Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
ТцЪ, не им одобрих условията на договора. Не могат да се справят... до 20.12.
п.п. Не бъркай депозит с капаро (задатък).
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
В двоен размер ли?Last edited by COVID-19; 25.11.2024, 19:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То тепърва 5-6 месеца ремонт ще трябва да му правя за да стане годен за обитаване
5-6 месеца ремонт
на десетия новпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
дръж ритъма
има ли някое люлинско заведение, където да ти се приисква да почерпиш за сделката
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Имам един в Ляолин за 170 К , тристаен. Искаш ли го?
Коментар
-
Аз съм дребна риба и купувам на кредитИначе благодаря за пожеланията.
има ли някое люлинско заведение, където да ти се приисква да почерпиш за сделкатапрепоръка е
Коментар
-
Твойте са в " баровски квартал"там ако купуваш за теб ок, ама ако е за под наем не излиза сметката. Аз купувам в " работнически квартали" и най- вече за основен ремонт- като дойде някой особено с жената да го гледа и му става лошо, а аз го виждам как ще изглежда след ремонта
. Основното е да не е последен етаж и да е под 10 минути пеша до метрото- този е на 5-6 и на същото разстояние пеша от Западен парк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колега, ти цял люлин си заградил
честито и бързо да влиза в експлоатацияИначе благодаря за пожеланията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Под изповядват имам предвид продават. Като продавач защо си мислиш, че ще имам желание да не изповядаме на реалната цена?
Главите на брокерите са ви пълни догоре само с далавери, даже не се замисляте какви глупости питате.
но аз наистина друго си помислих под изповядване.
пускай малко над пазарната и ще я наместваш в движение.
няма кой да ти каже с точност какви отстъпки се дават от обявената.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Я па ти! Сега ще се плашиме ли или ...?!?
Някакви намеци за препиране на някакъв кеш това ли си обяснил?
Казал съм ти и преди да си мериш малко приказките, да не се чудиш пак кой от къде какво бил разбрал, да не се окаже че си от грешната страна на рогата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Както казах, имам наблюдения за 3 ап до мен - и трите стоят. Онези дет ги следим - общежитията във Вн, вероятно си стоят непродадени.там ако купуваш за теб ок, ама ако е за под наем не излиза сметката. Аз купувам в " работнически квартали" и най- вече за основен ремонт- като дойде някой особено с жената да го гледа и му става лошо, а аз го виждам как ще изглежда след ремонта
. Основното е да не е последен етаж и да е под 10 минути пеша до метрото- този е на 5-6 и на същото разстояние пеша от Западен парк.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеМалко по-долу описах...
п.п. Може ли да спазваш добър комуникативен тон или да влизам с рогата...?!?
Казал съм ти и преди да си мериш малко приказките, да не се чудиш пак кой от къде какво бил разбрал, да не се окаже че си от грешната страна на рогата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Малко по-долу описах...
п.п. Може ли да спазваш добър комуникативен тон или да влизам с рогата...?!?
Под изповядват имам предвид продават. Като продавач защо си мислиш, че ще имам желание да не изповядаме на реалната цена?
Главите на брокерите са ви пълни догоре само с далавери, даже не се замисляте какви глупости питате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеКакво общо има 1700 с второто подчертано?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеМииии, ще ти кажа от днес. Върнах един депозит, защото цената рЕзко подскочи...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар