кратка презентация на дереджето.
На мен ми харесват доста от нещата в интериора, с изключение на тухлените стени, апликациите и колоните от Древен Рим.
според мен е красиво, но е малко прекалено и доста кич,
Беднотия ... Не толкова на изпълнението а в главата. Мечкан беше говорил за матряла. Комунягите през 1944 са избили голям процент от елита на нацията. Тия които СМЕ останали докарахме България до дереджето, на което е в момента. Това което показваш е кратка презентация на дереджето.
Има страшно много хора с камари кеш, които се чудят какво да го правят.
За мен е оферта да дам 200 000Е и да взимам 500Е месечно като пасивен доход.
Да вкараш 200к за години напред срешу 3% бруто е червен флаг. Пари не се перат така. Трябва да можеш да изписваш обороти и да се правиш , че имаш печалба.Отвори ресторант, фризьорски салон ... нешо такова , да идват клиенти и да ти оставят 100 кинта кеш. После само чукаш на касата кеф ти 20 човека на ден , кеф ти 50.
Коментар