Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
докато се намислиш и ателието ще замине
дай поне аз да го захлюпя
Знам само, че инвеститора е ок и не продава скъпо по принцип, а сега вероятно набира хора, за да реши дали да го строи.... Парите не са му проблем и плащанията са сгодни като схема....
Коментар
-
докато се намислиш и ателието ще замине
дай поне аз да го захлюпя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНещо са заглъхнали истеричните писъци от перона..само един Елджон ли сте оставили да се справя с цените....грехота
Тръпне им кожата. То и моята де.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В такъв случай приготвяш една дрянова тояга и бой на голо (шегувам се).
Аз и затова не искам да се женя - да не съм луд да се оставя някаква кифла да ме води за носа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Аз ударих същата греда преди 1-2 месеца. Имаше по поречието на България / без да е Ливади/ нещо да се стартира и докато се чудя за колко време ще го направят и разчета финансовите потоци за плащания и съответната бройка сичко се продаде....буквално за 2 седмици..., а на едно друго почти построено горе долу ок му вдигнаха цената с 25%....
И сега започнах щуротии да мисля..... Има една опция , която ценово е ок, но е ателие....
дай поне аз да го захлюпяпрепоръка е
Коментар
-
Тогава виж това. Възможно най-доброто място във Вазов, гледа на Юг към градинката на Сарафов. И е среден етаж. В момента е зеленина невероятна наоколо. За 150к ще го захлупиш. Ако имах свободен кеш в момента, щях да го лапна.
Остави го това ново строителство - пълен боклук е. Тези стари тухлени блокчета са супер.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...3l5&f1=1&fe7=1
Повишителите, заедно с ъпърите брокерчета, да съберат триста и двайсе бонбона и да ходят да го купуват.Last edited by Три без коз; 14.05.2021, 15:00.
- 1 like
Коментар
-
чудя се и аз къде вече да гледам.
в младост още преди да заградят терена и 70-80% е продадено.
остава само партери, покриви и север.
а цените никак не са френдли.
всеки месец кеша в дюшека се топи, вече ставам от кревата и ми се е отбелязала пружината по гърба.
И сега започнах щуротии да мисля..... Има една опция , която ценово е ок, но е ателие....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНещо са заглъхнали истеричните писъци от перона..само един Елджон ли сте оставили да се справя с цените....грехота
Само ти и още две три момчета от село и една госпожа от Армения ( собственици на селски къщи и колиби и на 3-4 двора ) зяпате и си мислите, че това са реалностите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
чудя се и аз къде вече да гледам.
всеки месец кеша в дюшека се топи, вече ставам от кревата и ми се е отбелязала пружината по гърба.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Мислиш ли ?
Ти Зоните ли гледаш или просто има нещо на промо ?
всеки месец кеша в дюшека се топи, вече ставам от кревата и ми се е отбелязала пружината по гърба.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепесимисчо, не отлагай за есента.
минавай в режим паник бай и захлюпвай без много претенции.
Ти Зоните ли гледаш или просто има нещо на промо ?
Коментар
-
В такъв случай ти трябва нещо на зелено - да оставиш сега 30%, останалото след 2 години.
Като гледам обаче, Вадите, Ливадите и Витоша са май единствените възможности. Което говори, че имотният пазар в София е изцяло изчерпан като възможности и не си струва човек да се занимава. По-добре една нова X5-ца на лизинг, поне ще си доставиш кеф с нея. Не е задължително всяка стотинка да е разумно похарчена.
Имам и други идеи , ще видим края на лятото как ще бъде....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.05.2021, 14:23.
Коментар
-
Да това като място е отлично/ И Берти е прав обаче нямам кеша за целта.....и блока изглежда ужасно отвън....старо....
Както и да е света не е свършил, ще се справим някак си ....лятото обикновено има повече възможности....
Като гледам обаче, Вадите, Ливадите и Витоша са май единствените възможности. Което говори, че имотният пазар в София е изцяло изчерпан като възможности и не си струва човек да се занимава. По-добре една нова X5-ца на лизинг, поне ще си доставиш кеф с нея. Не е задължително всяка стотинка да е разумно похарчена.
Коментар
Коментар