IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Това няма дълго да е така. Като влезнем в еврозоната за една-две години нещата ще станат като в другите държави. За касиерки и шофьори ще е НЕВЪЗМОЖНО да купят в града. Костинброд, Нови хан, Елин Пелин, Нови Искър, Бухово, Божурище - това ще е максимумът им.
    Какаво ще промени еврозоната че да порастнат цените?

Коментар

• Погледнато реално винаги ни се струва, че е скъпо когато се купува. Обаче след време моя опит показва, че не е така и съжаляваш, че не си купил още имоти в този момент. Разбира се ако си имал наличен кеш.

Коментар

Това няма дълго да е така. Като влезнем в еврозоната за една-две години нещата ще станат като в другите държави. За касиерки и шофьори ще е НЕВЪЗМОЖНО да купят в града. Костинброд, Нови хан, Елин Пелин, Нови Искър, Бухово, Божурище - това ще е максимумът им.
        В другите държави и сега е по-евтино от София.

Коментар

това ще трае година-две.
          после се местят на ихтиман, радомир и брезник
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Значи и за ватмани, шофери и касиерки от Лидъл имотите станаха достъпни. Само на шепа Чакали тук от форума им идва дебело вътрешно!

Коментар

Значи и за ватмани, шофери и касиерки от Лидъл имотите станаха достъпни. Само на шепа Чакали тук от форума им идва дебело вътрешно!
              той /с многото безмислени никове/ така го обича
              дебел и да го взима вътрешно
              кАжи кондореске многоникова
              Last edited by ratten; 09.06.2024, 14:56.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
                Много сложно го увъртя, а на перона кешът се топи от инфлация
                Знаеш ли колко е станал кешът по депозит?
                Многомилиарден е. Къде предполагаш българинът ще го вложи !? Дали ще си купи трактор, ако няма своя керемида над главата?
                Как да хване влака с наематели, като банките може да им дават ипотечен кредит с по-ниска месечна такса от наема.
                Единствения въпрос е дали на перониста му стиска и дали е убеден в собствените си възможжности - как е с квалификацията.. Работа има и не достигат хора дори за някои " ширпотребни"професии
                Един шофьор в дискордиа вземал по 5000лв. Е защо да се гърчи под наем.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                  Кой ти е стария ник, брокеразино?
                  Това е Гугутката (AF Debilger и още 2-3 има)
                  Многопластов е

Коментар

Многомилиарден е. Къде предполагаш българинът ще го вложи !? Дали ще си купи трактор, ако няма своя керемида над главата?
                    Как да хване влака с наематели, като банките може да им дават ипотечен кредит с по-ниска месечна такса от наема.
                    Единствения въпрос е дали на перониста му стиска и дали е убеден в собствените си възможжности - как е с квалификацията.. Работа има и не достигат хора дори за някои " ширпотребни"професии
                    Кой ти е стария ник, брокеразино?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                      https://www.alo.bg/garaj-lozenec-2-2...BD%D0%B5%D1%86

Имам си нов фаворит!
                      хубаво местенце , където да живее автомобилът - а в съседство стоят паркирани на улицата

така е и с имотите - дават се едни пари защото струвало нещо си в алчните очи , ама да не се окаже че не струва нищо
                      Last edited by corner; 09.06.2024, 09:40.

Коментар

• https://www.alo.bg/garaj-lozenec-2-2...BD%D0%B5%D1%86

Имам си нов фаворит!

Коментар

Браво Лев. Това е солта и пипера от живота. За да не е скучен
                          И аз щях да се изкуша на нещо подобно
                          Много се забавлявах тогава. И в таксито и по улиците на София до дома, шляпам на български, народ зяпа. Хахаха, много яко беше. Арабите им се удава, научил съм български и то без акцент. Хахаха!
                          Иначе чисто бяла гиждаша на главата и бяла дълга роба до под глезените, не като на мулетата ултрамюсюлмани дето им се видят пищялките, с черен обръч, като шейхче - брадичка, мустаци подстригани грижливо 2-ри номер, няма тън-мън.

Може да сте го гледали, но много се кефя на този шейх как пазарува коли, а и обича да попийва Редбул

https://www.facebook.com/share/r/DGMrZMqqZETM6UZt/
                          Last edited by bulgarian lev; 08.06.2024, 19:57.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Аз имам от тези одежди. Ушил си бях, по поръчка и преди години слязох така на летище София, да си прая ташак с митничарите и изобщо да се забавлявам.
                            Почнаха на английски да ме питат - нещо за деклариране, цел на посещението, аз все се чудех от паспортен контрол където бях минал дали ще им дадат сигнал за ,,ташака".
                            Като заговорих на чист български и уточних че само съм си купил костюм - паднаха им ченетата. Но кво да кажат, не съм гол да барушавам обществения ред, а с особени одежди. Прилича ти, ми каза един, аз благодарих и продължих. Иначе е скучен живота.
                            Браво Лев. Това е солта и пипера от живота. За да не е скучен
                            И аз щях да се изкуша на нещо подобно

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

той перонът толкова оредя, че като дойде влака за наематели ще трябва с полицай да събират пасажери, а влакът за наематели е с мноооого вагони и се композират още .. композиции... кой ще се вози? Влакът за ипотекари отнесе много от перона , а банки и строители композират и те още влакове (ипотекарски).

ситуацията с главите добитък скоро ще стане - сложна.
                              Last edited by August; 08.06.2024, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                                Доста писма съм му пратил и мен да ме просветли откъде, но нито вопъл, нито стон. Пише врели некипели и си продава някакви вълшебни рекуператони тръбички
                                Купува ги от една жена ,дава му ги с намаление като бонус за извършените услуги.

Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                                Според мен не е фейк. Ако си от Сф нищо не пречи да се обадиш за един оглед.
                                А нищо? Само глупости пишете.Нали после ще му скъсат телефона месеци и години всякакви брокери.
                                Ако се обажда,не трябва да е от линчия му телефон !
                                Last edited by danetha; 08.06.2024, 16:06.

Коментар

Working...
                                X