If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Под изповядват имам предвид продават. Като продавач защо си мислиш, че ще имам желание да не изповядаме на реалната цена?
Главите на брокерите са ви пълни догоре само с далавери, даже не се замисляте какви глупости питате.
колега, съвсем прав си.
но аз наистина друго си помислих под изповядване.
пускай малко над пазарната и ще я наместваш в движение.
няма кой да ти каже с точност какви отстъпки се дават от обявената.
Някакви намеци за препиране на някакъв кеш това ли си обяснил?
Казал съм ти и преди да си мериш малко приказките, да не се чудиш пак кой от къде какво бил разбрал, да не се окаже че си от грешната страна на рогата.
Както казах, имам наблюдения за 3 ап до мен - и трите стоят. Онези дет ги следим - общежитията във Вн, вероятно си стоят непродадени.
Твойте са в " баровски квартал" там ако купуваш за теб ок, ама ако е за под наем не излиза сметката. Аз купувам в " работнически квартали" и най- вече за основен ремонт- като дойде някой особено с жената да го гледа и му става лошо, а аз го виждам как ще изглежда след ремонта. Основното е да не е последен етаж и да е под 10 минути пеша до метрото- този е на 5-6 и на същото разстояние пеша от Западен парк.
п.п. Може ли да спазваш добър комуникативен тон или да влизам с рогата...?!?
Някакви намеци за препиране на някакъв кеш това ли си обяснил?
Казал съм ти и преди да си мериш малко приказките, да не се чудиш пак кой от къде какво бил разбрал, да не се окаже че си от грешната страна на рогата.
Под изповядват имам предвид продават. Като продавач защо си мислиш, че ще имам желание да не изповядаме на реалната цена?
Главите на брокерите са ви пълни догоре само с далавери, даже не се замисляте какви глупости питате.
Чудим се дали да продаваме една четиристайка в Левски до икономическия. Гледам че се предлагат по 1700 квадрата такива, но не знам на какво изповядват.
Коментар