Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това няма дълго да е така. Като влезнем в еврозоната за една-две години нещата ще станат като в другите държави. За касиерки и шофьори ще е НЕВЪЗМОЖНО да купят в града. Костинброд, Нови хан, Елин Пелин, Нови Искър, Бухово, Божурище - това ще е максимумът им.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това няма дълго да е така. Като влезнем в еврозоната за една-две години нещата ще станат като в другите държави. За касиерки и шофьори ще е НЕВЪЗМОЖНО да купят в града. Костинброд, Нови хан, Елин Пелин, Нови Искър, Бухово, Божурище - това ще е максимумът им.
после се местят на ихтиман, радомир и брезникпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Значи и за ватмани, шофери и касиерки от Лидъл имотите станаха достъпни. Само на шепа Чакали тук от форума им идва дебело вътрешно!
- 1 like
Коментар
-
Значи и за ватмани, шофери и касиерки от Лидъл имотите станаха достъпни. Само на шепа Чакали тук от форума им идва дебело вътрешно!
дебел и да го взима вътрешно
кАжи кондореске многониковаLast edited by ratten; 09.06.2024, 14:56.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеМного сложно го увъртя, а на перона кешът се топи от инфлация
Знаеш ли колко е станал кешът по депозит?
Многомилиарден е. Къде предполагаш българинът ще го вложи !? Дали ще си купи трактор, ако няма своя керемида над главата?
Как да хване влака с наематели, като банките може да им дават ипотечен кредит с по-ниска месечна такса от наема.
Единствения въпрос е дали на перониста му стиска и дали е убеден в собствените си възможжности - как е с квалификацията.. Работа има и не достигат хора дори за някои " ширпотребни"професии
Един шофьор в дискордиа вземал по 5000лв. Е защо да се гърчи под наем.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКой ти е стария ник, брокеразино?
Многопластов е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеМного сложно го увъртя, а на перона кешът се топи от инфлация
Многомилиарден е. Къде предполагаш българинът ще го вложи !? Дали ще си купи трактор, ако няма своя керемида над главата?
Как да хване влака с наематели, като банките може да им дават ипотечен кредит с по-ниска месечна такса от наема.
Единствения въпрос е дали на перониста му стиска и дали е убеден в собствените си възможжности - как е с квалификацията.. Работа има и не достигат хора дори за някои " ширпотребни"професии
Един шофьор в дискордиа вземал по 5000лв. Е защо да се гърчи под наем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
така е и с имотите - дават се едни пари защото струвало нещо си в алчните очи , ама да не се окаже че не струва нищоLast edited by corner; 09.06.2024, 09:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Браво Лев. Това е солта и пипера от живота. За да не е скучен
И аз щях да се изкуша на нещо подобно
Иначе чисто бяла гиждаша на главата и бяла дълга роба до под глезените, не като на мулетата ултрамюсюлмани дето им се видят пищялките, с черен обръч, като шейхче - брадичка, мустаци подстригани грижливо 2-ри номер, няма тън-мън.
Може да сте го гледали, но много се кефя на този шейх как пазарува коли, а и обича да попийва Редбул
https://www.facebook.com/share/r/DGMrZMqqZETM6UZt/Last edited by bulgarian lev; 08.06.2024, 19:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз имам от тези одежди. Ушил си бях, по поръчка и преди години слязох така на летище София, да си прая ташак с митничарите и изобщо да се забавлявам.
Почнаха на английски да ме питат - нещо за деклариране, цел на посещението, аз все се чудех от паспортен контрол където бях минал дали ще им дадат сигнал за ,,ташака".
Като заговорих на чист български и уточних че само съм си купил костюм - паднаха им ченетата. Но кво да кажат, не съм гол да барушавам обществения ред, а с особени одежди. Прилича ти, ми каза един, аз благодарих и продължих. Иначе е скучен живота.
И аз щях да се изкуша на нещо подобно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
той перонът толкова оредя, че като дойде влака за наематели ще трябва с полицай да събират пасажери, а влакът за наематели е с мноооого вагони и се композират още .. композиции... кой ще се вози? Влакът за ипотекари отнесе много от перона, а банки и строители композират и те още влакове (ипотекарски).
ситуацията с главите добитък скоро ще стане - сложна.
Един шофьор в дискордиа вземал по 5000лв. Е защо да се гърчи под наем.Last edited by August; 08.06.2024, 18:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеДоста писма съм му пратил и мен да ме просветли откъде, но нито вопъл, нито стон. Пише врели некипели и си продава някакви вълшебни рекуператони тръбички
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеСпоред мен не е фейк. Ако си от Сф нищо не пречи да се обадиш за един оглед.
Ако се обажда,не трябва да е от линчия му телефон !Last edited by danetha; 08.06.2024, 16:06.
Коментар
Коментар