If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И като стоиш сам като пукал при арабелите в дойчланд и освен да плащаш на к.ви друго не си постигнал, каква е ползата? Един ден ще хвърлиш топа и акцийките и облигацийките ти ще ги наследи някой щастливец, който сигулно никога не те е виждал.
Е и? Всеки от нас един ден ще хвърли топа. Мислиш ли, че на 2 метра под земята ще ми пука кой ме е наследил?
Русофобите защо не инвестирате в украински държавни облигации?
Аз ако бях русофоб, така бих направил.
Хем ще громите Путин, хем ще получавате по 40% лихва годишно.
С един куршум - два заека.
Как разбра че съм русофоб? Това, че ми е смешен фараона от неофит рилски, който препира руски пари, не значи нищо. И той обещаваше 40 процента доходност и караше хората да си продават апартаментите понеже били кофтори и нивите, щото нямали стойност. Познато?
Аз получавам, известен процент от порфейла ми е в ДЦК. Не се оплаквам.
Виж, имоти из циганските махали на Шумен нямам, признавам. Там ти си царят.
И като стоиш сам като пукал при арабелите в дойчланд и освен да плащаш на к.ви друго не си постигнал, каква е ползата? Един ден ще хвърлиш топа и акцийките и облигацийките ти ще ги наследи някой щастливец, който сигулно никога не те е виждал.
Ще получаваш… като черния на бетъра. Когато някой прави много повече кинти от тебе , не му давай акъл какво да ги прави, има доста повече от твоя. А и точно ти не се заигравай с психичните разстройства. Бе как сте се събрали тука все умни, успели и богати гастери, дето плуете денонощно в тема за бг имоти ))
Аз получавам, известен процент от порфейла ми е в ДЦК. Не се оплаквам.
Виж, имоти из циганските махали на Шумен нямам, признавам. Там ти си царят.
Ще получаваш… като черния на бетъра. Когато някой прави много повече кинти от тебе , не му давай акъл какво да ги прави, има доста повече от твоя. А и точно ти не се заигравай с психичните разстройства. Бе как сте се събрали тука все умни, успели и богати гастери, дето плуете денонощно в тема за бг имоти ))
Русофобите защо не инвестирате в украински държавни облигации?
Аз ако бях русофоб, така бих направил.
Хем ще громите Путин, хем ще получавате по 40% лихва годишно.
С един куршум - два заека.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Ако ги сложиш тези пари в щатски ДЦК, ще получаваш 750 месечно, и то сигурни за години напред. Без да се занимаваш с разни прошляци. Не казвам, че е супер решение, просто показва каква вредна болест е тухлопоклонничеството.
Абе как така някой, който трупа от нищото 200к, му с занимава с наематели и се радва на 500 Евро като малко дете? Това за теб би трябвало да са джобни. Болест е това, психично разстройство.
Може би е просто скромен и се задоволява с малко. От моите имоти изкарвам почти 3-но повече от 200к, за под 1к/200к изобщо не бих се занимавал с подобни простотии.
Абе как така някой, който трупа от нищото 200к, му с занимава с наематели и се радва на 500 Евро като малко дете? Това за теб би трябвало да са джобни. Болест е това, психично разстройство.
Може би е просто скромен и се задоволява с малко. От моите имоти изкарвам почти 3-но повече от 200к, за под 1к/200к изобщо не бих се занимавал с подобни простотии.
И кое му е "пасивното"? Като сложиш разходи по придобиването, данъци, амортизиция, празни месеци отива на отрицателна доходност. Тия 200 к вложени в един прост безрисков индекс, ще ти върнат 20к на год, напълно пасивн доход при тва освободен от данъци. За Биткойн изобщо не говорим.
Има страшно много хора с камари кеш, които се чудят какво да го правят.
За мен е оферта да дам 200 000Е и да взимам 500Е месечно като пасивен доход.
И кое му е "пасивното"? Като сложиш разходи по придобиването, данъци, амортизиция, празни месеци отива на отрицателна доходност. Тия 200 к вложени в един прост безрисков индекс, ще ти върнат 20к на год, напълно пасивн доход при тва освободен от данъци. За Биткойн изобщо не говорим.
Коментар